Oguglati na necije telo

Jel mislite da je tacno ono da ne treba da se setamo jedno pred drugim goli, jer kao ako momak navikne da te vidja golu (i obratno), postace mu nesto svakidasnje i nece ga toliko paliti. Hehe..ne znam ima li to logike-sad kao necu da se skidam pred momkom, osim kad imamo sex, da ne shvati moje grudi zdravo za gotovo :mrgreen:

Pa, ima istine...
Što reče Milić Vukašinović, kad se žena non-stop šećka po kući gola, postaje kao komad nemaštaja, kad je vidiš golu, kao da si video fotelju....

ovaj forum vadi najgore iz mene, ali najgore :(

nemoj tako- meni si sad pozitivnija no nekad, na pocetku forumaske karijere .. :)

Tema- ma, ja mu telo i ne registrujem , dok mi ne padne mrak na oci :D a taj mrak dolazi iz mozgeta- njegovog, mog, nebitno...nekako mi to dodje samo alat za ostvarivanje ideje....ideja je najvaznija, sve ostalo je samo njen manifest, pa bem li ga sto bi mi smetalo da ide go po kuci...a muski su, mahom, vizuelni tipovi, tako da ne bih rekla da moze da im dosadi golo telo partnerke kojom su i inace zadoovljni, mada je fakat da se najvise ljudi loze na polu-golo telo, il ono sa makar nekom krpicom...kravatom, na primer :)

Jel mislite da je tacno ono da ne treba da se setamo jedno pred drugim goli, jer kao ako momak navikne da te vidja golu (i obratno), postace mu nesto svakidasnje i nece ga toliko paliti. Hehe..ne znam ima li to logike-sad kao necu da se skidam pred momkom, osim kad imamo sex, da ne shvati moje grudi zdravo za gotovo :mrgreen:

logike ima...ali ko to postuje...ja nikada!Kada god imam prilike,kao od majke rodjena se setam pred njim :D

Back