Огласила се странка Заједно након Ћутиног ограђивања од Зеленовића због КиМ

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1689891352867.png

"Оснивајући странку Заједно, са покретом Еколошки устанак потписали смо три споразума. У сва три споразума основни принципи на којима почива наше стратешко опредељење преузети су из Зеленог договора за Србију, који је и Еколошки устанак прихватио као своје политике", навела је у саопштењу странка Заједно.

18.07.2023.

Осим тога, додали су да су у зеленом договору за Србију јасно и недвосмислено наведене три кључне тачке нашег стратешког опредељења.
„А, то су нови људи у политици, Србија на Западу и решавање питања Косова и Метохије у најкраћем року. Наше политичке позиције биле су јасне и док смо потписивали Споразум о политичкој сарадњи са Еколошким устанком, Споразум о формирању коалиције Морамо, али и док смо стварали странку Заједно“, наводи се и додаје:

„Наша политика је јасна и данас и ми од ње нећемо одустати, нити ћемо је мењати јер верујемо да је она у најбољем интересу свих грађана Србије, а свако има право да промени своје мишљење и политику, да одступи од договора и крене другим путем“, закључује се у саопштењу.

Подсетимо, на недавном гостовању, народни посланик Александар Јовановић Ћута рекао је да се са Небојшом Зеленовићем разишао по питању Косова.

„Небојша Зеленовић се јасно определио, он гура причу да треба да се направи велики договор са светом, Америком и Европом. Да се то питање коначно реши, у Охриду и тако даље, и иза тога стоји признање Косова, да се ми не лажемо. И океј, свако има право. Ми смо се ту разишли, два пута сам се оградио од његових ставова испред странке Заједно да то није оно што заступа Еколошки устанак. Ако неко жели да преговара о статусу Косова, мораће да мења Устав. Као што је за Американце Устав светиња, тако је и за нас“, рекао је недавно Ћута Јовановић.

Оваква изјава отворила је одређана питања око сарадње два коопредседника Заједно, због чега је Нова контактирала Јовановића који је поручио да се са Зеленовић размимоилази само по питању Косова, али да ће сарадња бити настављена.

„Ми имамо различите ставове по питању Косова, нисмо се разишли. Ми се само размимоилазимо, имамо различите ставове по питању Косова и то је оно што сам рекао. Нема ту ничега новог, имали смо ту ситуацију и раније. Два пута сам се раније оградио по том питању. Понављам, ни у једном тренутку нисам изјавио да се ми разилазимо, већ сам мислио на питање Косова“, истакао је Јовановић.

link

Зашто би они Србијанци који су ради да због класичног србијанског инаћења, у овом конкретном случају везано за ометање Косова да постане чланица Уједињених нација, упропасте будућност Србије јер је управо то инаћење најефикаснији начин да Србија остане без чланства у Европској унији, пошли за Вуком Поздерцем, или за Французом Милошем, када имају Ћуту? Ћута је прави Србин из Србије. И обожава га Србијански народ који Чипуљчанина више не може да смисли!!!

Vratio se komša ... očekujem salvu idiotskih marginalnih tema :D
Тема је отворена као посебна јер је твој земо који из дна душе мрзи све шта је србијанско па тако и Ћуту као наш србијански бренд, два пута обрисао горњи видео са моје већ постојеће теме о Ћути.
А рекоше да је умро!
Лажу људи.
Па шта очекујеш од форума који и постоји само да би крвни непријатељи нас Србијанаца, организовани у чете тролова и ботова, слободно лагали.

На србијанском се не пише "Санџак" него "Рашка област".
Ма јок бре Саво. То је 1992. године Балкански касапин усвојио предлог свог омиљеног опозиционара Шешеља да се у Закон о територијалној организацији и локалној самоуправи, уредбом уведу окрузи, који је цртао управо Хрват Шешељ, па је тако најјужнији шумадијски град Краљево припао тада новооснованом Рашком округу. То ви избеглице тако зовете, "Рашка област", а ми се Србијанци вашег Вјекослава гадимо и ми кажемо као и раније, Санџак.

Ма јок бре Саво. То је 1992. године Балкански касапин усвојио предлог свог омиљеног опозиционара Шешеља да се у Закон о територијалној организацији и локалној самоуправи, уредбом уведу окрузи, који је цртао управо Хрват Шешељ, па је тако најјужнији шумадијски град Краљево припао тада новооснованом Рашком округу. То ви избеглице тако зовете, "Рашка област", а ми се Србијанци вашег Вјекослава гадимо и ми кажемо као и раније, Санџак.
Глупости.Н.Пазар је углавном био део Краљевачког округа/региона и пре 1992 године.Пре 1992 године, то се звало Међуопштинска регионална заједница Краљево, која је обухватала и Н.Пазар.

Једина разлика између Србијанаца и Срба ван Србије је што ови други тренутно нису обухваћени административним границама Републике Србије.То ће се једном променити па ће бити исто Србин и Србијанац.

Углавном антисрпски медији користе термин "србијански", иза употребе тог термина се увек крије нека антисрпска ујдурма.

Pogledajte prilog 1381451

"Оснивајући странку Заједно, са покретом Еколошки устанак потписали смо три споразума. У сва три споразума основни принципи на којима почива наше стратешко опредељење преузети су из Зеленог договора за Србију, који је и Еколошки устанак прихватио као своје политике", навела је у саопштењу странка Заједно.

