manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Демонократи воле трпање у буљу.
То је тачно, увек имају гел при руци ако наиђе топџија из европе

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i napravili od srbije grotesknu buljasku rupetinu
oni su prvi u istoriji srbije izglasali pederski zakon,i napravili od srbije grotesknu buljasku rupetinu![]()

sta naguzili te u avliji razulareni ****** okurazeni tim mrskim zakonom ,dok si brao mladi lukac iz basce, kada imas tako gorka iskustva![]()
Он сигурно није педер. Али ти мора да си разваљен од јбања чим подржаваш педерски закон.
sta naguzili te u avliji razulareni ****** okurazeni tim mrskim zakonom ,dok si brao mladi lukac iz basce, kada imas tako gorka iskustva![]()

Mislim da je cifra od 80% preterana. A sta ce se dogoditi kada Srbija udje u Evropsku Uniju ? Da se prizna nezavisno Kosovo ?
Nije pretjerana. Ja eto imam 20 godina, u od velikog broja ljudi koje poznajem, većina, ali velika većina je za EU protiv NATOA.
I ja se priključujem toj grupi...
Koja glupost od teme.Mene zanima ko nam je i kad ponudio da se integrišemo u EU?

Ova tema nam dođe ko kad na nekom seljačkom radiju tražimo ispunjenje muzičkih želja...ženidbe,rođenja,udadbe i svadbe.Recimo 48h svadba.Е видиш то је добро питање!![]()

pre bih povrerovao da naslov glasi
Oko 80 odsto narkomana podržava ulazak Srbije u EU ! ! !

A sta cemo sa 80% EU koja se protivi ulasku Srbije u EU![]()
![]()