kupio bih bez papira,walter,ruger,mp 40,tt-jac,m88 bereta 92
Oces MG42 sa postoljem +pomocnikom nisandzije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupio bih bez papira,walter,ruger,mp 40,tt-jac,m88 bereta 92
Oces MG42 sa postoljem +pomocnikom nisandzije
kupujem i prodajem: sablje, bodeze, kubure,puske kremenjace,ordenje,medalje i ostalo
javite se na pp
Ukrasni noz za otvaranje pisama "Made in India"Mozete li mi reci kakav je ovo noz? Imam ga u porodici neko vreme ali neznam nista o njemu... Evo slike.
Ukrasni noz za otvaranje pisama "Made in India"
Zimske hlace JNA stari tip iz 70-ih god(obim struka 98cm,visina rasta 184cm,broj 22 )
Ljetne hlace JNA (obim struka 80cm,visina rasta 163cm,broj 2 )
Gađe zimske kamensko zagreb 1954 godina broj velicina 3
Gađe ljetne Borac Travnik 1976 velicina 2- dva komada
Ne znam da li je novcic ili medaljon,ali znam da je turskog porekla i da je iz 1171 godine.
Da li neko zna koliko vredi i sta je?
KUPUJEM ANTIKVITETE:
Namestaj:vitrine,fotelje,stolove,natkasne,komode sa fijokama,kredence...
Satove :zidne sa tegovima ,stojece,stone,rucne i dzepne
Lustere i lampe:visece i stone, na struju i petrolej
Figure i predmete:0d srebra,mesinga,bronze,porculana,keramike, majolike,stakla
Ramove:za slike i ogledala
Avane,Svecnjake,Kutije za nakit,Igracke,Slike i ostale dekorativne starinske predmete
Kontakt tel: 064/136-8194 mail:mikantika@neobee.net
Pozdrav!
Htela bih da saznam poreklo ovog prstena (iz koje porodice potice). Znam samo da potice iz Egipta i da je u pitanju kament Tigrovo oko. Na unutrasnjoj strani zigom je iscrtan necijii lik. Gde da se raspitam o poreklu i eventualnoj proceni?
Ja bih da ga kupim ako je na prodaju...
Pustite mi na pm vasu ponudu. Prsten nije u mom vlasnistvu, ljudi koji ga poseduju za sada zele samo da se inofrimisu, a prodali bi ga samo ako bi dobili dobru cenu.
P.S. bez obzira odgovarala im ta ponuda ili ne, zele da znaju vise o samom poreklu prstena. Zato ako imate bilo kakve informacije, molim vas da ih podelite sa mnom
Hvala![]()