Ogledalo

Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
Da li su vam prilepi neki atribut ili nadimak koji vam se ne sviđa?
Eto, ja sam švalerčina i viri mi 3.14čka iz očiju :lol:
Šta još :think: da obožavam da flertujem :eek:
ajde sad malo vi....
Zlato, duso, sreco...a komsije, uglavnom starije tete i cike me `fale kako sam cestita, da nema ljepse djevojke u ulazu..fosilne generacije i stvarno nema nijedne djevojke osim mene... :lol:

Dozivljavaju me onako kako se i drzim-distancirano...pa sam im izdaleka sva u superlativu... :flert:

Zlato, duso, sreco...a komsije, uglavnom starije tete i cike me `fale kako sam cestita, da nema ljepse djevojke u ulazu..fosilne generacije i stvarno nema nijedne djevojke osim mene... :lol:

Dozivljavaju me onako kako se i drzim-distancirano...pa sam im izdaleka sva u superlativu... :flert:

A kad pridju !
s12026.gif

...evo prigodan dijalog...kaze mi mama neki dan (inace skrta na komplimentima)-Jao, sto si mi fina...sve te gledam dok mi prilazis, visoka, linija, kosa ti se sjaji, (ja jos rastem...)...ali, vala u licu si zuta, umorna, podocnjaci, i...dosta mama, splasnula sam kao kiselo tijesto... :lol:
Zato se i drzim one distance, ne dam lentu najljepse u ulazu. :mrgreen:

...evo prigodan dijalog...kaze mi mama neki dan (inace skrta na komplimentima)-Jao, sto si mi fina...sve te gledam dok mi prilazis, visoka, linija, kosa ti se sjaji, (ja jos rastem...)...ali, vala u licu si zuta, umorna, podocnjaci, i...dosta mama, splasnula sam kao kiselo tijesto... :lol:
tako mene i moj muz hvali..e sve ti je lepo al ovooooooo pa onooooooooo..:mrgreen: ja se najvise na svetu bojim njegovih komplimenata

tvoja mama, original moja mama. možda imamo istu mamu :rotf:

ne bre da se posipaš, nego staviš na vatu, pa istrljaš deo čela gde je farba
:zcepanje:ma salila sam se ..hahah super si hahaha.E kupila sma neku maskaru pise na njoj dramatic look,i naravno odmah sam je stavila.Kad sam isprala kosu od farbanja imam sta da vidim,maskara se skinula sve crni kolutovi ispod ociju ko rakun,oci krvave od sampona celo crveno usi crvene..eeeeeeeeee to je dramatic look

Back