Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozete li mi reci kakav je ovo noz? Imam ga u porodici neko vreme ali neznam nista o njemu... Evo slike.

Prilozi

• DSCF4504.jpg
    DSCF4504.jpg
    19,7 KB · Pregleda: 22
  • DSCF4506.jpg
    DSCF4506.jpg
    21,9 KB · Pregleda: 18
Zimske hlace JNA stari tip iz 70-ih god(obim struka 98cm,visina rasta 184cm,broj 22 )
Ljetne hlace JNA (obim struka 80cm,visina rasta 163cm,broj 2 )
Gađe zimske kamensko zagreb 1954 godina broj velicina 3
Gađe ljetne Borac Travnik 1976 velicina 2- dva komada

ljetne hace nisu na prodaju trazi se bluza JNA vojnika za uniformu M77 cin kapetan prve klase i uptac za ofcirski opasac i zanima me jel neko zna sta je sve iamo od orepe kapet prve klase

Evo i jedne narukvice za koju nisam siguran da li je keltska ili rimska. Neociscena izgleda prilicno lepo. Nisam imao vremena da je ocistim. Inace treba uraditi restauraciju posto je polomljena (nije ni cudo s obzirom da je stara izmedju 1500 i 2000 godina).

Prilozi

• DSCF4516.jpg
    DSCF4516.jpg
    19,1 KB · Pregleda: 12
  • DSCF4518.jpg
    DSCF4518.jpg
    20 KB · Pregleda: 12
  • DSCF4519.jpg
    DSCF4519.jpg
    18,3 KB · Pregleda: 12
Poslednja izmena:
Ne znam da li je novcic ili medaljon,ali znam da je turskog porekla i da je iz 1171 godine.
Da li neko zna koliko vredi i sta je?

Колико је велик (пречник, тежина)?
По сликама личи на турски новчић од 2 золота из 1758. (1171. по Хиџри), али боље да питаш на форуму "нумизматика".

KUPUJEM ANTIKVITETE:
Namestaj:vitrine,fotelje,stolove,natkasne,komode sa fijokama,kredence...
Satove :zidne sa tegovima ,stojece,stone,rucne i dzepne
Lustere i lampe:visece i stone, na struju i petrolej
Figure i predmete:0d srebra,mesinga,bronze,porculana,keramike, majolike,stakla
Ramove:za slike i ogledala
Avane,Svecnjake,Kutije za nakit,Igracke,Slike i ostale dekorativne starinske predmete

Kontakt tel: 064/136-8194 mail:mikantika@neobee.net

Dali ste zainteresovani za stojeci drveni sat,rucne izrade.Star preko 50 godina

Pozdrav!
Htela bih da saznam poreklo ovog prstena (iz koje porodice potice). Znam samo da potice iz Egipta i da je u pitanju kament Tigrovo oko. Na unutrasnjoj strani zigom je iscrtan necijii lik. Gde da se raspitam o poreklu i eventualnoj proceni?

Prilozi

• Image0489.jpg
    Image0489.jpg
    15,4 KB · Pregleda: 17
  • Image0490.jpg
    Image0490.jpg
    11,1 KB · Pregleda: 21
Pustite mi na pm vasu ponudu. Prsten nije u mom vlasnistvu, ljudi koji ga poseduju za sada zele samo da se inofrimisu, a prodali bi ga samo ako bi dobili dobru cenu.
P.S. bez obzira odgovarala im ta ponuda ili ne, zele da znaju vise o samom poreklu prstena. Zato ako imate bilo kakve informacije, molim vas da ih podelite sa mnom
Hvala :)

Pustite mi na pm vasu ponudu. Prsten nije u mom vlasnistvu, ljudi koji ga poseduju za sada zele samo da se inofrimisu, a prodali bi ga samo ako bi dobili dobru cenu.
P.S. bez obzira odgovarala im ta ponuda ili ne, zele da znaju vise o samom poreklu prstena. Zato ako imate bilo kakve informacije, molim vas da ih podelite sa mnom
Hvala :)

Pa deluje mi kao prsten radjen po narudzbini sa posvetom. Nije radjen za neku vaznu osobu ili vladara ali je svejedno zanimljiv. Rekao bih da je 19. vek. Ali da ne sirim dezinformacije, saznacu nesto vise o njemu pa cu vam javiti na pp.

Back