18.07.2023.

Осим тога, додали су да су у зеленом договору за Србију јасно и недвосмислено наведене три кључне тачке нашег стратешког опредељења.
„А, то су нови људи у политици, Србија на Западу и решавање питања Косова и Метохије у најкраћем року. Наше политичке позиције биле су јасне и док смо потписивали Споразум о политичкој сарадњи са Еколошким устанком, Споразум о формирању коалиције Морамо, али и док смо стварали странку Заједно“, наводи се и додаје:

„Наша политика је јасна и данас и ми од ње нећемо одустати, нити ћемо је мењати јер верујемо да је она у најбољем интересу свих грађана Србије, а свако има право да промени своје мишљење и политику, да одступи од договора и крене другим путем“, закључује се у саопштењу.

Подсетимо, на недавном гостовању, народни посланик Александар Јовановић Ћута рекао је да се са Небојшом Зеленовићем разишао по питању Косова.

„Небојша Зеленовић се јасно определио, он гура причу да треба да се направи велики договор са светом, Америком и Европом. Да се то питање коначно реши, у Охриду и тако даље, и иза тога стоји признање Косова, да се ми не лажемо. И океј, свако има право. Ми смо се ту разишли, два пута сам се оградио од његових ставова испред странке Заједно да то није оно што заступа Еколошки устанак. Ако неко жели да преговара о статусу Косова, мораће да мења Устав. Као што је за Американце Устав светиња, тако је и за нас“, рекао је недавно Ћута Јовановић.

Оваква изјава отворила је одређана питања око сарадње два коопредседника Заједно, због чега је Нова контактирала Јовановића који је поручио да се са Зеленовић размимоилази само по питању Косова, али да ће сарадња бити настављена.

„Ми имамо различите ставове по питању Косова, нисмо се разишли. Ми се само размимоилазимо, имамо различите ставове по питању Косова и то је оно што сам рекао. Нема ту ничега новог, имали смо ту ситуацију и раније. Два пута сам се раније оградио по том питању. Понављам, ни у једном тренутку нисам изјавио да се ми разилазимо, већ сам мислио на питање Косова“, истакао је Јовановић.

link

Зашто би они Србијанци који су ради да због класичног србијанског инаћења, у овом конкретном случају везано за ометање Косова да постане чланица Уједињених нација, упропасте будућност Србије јер је управо то инаћење најефикаснији начин да Србија остане без чланства у Европској унији, пошли за Вуком Поздерцем, или за Французом Милошем, када имају Ћуту? Ћута је прави Србин из Србије. И обожава га Србијански народ који Чипуљчанина више не може да смисли!!!
"И на крају да додам нешто о лажној опозицији ..."

Pogledajte prilog 1381451

18.07.2023.

link

Па теби је и Зеленовић био велики Србијанац, па сам ти отворио очи и предочио да је Херцеговац.

1694008841515.png

Biljana Stojković: Ćuta mesecima nije prisutan na sastancima „Zajedno“, zato nije obavešten o sporazumu sa DS i SRCE

Biljana Stojković: Ćuta mesecima nije prisutan na sastancima Zajedno, zato nije obavešten o sporazumu sa DS i SRCE 1

31.08.2023.

Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković kaže da Aleksandar Jovanović Ćuta, takođe kopredsednik ove stranke, mesecima nije dolazio na sastanke stranačkih organa, te da je to jedini razlog zbog kog, kako je i sam rekao, nije bio obavešten o potpisivanju Deklaracije o zajedničkom delovanju sa DS, SRCE i Rumunskom partijom.

„Ćuta od početka nastanka stranke Zajedno razvija svoju organizaciju Ekološki ustanak i to je dozvoljeno po našem statutu koji predviđa heterogenu strukturu, pa ima i ta varijanta da jedna organizacija unutar stranke se razvija na drugačiji način“, navodi ona za Danas.

Stojković dodaje da Jovanović proteklih par meseci nije dolazio na privremena veća i sastanke stranke.

„Od njega je uvek zavisilo da li će dolaziti na sastanke, naša privremena veća i to je jedini razlog zbog kog nije bio obavešten, jer prosto nije bio prisutan u proteklih više meseci. To je jedini razlog, ali to nije protiv našeg statuta jer on predviđa i postojanje autonomnih organizacija“, kaže kopredsednica Zajedno.

Ћута је за новац прешао код лажног опозиционара Ђида. Ђидо је остао без коалиционог потенцијала пошто је проваљен као Тројански коњ, претило му је да мора самостално да изађе на изборе односно могао би у "колону" само са неким тамо Светим Павлом Грбовским који не може да Другу Ђиди гарантује прелазак цензуса и зато ће Ђидо добро да плати "Еколошком устанку" :kafa:

Ћута је знао да је професорка Биљана изразито за ЕУ а Зеленовић и про-НАТО политичар. Какво Косово. Ћута је пре до неки месец причао какво бре Косово они Косовари продали тамо земљу сада нам држе предавања из патриотизма и оће нас да увуку поново у рат итд. Ћута је напрасно постао "борац за Косово" само да би имао разлога да напусти Zajedno. A то је оно шта треба лажном опозиционару Другу Ђиди, да код њега у "колони" глуми дверце.

Back