Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 186.872
Ocigledno je da Trampova administracija 100% podrzava Vucica i ne mirise blokadere.
Sta su po vama razlozi za ovakvu politiku Amerike prema Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno je da Trampova administracija 100% podrzava Vucica i ne mirise blokadere.
Jesi sretan zbog toga? Je li ti danas onda Amerika odmah narasla u očima kad si pročitao ovo?
Jesi sretan zbog toga? Je li ti danas onda Amerika odmah narasla u očima kad si pročitao ovo?
Па наша очигледна опредељеност да будемо део Брикса, и наше чврсто савезништво са Кином и Русијом.
Не знам шта би друго могло бити.
Vi mlatite lovu?ja ameriku prezirem i mrzim iz dna duse
Amerika je najvece svetsko zlo u mojim ocima
Ali amerikom vladaju interesi
A Srbi i Srbija su jako bitni za americke interese.
Ako nista drugo zato sto naoruzavamo Izrael i tu mlatimo ozbiljnu lovu.
Drugo Izrael nam je u zahvalnost prodao svoje najmocnije oruzje , kakvo vi hrvati nemate i pitanje je da li cete ikada imati.
Vasa i nasa vojna parada su pokazale , ko je vojni medved a ko je vojni mis.
Vi ste misevi.
Pa vama nebo cuvaju avijacije Italije i Madjarske. Sta dalje da pricamo.
Tenkove, haubice i sve sto ste imali vredno ste dali Ukrajini pod obecanjem da cete dobiti novije bolje a do dana danasnjeg niste dobili nista.
Oglasio se, kao da nije ...
https://www.state.gov/releases/offi...-rubios-meeting-with-serbian-president-vucic/
The below is attributable to Principal Deputy Spokesperson Tommy Pigott:
Secretary of State Marco Rubio met with Serbian President Aleksandar Vucic and discussed the deepening partnership between the United States and Serbia, including through a bilateral strategic dialogue and U.S. participation in EXPO 2027.
Vi mlatite lovu?
Ne znam zašto ste na dnu Europe kad je u pitanju lova..
Opet si se zaletio malo i popio krive tablete..
Baš me zanima je li tako bilo svima u Srbiji ili samo ženama sendvičara..bajo moja zena radi u prosveti
pre 2 godine skoro smo dobili cetvrto dete, i kada je otisla na porodiljsko plata joj je bila 63.000 dinara
Sad kad se bude u decembru vratila, bice joj skoro 120.000 znaci skoro 2 puta veca za 2 godine.
Da li su kod vas u Hrvatskoj plate duplirane za dve godine? Mislim da nisu.
bajo moja zena radi u prosveti
pre 2 godine skoro smo dobili cetvrto dete
Јбг, дневна доза свињформера за Крстине абоненте. Пропаст Америке, уз истовремено добре односе са Америком и подршку жвалеги. Пропаст ЕУ&Немачке уз подршку жвалеги... тиксијевске "дилеме".Ćaci centrala, Tixi ga javlja...![]()
![]()
Šta bi bilo?
Ćaci centrala, Tixi ga javlja...![]()
![]()
Zar sa,Amerima u svetlu budicnost????
Koliko je to ružan i gadan čovek. Fejkara teška. Čak i kada se veseli, neprijatno ga videti.
Koliko je to ružan i gadan čovek. Fejkara teška. Čak i kada se veseli, neprijatno ga videti.
pre 2 godine skoro smo dobili
cetvrto dete,