Apsolutno mrzim oružke--- tamann da su u pitanju eksponati. Koje će vam moj?
Ma mozes kod tvoje babe da naucis da vezes, da se nesto pametno naucis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno mrzim oružke--- tamann da su u pitanju eksponati. Koje će vam moj?
tt jaca ima kolko oces, ne na prodaju vec na poklon, nedeljno se po neki "vrati" tj vlasnik se odrekne u korist drzave ... nabavi odobrenje za nabavku i javi se ...
Da li si mozda mislio na zatavu M57 kada si napisao TT?
Ako si mislio na zastavu ima ih koliko god hoces i nisu skupi.
TT-jci su znatno redji, narocito oni proizvedeni do kraja 1945.
btw, imam austrougarski ili nemacki bajonet na kome su inicijali j.sch. koliko je to praksa da se graviraju inicijali vojnika na istom?
ali mislio sam bez dozvole.. sa dozvolom sam imao i karabin i pistolj ali su mi oduzeli pa sad kupujem ovako bez papira
ali mislio sam bez dozvole.. sa dozvolom sam imao i karabin i pistolj ali su mi oduzeli pa sad kupujem ovako bez papira
Solidno ocuvan,malo ga je nacela korozija ali je zaustavljeno..Nije stanjen,ima tezinu jedino ima dve rupice manje od 1mm u precniku--neprimetno ali da navedem da ne bude zabune.Oko toga takodje nije stanjen..Mislio sam da ga sredjujem ali me je prosla volja..Moze i da se ne dira da bude u Battlefield Relics fazonu
Cena 2500din FIXNO.. Koga zanima 064 651 2000
pozz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo te dve rupice koje su manje od 1mm zaokruzene
![]()
eh ja sam ga na limundu htjeo kupitiali mi je preskup wiler
kolekcionarstvo nije jeftin hobi..pozzz
Sva sreca da ga nisi kupio, jer ne vredi ni tih para. Da mu se izbije ta korozija koja je stvarno duboka bio bi supljikav ko djevdjir.eh ja sam ga na limundu htjeo kupitiali mi je preskup wiler
Sva sreca da ga nisi kupio, jer ne vredi ni tih para. Da mu se izbije ta korozija koja je stvarno duboka bio bi supljikav ko djevdjir.
Radje se malo strpi i pristedi pa kupi pravi kolekcionarski primerak da znas sta imas.
Pogledaj na Hrvatskom site Kolekcionar, tamo su cinimi se prodavani Nemacki slemovi u sasvim pristojnom stanju i nisu bili presakupi.
He is stupid deceiver, I send him one perper 1912 and he doesnt send me money, that happened...
E,zato ces najbolje videti sto setice slemova WWII nemackih na allegro.rs pana naslovnoj strani na dnu nadjes stavku inostrani servisi pa kliknes na Rusiju pa otvoris allegro.ru pa na kolekcionarstvo pa na voenie vesi tako se zove stavka pa gledaj preko 400 strana militarije i vidi sta se prodaje od slemova i po kojim cenama,kod nas nema takvih primeraka i po ocuvanosti i kolicinski.
Sva sreca da ga nisi kupio, jer ne vredi ni tih para. Da mu se izbije ta korozija koja je stvarno duboka bio bi supljikav ko djevdjir.
Radje se malo strpi i pristedi pa kupi pravi kolekcionarski primerak da znas sta imas.
Pogledaj na Hrvatskom site Kolekcionar, tamo su cinimi se prodavani Nemacki slemovi u sasvim pristojnom stanju i nisu bili presakupi.