- Poruka
- 576
divim se ovim golacima, meni je uvek hladno i moram da se obucem...mislim, leti radi klima...
ja isto makar gacice jer me onda bole mokracni kanali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divim se ovim golacima, meni je uvek hladno i moram da se obucem...mislim, leti radi klima...
Do prezasicenja dolazi zbog drugih stvari, znaci ne.
Jer kada voljenog vidim golog pomislim koliko sam srecna sto je to telo moja svojina u kojoj uzivam![]()
znači neki atleta...![]()
Do prezasicenja dolazi zbog drugih stvari, znaci ne.
Jer kada voljenog vidim golog pomislim koliko sam srecna sto je to telo moja svojina u kojoj uzivam![]()
jesi li ga pecatirala?
zigosala?
pa je sada tvoja svojina, heheh, slatka si![]()
Jel mislite da je tacno ono da ne treba da se setamo jedno pred drugim goli, jer kao ako momak navikne da te vidja golu (i obratno), postace mu nesto svakidasnje i nece ga toliko paliti. Hehe..ne znam ima li to logike-sad kao necu da se skidam pred momkom, osim kad imamo sex, da ne shvati moje grudi zdravo za gotovo![]()
.........sve je dobro dok ne pocnu da prde setajuci po kuci............
Pa, ima istine...
Što reče Milić Vukašinović, kad se žena non-stop šećka po kući gola, postaje kao komad nemaštaja, kad je vidiš golu, kao da si video fotelju....
a ti ko ne prdish?
i ne smrdi ti iz usta i to ti se najvishe svidja kod tebe)))
........prdim u klozetu ;a kad mi smrdi perem zube, ne pusem nikome u facu..........
ovaj forum vadi najgore iz mene, ali najgore![]()
Jel mislite da je tacno ono da ne treba da se setamo jedno pred drugim goli, jer kao ako momak navikne da te vidja golu (i obratno), postace mu nesto svakidasnje i nece ga toliko paliti. Hehe..ne znam ima li to logike-sad kao necu da se skidam pred momkom, osim kad imamo sex, da ne shvati moje grudi zdravo za gotovo![]()
logike ima...ali ko to postuje...ja nikada!Kada god imam prilike,kao od majke rodjena se setam pred njim![]()