milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.535
E zbog toga je ples najbolja stvar. Kad plešeš isetiš i svoje i njegovo telo i osetiš da li to ima smisla. Da li su vam podudarne vibracije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako se ignoriše, mislim da je presudno, ako nema kliktanja... isto se na silu neće proizvesti, nije to pekmez pa da ga mesecima i godinama kuvamoKoliko je to bitno u izboru partnera?
Telo mislim čula, telesni osećaj
Iako to deluje uobičajeno, ali nekad ljudi biraju svesno razumno, nekad se povedu za mišljenjem okoline, nekad za marketingom, nekad žele moć i dominaciju, da se dokažu, da se smire i tako puno razloga koji ne potiču direktno od tela
Iako se ignoriše, mislim da je presudno, ako nema kliktanja... isto se na silu neće proizvesti, nije to pekmez pa da ga mesecima i godinama kuvamo
A opet, možeš da klikneš sa nekim ko ima i nudi uglavnom sve što ti treba osim možda i najbitnijeg - intime...
Ti izabereš partnera a partner drugara
Ti izabereš drugara a partner bračnog druga
Ti izabereš romansu a partner drugara
I tako u krug...a u svim kombinacijama telo kaže - to je tosamo je nepotpuno...
E zbog toga je ples najbolja stvar. Kad plešeš isetiš i svoje i njegovo telo i osetiš da li to ima smisla. Da li su vam podudarne vibracije.
iskljucivo slusam razum. Par puta me je telo prevarilo pa sam se naucio pameti.Koliko je to bitno u izboru partnera?
Telo mislim čula, telesni osećaj
Iako to deluje uobičajeno, ali nekad ljudi biraju svesno razumno, nekad se povedu za mišljenjem okoline, nekad za marketingom, nekad žele moć i dominaciju, da se dokažu, da se smire i tako puno razloga koji ne potiču direktno od tela
iskljucivo slusam razum. Par puta me je telo prevarilo pa sam se naucio pameti.