Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMAM OVAKAV KOLIKO CENIS ? SLIKA JE SA NETA ALI AKO TREBA POSLACU TI SLIKE .SAMO SE JAVI ALI PRE TOGA RECI NEKU OKVIRNU CENU JER JA NEZNAM KOLIKO TO KOSTA.
luger1.jpg

luger vlada neznam da li ste znali ali koristen je i u avganistanu:worth::worth::super::klap:

takodje prodajem i ovu sablju.
perfektno je ocuvana,
porodicno nasledje kao i jatagan i ona kubura koja je postavljena u ORUZIJE.

cena ove sablje je 1200 evra.
ovo je francuska sablja, do tog saznanja sam dosao u muzeju.
sablja je koristena na ilindan 1903. godine u makedoniji.
nosio ju je moj pradeda kao komitski vojvoda gorno rekanski.

Prilozi

• 1802sabre_1.jpg
    1802sabre_1.jpg
    19,5 KB · Pregleda: 34
luger vlada neznam da li ste znali ali koristen je i u avganistanu:worth::worth::super::klap:

Vidi stvarno. Nismo znali da ti je taj luger koji si skinuo sa neta koristen i u Avganistanu. Jel luger u Avganistanu formacisko oruzje talibana ili vojnika NATO alijanse?
I imas li ti sta napismeno da je bas taj lugoer koji si skinuo sa neta koristen u Avganistanu. Ako nemas nista napismeno, priznaje se samo Karzaiev potpis, onda nista. Neverujemo ti.

Heh, to je obicsn turski UKRASNI noz, koji bre deda je to nosio u kojo bitci ? Sto lazes, reci mi sta ti to treba da lazes. Svi se uhvatili za Makedoniju... STRASNO...
Noz 5 e najvise, a prodat je nekom, nasamario ga je, kao i mene kada je rekao da ima meksicki zlatnik a prodao mi neki zeton njihov, i to novokov za turiste... Nemam reci, nemojte sa njim nista da se dogovarate...

Back