Ola, KraljeVo...jesmo li budni??

Zdravo Kraljevo!

Možda ovo nije za ovu temu ali ...U kraljevu sam proveo skoro godinu dana kao vojnik u kasarni u Ribnici 90-91 g.Kraljeva se sečam po prekrasnim devojkama,dobrim kafičima,mislim da je bila jedna pizzerija sa imenom Pera ždera ili nešto slično.Kao vojnik nikad nisam imao nekog lošeg iskustva sa civilima ni u gradu ni na putu,naime dosta sam bio u kamionu i imao i priliku običi dosta okoline.
Pre dve godine bio sam na jednom kružnom putovanju sa motorom po zemljama bivše YU i svratio sam i u Kraljevo,posetio kasarnu,bio tamo lepo primljen ali za obilazak grada mi je nestalo vremena i verovatno ču posetiti Kraljevo opet krajem aprila,jedva čekam-nostalgija.
Kraljevčani želim lep dan i šaljem vam pozdrav iz Slovenije

Pa i ja kažem da nije kraljevo loše ... ne znam što se svi bune :P
Prvo da krenem od pozadi : blago tebi kad si mogao da obilaziš yu... samo zbog toga bih voleo da sam u EU. I ja sam razmišljao da sednem na bajs i zapedalam do maribora ove ili sledeće godine, ali od toga još neće biti ništa... vize su čudo :(
anyway, kraljeva u to vreme se sećam po malo ... omladinska puna lipa i debele hladovine, puno punk likova, manjak fensera :) itd. Sad se svi slivaju u bg... :(

@whatthefuck
ne mislim da su ljudi lenji da dodju na internet vec da ih ta danasnja tehnologija ne zanima mnogo. smatram da se istok i zapad puno razlikuju u tome, especially ljudi iz malog grada kao sto je nase slatko kraljevo. kod nas su vecito u pokretu i manje vise non-stop po kaficima, dok je ovde kod mene ipak drugacije. vezana sam za komp samo tako jer su okolnosti drugacije.
evo nekoliko razloga zbog kojih se ja ne odvajam od kompa:
1. proveravam email sa faxa, a i privatan
2. proveravam da li su predavanja postavljena (isto neki sajt za fax)
3. proveravam 3ci sajt za fax
4. prognozu :) jer TV ne podnosim
5. radio mi je lakse da pustim na kompu
6. ako kasnim na bus pogledam i schedule
7. proverim 2 bank accounts
8. pogledam live cams iz beograda na blic
9. svratim na krstaricu
10. MSN :)
11. SKYpe:)
12. itd, itd, itdddd

Jaoooooj, baksuz ...
Jutros ja krenem u H, ogrejalo sunce (posle ove kiše što B pomenu), ptice cvrkuću, trava raste, a ja lepo raspoložen hteo da pređem ulicu kod SUP-a. I kako sam prišao ivici trotoara, tako me jedan kreten u taksiju isprska po čistim patikama i lonama :( :evil: Sreća njegova da sam bio pospan, pa sam se samo obrisao, promrmljao nešto u bradu i nastavio put prve slavine ...

Back