Oglasio se Rubio posle sastanka sa Vučićem: Zajedno gradimo bolju budućnost

Ocigledno je da Trampova administracija 100% podrzava Vucica i ne mirise blokadere.

Sta su po vama razlozi za ovakvu politiku Amerike prema Srbiji?

Генералштаб плац.

Међутим, у овој земљи ће се поштовати закони, тако да Трамп може да заборави на Трамп кулу преко пута Владе Србије.

Jesi sretan zbog toga? Je li ti danas onda Amerika odmah narasla u očima kad si pročitao ovo?

ja ameriku prezirem i mrzim iz dna duse

Amerika je najvece svetsko zlo u mojim ocima

Ali amerikom vladaju interesi

A Srbi i Srbija su jako bitni za americke interese.

Ako nista drugo zato sto naoruzavamo Izrael i tu mlatimo ozbiljnu lovu.

Drugo Izrael nam je u zahvalnost prodao svoje najmocnije oruzje , kakvo vi hrvati nemate i pitanje je da li cete ikada imati.

Vasa i nasa vojna parada su pokazale , ko je vojni medved a ko je vojni mis.

Vi ste misevi.

Pa vama nebo cuvaju avijacije Italije i Madjarske. Sta dalje da pricamo.

Tenkove, haubice i sve sto ste imali vredno ste dali Ukrajini pod obecanjem da cete dobiti novije bolje a do dana danasnjeg niste dobili nista.

Па наша очигледна опредељеност да будемо део Брикса, и наше чврсто савезништво са Кином и Русијом.

Не знам шта би друго могло бити.

interesi bajo interesi

Srbija naoruzava Izrael direktno, a Ukrajinu indirektno isporukom naoruzanja drugim drzavama koje ga posle prosledjuju Ukrajini

Avaj, oglasio se, a kao da nije ...

https://www.state.gov/releases/offi...-rubios-meeting-with-serbian-president-vucic/

The below is attributable to Principal Deputy Spokesperson Tommy Pigott:

Secretary of State Marco Rubio met with Serbian President Aleksandar Vucic and discussed the deepening partnership between the United States and Serbia, including through a bilateral strategic dialogue and U.S. participation in EXPO 2027.

ja ameriku prezirem i mrzim iz dna duse

Amerika je najvece svetsko zlo u mojim ocima

Ali amerikom vladaju interesi

A Srbi i Srbija su jako bitni za americke interese.

Ako nista drugo zato sto naoruzavamo Izrael i tu mlatimo ozbiljnu lovu.

Drugo Izrael nam je u zahvalnost prodao svoje najmocnije oruzje , kakvo vi hrvati nemate i pitanje je da li cete ikada imati.

Vasa i nasa vojna parada su pokazale , ko je vojni medved a ko je vojni mis.

Vi ste misevi.

Pa vama nebo cuvaju avijacije Italije i Madjarske. Sta dalje da pricamo.

Tenkove, haubice i sve sto ste imali vredno ste dali Ukrajini pod obecanjem da cete dobiti novije bolje a do dana danasnjeg niste dobili nista.
Vi mlatite lovu?
Ne znam zašto ste na dnu Europe kad je u pitanju lova..

Opet si se zaletio malo i popio krive tablete..

Oglasio se, kao da nije ...

https://www.state.gov/releases/offi...-rubios-meeting-with-serbian-president-vucic/

The below is attributable to Principal Deputy Spokesperson Tommy Pigott:

Secretary of State Marco Rubio met with Serbian President Aleksandar Vucic and discussed the deepening partnership between the United States and Serbia, including through a bilateral strategic dialogue and U.S. participation in EXPO 2027.

ocito je da Trampova administracija 1000% podrzava Vucica i SNS

blokadere ne sljive 2%

Vi mlatite lovu?
Ne znam zašto ste na dnu Europe kad je u pitanju lova..

Opet si se zaletio malo i popio krive tablete..

bajo moja zena radi u prosveti

pre 2 godine skoro smo dobili cetvrto dete, i kada je otisla na porodiljsko plata joj je bila 63.000 dinara

Sad kad se bude u decembru vratila, bice joj skoro 120.000 znaci skoro 2 puta veca za 2 godine.

Da li su kod vas u Hrvatskoj plate duplirane za dve godine? Mislim da nisu.

bajo moja zena radi u prosveti

pre 2 godine skoro smo dobili cetvrto dete, i kada je otisla na porodiljsko plata joj je bila 63.000 dinara

Sad kad se bude u decembru vratila, bice joj skoro 120.000 znaci skoro 2 puta veca za 2 godine.

Da li su kod vas u Hrvatskoj plate duplirane za dve godine? Mislim da nisu.
Baš me zanima je li tako bilo svima u Srbiji ili samo ženama sendvičara..

Inače, tvoja žena i dalje prima manje od hrvatskog minimalca.. onda znaš gdje ste.

Ćaci centrala, Tixi ga javlja...:cool: :lol:
Јбг, дневна доза свињформера за Крстине абоненте. Пропаст Америке, уз истовремено добре односе са Америком и подршку жвалеги. Пропаст ЕУ&Немачке уз подршку жвалеги... тиксијевске "дилеме". :namcor:

Ocigledno je da Trampova administracija 100% podrzava Vucica i ne mirise blokadere.

Šta bi bilo?
Amerika želi dobro Srbiji. Prepoznali su rodoljubive snage koje će Srbiju ponovo učiniti velikom i zbog toga im pružaju podršku.
Ne misliš valjda da Ameri pružaju podršku Vučiću zato što je izdao Sever Kosova, Kosovo u celini, Srbiju pretvorio u Kongo i što aktivno radi ukidanju na ukidanju Republike Srpske, kao samostalnog entiteta.

Опет поливање транс анархиста? Урааааа!

1758697265100.gif

Back