OKUPATOROVA NAREDBA !!! EXLUZIVNO NA KRSTARICI !!!

igracina

Primećen član
Banovan
Poruka
878
okupatorskanaredba11ca.jpg

...da se malo manes senlucenja po podforumima i presavijes neku od mapa pa da nadjes tu svoju CG, posto ti SCG ne valja. da se nesto pitaju ljudi u srbiji odavno biste dobili drzavu pa nek vam je srecna i dugovecna. pa postavite mila do kraja zivota za kralja. ma kakvog kralja, CARA bre. pa se onda razvijajte do mile volje i nevolje. i razvijte drzavnicke odnose sa albanijom preko prokletija i dalje. pravite tunele do italije (ako ih vec nema) te razvijte slobodnu carinsku zonu.
ma ne sekiraj se, dok god imate albance s juga, ma bice i drzave crnogorske. a da ne zaboravim i bosnjake, oprosti mi. ajde, pa izvadi jos ponesto iz arhiva te nas zadivi ili prestani. kucko jedna. ovo zadnje jer si mi dosadio, bez zle namere.
Lkrk

Truman:
Igracino znas li da su Italijani Milu pronasli da je tezak 150 miliona evra koje drzi u stranim bankama, naravno? Kako ti to komentarises? A tek to da ce ga uhapsiti ako zakoraci na italijansku cizmu.

Pa sto ne prikažu te račune i javno ih ne objave ?

Truman:
Kada se razdvojimo sta mislis od cega ce tvoja drzava ziveti? Da nece mozda od turizma, a ni vodu enmate?

HAHAHAHAHAHAHAH
BUAHAHAHHHAAAAAAAAAAAHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vodu nemamo !
Vidi se da je prosječan Srbin udaren maljem u glavu !

Barem smo vašu vodu neispravnu ovih dana zabranili !

igracina:
Truman:
Igracino znas li da su Italijani Milu pronasli da je tezak 150 miliona evra koje drzi u stranim bankama, naravno? Kako ti to komentarises? A tek to da ce ga uhapsiti ako zakoraci na italijansku cizmu.

Pa sto ne prikažu te račune i javno ih ne objave ?

Truman:
Kada se razdvojimo sta mislis od cega ce tvoja drzava ziveti? Da nece mozda od turizma, a ni vodu enmate?

HAHAHAHAHAHAHAH
BUAHAHAHHHAAAAAAAAAAAHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vodu nemamo !
Vidi se da je prosječan Srbin udaren maljem u glavu !

Barem smo vašu vodu neispravnu ovih dana zabranili !
E matori a sta mi sve imamo...Nisi ni svesan.Kako objasnjavas da je kod tebe u Montenegru obican jogurt u casi 1euro a kod nas isti taj jogurt kosta 11din(1euro=83dinara).A voda da li je ispravna?Ma dobra je,svi vi sto imate komplekse od nas ovde u Srbiji i dalje mislite da je savska voda najbolja.Ko je jednom popije onako neispravnu vise se u Montenegro ne vraca(zato je valjda i neispravna,trujemo vas da se ne osamostalite :lol: )
Putuj igumane,koga nema bez njega se moze.I sretan ti put :lol:

Keeper:
Andreavk:
Meni je u CG super - nije prljavo i nije skupo i ima vode

pa ako imash love onda ti nije skupo :)
a ako mislish da nije prljavo idi u sloveniju recimo pa cjesh videti shta zapravo nije prljavo.
...znam sta pricam a i bila sam mnogo dalje od Slovenije...uvek ima bolje ali CG u odnosu na ostatak zemlje a posebno Vojvodinu super - cist vazduh, cisto more, cist kamen :D
...a to da je jogurt 1 euro neko te slagao - doduse velike su razlike cena nekih proizvoda (zavisi gde ih kupujes)...i ja sam tako casu soka platila 30 dolara a mogla sam za te pare deset dana da rucam na drugom mestu

Andreavk:
Keeper:
Andreavk:
Meni je u CG super - nije prljavo i nije skupo i ima vode

pa ako imash love onda ti nije skupo :)
a ako mislish da nije prljavo idi u sloveniju recimo pa cjesh videti shta zapravo nije prljavo.
...znam sta pricam a i bila sam mnogo dalje od Slovenije...uvek ima bolje ali CG u odnosu na ostatak zemlje a posebno Vojvodinu super - cist vazduh, cisto more, cist kamen :D
...a to da je jogurt 1 euro neko te slagao - doduse velike su razlike cena nekih proizvoda (zavisi gde ih kupujes)...i ja sam tako casu soka platila 30 dolara a mogla sam za te pare deset dana da rucam na drugom mestu
Nije me niko slagao.Bio sam tamo radio prosle godine.Jedno mesto pored Kotora,zove se Sveti Stasije.Toliko sam bio zbunjen cenama da sam samo jaja jeo(jedno jaje 20centi).A da,a u firmi za koju sam radio kada se likovi zakace(montenigersi)jedan drugom kazu"GLUPI SRBINE".Pa ti vidi.Mada ja imam dobre prijatelje Crnogorce i znam da oni nisu krivi a nije kriv ni onaj igracina sto je takav.Zadojeno,trovano i to je to.Ebiga,krivi su roditelji,ucitelji i nastavnici sto ga nisu drugacije naucili

Andreavk:
...ma ima i toga :D
...na Kraljicinoj plazi je jedna zena prodavala krofnu za 5 eura :D
... a u Budvi ako ne ustanes ujutru rano da kupis novine posle ih placas duplo skuplje kod "preprodavaca" (nisu uvek crnogorci) - lepo pokupuju na trafici pa posle preprodaju - ja se zalila ali kazu ne mogu im nista
Ebote neka extra krofna!"Ko pojede krofnu moju dobije bronzanu boju"(jedan od bisera Montenigerske poezije)
P.S.Da se ne bi vredjali Crnogorci,ja njihovu drzavu zovem Crna Gora i postujemn je kao i sve Crnogorce.A onaj raspameceni Montenegro?I montenegrinci?E to ne volem.To je isto kada bi mi Srbi zvali Srbiju Serbia

Back