smaki, daj dupe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne smije , da je ne pojure forumaski kerovi !i ja navijam za smaki da okači guzu na forum![]()
od keraja sam vido dupe![]()

Evo vic o keru .ja oću kera![]()
Zlato, duso, sreco...a komsije, uglavnom starije tete i cike me `fale kako sam cestita, da nema ljepse djevojke u ulazu..fosilne generacije i stvarno nema nijedne djevojke osim mene...Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
Da li su vam prilepi neki atribut ili nadimak koji vam se ne sviđa?
Eto, ja sam švalerčina i viri mi 3.14čka iz očiju
Šta jošda obožavam da flertujem
ajde sad malo vi....

da nema ljepse djevojke u ulazu..fosilne generacije i stvarno nema nijedne djevojke osim mene...![]()

Zlato, duso, sreco...a komsije, uglavnom starije tete i cike me `fale kako sam cestita, da nema ljepse djevojke u ulazu..fosilne generacije i stvarno nema nijedne djevojke osim mene...
Dozivljavaju me onako kako se i drzim-distancirano...pa sam im izdaleka sva u superlativu...![]()
baj d vej opet sam crvenokosa..e sad kad ostavim utisak hahahahahaha

i usi su poprilicno stradale.....evo prigodan dijalog...kaze mi mama neki dan (inace skrta na komplimentima)-Jao, sto si mi fina...sve te gledam dok mi prilazis, visoka, linija, kosa ti se sjaji, (ja jos rastem...)...ali, vala u licu si zuta, umorna, podocnjaci, i...dosta mama, splasnula sam kao kiselo tijesto...A kad pridju !![]()

tako mene i moj muz hvali..e sve ti je lepo al ovooooooo pa onooooooooo.....evo prigodan dijalog...kaze mi mama neki dan (inace skrta na komplimentima)-Jao, sto si mi fina...sve te gledam dok mi prilazis, visoka, linija, kosa ti se sjaji, (ja jos rastem...)...ali, vala u licu si zuta, umorna, podocnjaci, i...dosta mama, splasnula sam kao kiselo tijesto...![]()
Zato se i drzim one distance, ne dam lentu najljepse u ulazu.![]()
ja se najvise na svetu bojim njegovih komplimenatatvoja mama, original moja mama. možda imamo istu mamu...evo prigodan dijalog...kaze mi mama neki dan (inace skrta na komplimentima)-Jao, sto si mi fina...sve te gledam dok mi prilazis, visoka, linija, kosa ti se sjaji, (ja jos rastem...)...ali, vala u licu si zuta, umorna, podocnjaci, i...dosta mama, splasnula sam kao kiselo tijesto...![]()
Zato se i drzim one distance, ne dam lentu najljepse u ulazu.![]()

nemerem sad..imam crveni pojas do pola celai usi su poprilicno stradale..

nemerem sad..imam crveni pojas do pola celai usi su poprilicno stradale..

necu da se posipam pepelom po glavi ko majka Jugovica,ko da mi je neko umro hahaha.Eto sad Romanticus i Komri pod ruku da se uvate i da otvore klub ljudi koji voli da mene zaebava
![]()
Zlato, duso, sreco...a komsije, uglavnom starije tete i cike me `fale kako sam cestita, da nema ljepse djevojke u ulazu..fosilne generacije i stvarno nema nijedne djevojke osim mene...
Dozivljavaju me onako kako se i drzim-distancirano...pa sam im izdaleka sva u superlativu...![]()
necu da se posipam pepelom po glavi ko majka Jugovica,ko da mi je neko umro hahaha.Eto sad Romanticus i Komri pod ruku da se uvate i da otvore klub ljudi koji voli da mene zaebava
![]()
salim se malo..
ne bre da se posipaš, nego staviš na vatu, pa istrljaš deo čela gde je farba
ma salila sam se ..hahah super si hahaha.E kupila sma neku maskaru pise na njoj dramatic look,i naravno odmah sam je stavila.Kad sam isprala kosu od farbanja imam sta da vidim,maskara se skinula sve crni kolutovi ispod ociju ko rakun,oci krvave od sampona celo crveno usi crvene..eeeeeeeeee to je dramatic look