ledi
Ističe se
- Poruka
- 2.975
Budni, al' jedva.
Što bi rekao Duško: ˝Ah, kakva noć... Nikad više neću mešati sok od rotkve i od šargarepe...˝
Što bi rekao Duško: ˝Ah, kakva noć... Nikad više neću mešati sok od rotkve i od šargarepe...˝

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
' Jutro!
da ne moram sad da se drogiram isparenjima laka za parket, garant bih bio vrlo srecan
Ih, što, sve ti teško pada?Mislim, ja obožavam da farbam razne stvari, neki od najlepših doživljaja u životu su mi vezani za sređivanje Orkinog stacionara koje je, osim odličnog društva, podrazumevalo i veliku količinu dotičnih isparenja. Najbolji je nitro razređivač!
![]()
S' kim ja duuvaam...heheh, pricaj mi o tome..pa cale i ja se svadjamo ko ce da izlakira vecu povrsinu gajbe,...a posle sednemo i kuliramo u "aromama"obavezno zatvorimo sve prozore, gre'ota da miomirisi izlaze vani
jok nego ce da ceka da mu drugi otmu il jos gore u tridestim da krene, ma salim se, ne sumnjam ja u njega dovoljno je bistar i pametan
znas kad pitala baka ``deco sta to radite`` a oni evo duvamo bako a baka njima `` ako ako deco samo nemo da sedite na ladan beton``
ts ts ts, ko je to lepo raspoložen večerasvrrrr brateeeee
kad si ti ovo napisala ja sam već uveliko bio kod kućePuno uspeha na kolokvijumu!!!![]()
kad si ti ovo napisala ja sam već uveliko bio kod kućeal ipak FALA!!
završio sam ga za 15 minuta, biće valjda 8ica![]()