cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Noc?
(Zavidim ti)
Pa dobro nije bas citavu noc... nekoliko sati. Ona je ipak gospodja u zavidnim godinama.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noc?
(Zavidim ti)
Pa dobro nije bas citavu noc... nekoliko sati. Ona je ipak gospodja u zavidnim godinama.![]()
Pa dobro nije bas citavu noc... nekoliko sati. Ona je ipak gospodja u zavidnim godinama.![]()
Dajte ljudi... pa nisam ja.баш сам о томе размишљао како би требало да је дама у одређеним годинама..
али свако има право да воли и буде вољен...
Video sam sliku.
Za mene je taman (po godinama).![]()
Маја Перфиљева+Хрвоје Хегедушић...Njegova najbolje otpjevana pjesma je bila Bokeljska noc.
Inace tu pjesmu je napisala Maja Perfiljeva koja je pisala mnoooooge poznate kompozicije nasim poznatim izvodjacima.
Eto sticajem okolnosti pocetkom jula mjeseca sam proveo jednu noc u drustvu doticne dame.
Izvanredna kompozicija - Brodovi.Маја Перфиљева+Хрвоје Хегедушић...
Ех, да, она времена...
Али је "Бокељску ноћ" певала и Радмила Караклајић.
А Вице је отпевао и још много других добрих песама. На пример:
Сплит 1966.[/spoiler]
Izvanredna kompozicija - Brodovi.
Bokeljsku Noc je izvodilo nekoliko pjevaca ali je Vukov ostao upamcen obzirom da je ta kompozicija u njegovom izvodjenju pobijedila na nekom festivalu Split (neznamkojegodine).
ONAMO, `NAMO! je tradicionalna himna Crne Gore. Tekst himne je napisao crnogorski Kralj Nikola I, 1867. godine. Zbog svog provokativnog teksta, ova kompozicija nije bila pogodna za zvaničnu himnu Crne Gore.Kome nije odgovaralo Srpsko poreklo ,ko se stidi svog porekla vazda bio rdja od coveka ....
Nema tu nikakvog srpskog porijekla, jedino nam nije odgovaralo što se kralj Nikola uvlačio Srbima u guzicu u svojim nastojanjima da dođe na prijesto i Srbije i Crne Gore
Nema tu nikakvog srpskog porijekla, jedino nam nije odgovaralo što se kralj Nikola uvlačio Srbima u guzicu u svojim nastojanjima da dođe na prijesto i Srbije i Crne Gore
![]()
![]()
![]()
Цела лоза Петровића се дакле увлачила Србима у гузицу. Краљ Никола није имао разлога да пред црногорском војском држи говоре у којима истој говори да у њима српска крвца лије, али је то радио из само једног разлога - зато што су Срби. Владика Раде - велики Његош је дакле био окупатор? Највећи и најпоштованији светац у Црној Гори је Св. Василије - Србин Херцеговац. Да нећете и њега прогласити окупатором?
Нико вас није терао да будете са Србијом, чак је и добро да се одвојили од ове антисрпске Србије, али можете ви сами себе лагати, називати се разним именима, али ви остајете оно што су вам били и преци - Срби Црногорци.
Od Vardara pa do Triglava
od Đerdapa pa do Jadrana
Kao niska sjajnog Đerdana
Svijetlim suncem obasjana
ponosito sred Balkana
Jugoslavijo, Jugoslavijo.
Širom sveta put me vodio,
za sudbom sam svojom hodio,
u srcu sam tebe nosio.
Uvek si mi draga bila
domovino moja mila.
Jugoslavijo, Jugoslavijo.