Slušati svoje telo

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko je to bitno u izboru partnera?

Telo mislim čula, telesni osećaj
Iako to deluje uobičajeno, ali nekad ljudi biraju svesno razumno, nekad se povedu za mišljenjem okoline, nekad za marketingom, nekad žele moć i dominaciju, da se dokažu, da se smire i tako puno razloga koji ne potiču direktno od tela
Iako se ignoriše, mislim da je presudno, ako nema kliktanja... isto se na silu neće proizvesti, nije to pekmez pa da ga mesecima i godinama kuvamo :)
A opet, možeš da klikneš sa nekim ko ima i nudi uglavnom sve što ti treba osim možda i najbitnijeg - intime...
Ti izabereš partnera a partner drugara
Ti izabereš drugara a partner bračnog druga
Ti izabereš romansu a partner drugara
I tako u krug...a u svim kombinacijama telo kaže - to je to :super: samo je nepotpuno...

Iako se ignoriše, mislim da je presudno, ako nema kliktanja... isto se na silu neće proizvesti, nije to pekmez pa da ga mesecima i godinama kuvamo :)
A opet, možeš da klikneš sa nekim ko ima i nudi uglavnom sve što ti treba osim možda i najbitnijeg - intime...
Ti izabereš partnera a partner drugara
Ti izabereš drugara a partner bračnog druga
Ti izabereš romansu a partner drugara
I tako u krug...a u svim kombinacijama telo kaže - to je to :super: samo je nepotpuno...

potreban uslov nije isto što i dovoljan :)

- matematičar u meni -

Koliko je to bitno u izboru partnera?

Telo mislim čula, telesni osećaj
Iako to deluje uobičajeno, ali nekad ljudi biraju svesno razumno, nekad se povedu za mišljenjem okoline, nekad za marketingom, nekad žele moć i dominaciju, da se dokažu, da se smire i tako puno razloga koji ne potiču direktno od tela
iskljucivo slusam razum. Par puta me je telo prevarilo pa sam se naucio pameti.

...cesto tijelo prevari ocekivanja
ocekivanja, mislim,
koliko pridajete vaznost tjelesnostima
postoji neki cudan nesklad
izmedju lijepog, zgodnog, pozeljnog
i stanja kad sve to dodje do ostvarenja
skromnije , da tako kazem, tijelo ide do svojih maximuma
i tako ostvaruje sebe u prioritetu
...mnogo me zena razocaralo u tzv. praxi a
tijela su bila bas,- ...b a s ...
Zato, nikad ne pitaj kad sretes lijepu djevojku sa ruznim deckom ili obratno,
sve to ima nesto zbog necega...to je ,- tako...

A šta kad imamo situciju da je sve tu?
Ima kliktanja pa i telo i razum kažu to je to, onda dođe level up gde postoji razumevanje i međusobni respekt ... ali se umeša Beli pa kaže - previše dobro, a Crveni kaže - pun gas! spusti ručnu!
Pre toga sve je bilo prilično realno, odmereno, imalo je kliktanja ali ne i preteranih poklapanja... pa pređeš neku stotinu km na live audiciju, odradiš to za desetku, dobiješ desetku...i onda sve odjednom počinje da bude previše dobro... i neočekivano dobro...
Sad... koga slušati?... više ni telo ni razum ne nosi prevagu...a znamo da previše dobro nije dobro...
Znači Beli ili Crveni?
Koji đavo?

Back