Oko 80 odsto mladih podržava ulazak Srbije u EU ! ! !

Демонократи воле трпање у буљу.

То је тачно, увек имају гел при руци ако наиђе топџија из европе :D да има лакше склизну бели женгени, сспови, предприступни фондови, донације и кредити. Ал константно заврше са штапом и шаНгарепом међу ногама :ok:

Nije pretjerana. Ja eto imam 20 godina, u od velikog broja ljudi koje poznajem, većina, ali velika većina je za EU protiv NATOA.

I ja se priključujem toj grupi...

То ти је исти кретенизам као кад би рекао да би био нациста али не би био ссовац. Значи да Србија по теби има пуно дегенерика. Сигурно иста багра коју баш брига за србе на косову. Све еу земље су део натоа, ако не на папиру онда су то у сарадњи. Натоу је дозвољено свугда да се крећу по еу земљама које нису чланице натоа.

Најачи су ми државни функционери (ДС и Г17+), када у разноразним емисијама кажу: ''ЈА мислим да морамо да уђемо у ЕУ, НАТО, ЈА мислим ово, ЈА мислим оно ...''
За такве одлуке, мора да ''мисли'' народ ... да се јавно изјасни, на референдуму. Па како одлучи већина - ок. А не да у име свих нас одлучује/у разноразни политички профитери.

Слоба нас опљачкао на конто патриотизма.
Жути и Г(еолопови) 17 експерти нас одраше на конто - ЕУ нема алтернативу.

Наравно да ће ЕУ да се распадне, у најмању руку у овом садашњем облику. Швабе ће да одраде тај посао. Имају они искуства по том питању, да закомпликују овај свет. Зато их толико отворено мрзе многи други народи из те ЕУ .... Холанђани, Французи ...

Наша ''ЕУ'' је да коначно са политичке естраде Србије нестану политиканти - лопови. Да једном коначно добијемо ПОШТЕНУ и ОДГОВОРНУ власт. Наша ЕУ, НАТО, и све остало ... је да се у Србији ПРИМЕЊУЈЕ ЗАКОН .... за све подједнако, од чистача улица до председника државе. Овакви какви смо сада, ми би смо били само страшан ''вирус'' који би уништио и ЕУ, НАТО, Русију, ... било који савез у који би смо се интегрисали. Зато се сви и варкају од нас. Као фора, хоће нас, нама је место тамо, ... а овамо све неки захтеви, услови ...

Ko je ta nevladina organizacija koja je vrsila anketu i ko je finansira...pazi samo ime...Atlantski savet Srbije...siguran sam da su oni anketu sproveli vrlo korektno bez ikakvih pokusaja da malo uticu i nasminkaju njene rezultate...idi begaj,pa cak da su rezultati bar i priblizno tacni,mi stariji forumasi znamo da je najlakse zavesti mlade...pa i mi smo bili mladi,zar ne?Mladost je period kad iskocis iz bajki i pocinjes da sanjas....a onda jednog dana se probudis !!!

Bejah zagrižen mišlju kako je jedini put da uđemo u EU. Sada pak razmišljam šta će nam sve to? Pogledajmo Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku - taman ih primili, dali kredite, a sada ... Ne hvala, mislim da nam to ne treba, bolje da se aktivira masovna proizvodnja hrane da se fokusiramo na npr Rusiju koju možemo da nahranimo taman da malo gricne, a mi budemo sretni i zadovoljni punih džepova i rezervoara. Ispašće da je polupismeni Karić bio u pravu kad je mahao salaticama i rotkvicama... (i malo slaninice svakako) Stvarno mislim da je bolje tako nego da nas holandski Gay/narkomanski lobi ucenjuje kojekakvim glupostima, nek sade lele, duvaju i gledaju svoja posla.

Definitivno je da će Srbija kad-tad biti članica EU.
Ali mene stvarno zabrinjava taj podatak da mladi zaboravljaju i ne vide šta se dešavalo (i šta se dešava!) u našem okruženju (Rumuniji, Slovačkoj...) državama koje su skoro ostvarile članstvo.
Evropska unija je, rečeno u najblažem mogućem obliku zlo. Iako prvobitno zamišljena kao sredstvo međunarodne saradnje - danas to ne izgleda tako u dugoročnom smislu.
Ne bih voleo da nam neko od evropskih ministara govori kako da raspoređujemo svoje resurse (kojih, na svu sreću imamo na pretek).
Nama treba čovek od autoriteta koji će da ukroti narod (Srbiju) da bi počeli opet da cenimo to što imamo.
Samo toliko.
Šteta što smo takvi postali...

Шта да кажем...неискуство је чудо!!И поносим се што спадам у 20 % оних који се противе европским интеграцијама!Ако је ово истраживање уопште тачно...а обзиром да га је извршила невладина организација....:dash:

Back