Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Javi kad se nadjesOdlicna tema! Ja trazim zenu da je ovan u znaku, mesec u ribama, venera u ribama, mars u skorpiji, saturn u skorpiji, merkur u ovnu....
Ah, pa to sam ja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi kad se nadjesOdlicna tema! Ja trazim zenu da je ovan u znaku, mesec u ribama, venera u ribama, mars u skorpiji, saturn u skorpiji, merkur u ovnu....
Ah, pa to sam ja!

Imamo isti znak i merkurOdlicna tema! Ja trazim zenu da je ovan u znaku, mesec u ribama, venera u ribama, mars u skorpiji, saturn u skorpiji, merkur u ovnu....
Ah, pa to sam ja!
Dosadan, moram ga pazim ko malo dete i jos milion drugih razlogaSto, sta mu fali
Cim bude prva sledeca masturbacija, javljamJavi kad se nadjes![]()
E bre, a ja trazila kucnu domacicu, a ne ja da budemDosadan, moram ga pazim ko malo dete i jos milion drugih razloga![]()
Ja naglasila da se trazi muskoE bre, a ja trazila kucnu domacicu, a ne ja da budem
Musku kucnu domacicu : DJa naglasila da se trazi musko![]()
Da i to imaMusku kucnu domacicu : D
Muskarac rodjen u znaku Jarca, podznak Skorpion, a moze i Devica podznak Skorpio, mesec nije bitan, Venera obavezno u vodoliji...
Ne sme imati nista u ovnu i blizancu
Starost 45 najmanje do 65 godina najvise, nista ispod i iznad toga.
Izgled nije bitan uopste, finansije pozeljno tek toliko da moze da pogura umetnost...
Unapred zahvalna Skorpija, udata al kao da nije![]()

Uu Neno, ti si ovan znaci?!

Ne, nemam pojma, ne pratim a i ne interesuje me.Uu Neno, ti si ovan znaci?!
Jel znas gde su ti druge planete, mesec, venera, mars, podznak?
Pa štetaNe, nemam pojma, ne pratim a i ne interesuje me.
Pa nije.. to je već proračunato, a to mi ne miriše da će biti idealno.. ili nešto blizu toga.Pa šteta
Koliko sam do sad shvatila, natalna karta ti opise kakav ces ti da budes i kako ces da se nosis sa situacijama, a ti sam mozes da se menjas i da napredujes, samo treba da krenes, pozelis to : )Pa nije.. to je već proračunato, a to mi ne miriše da će biti idealno.. ili nešto blizu toga.
boze pa zar ima ovoga u nasoj srbiji da se muskarac trazi preko oglasa, i to astroloskog. Jos i udata,aaaa......Muskarac rodjen u znaku Jarca, podznak Skorpion, a moze i Devica podznak Skorpio, mesec nije bitan, Venera obavezno u vodoliji...
Ne sme imati nista u ovnu i blizancu
Starost 45 najmanje do 65 godina najvise, nista ispod i iznad toga.
Izgled nije bitan uopste, finansije pozeljno tek toliko da moze da pogura umetnost...
Unapred zahvalna Skorpija, udata al kao da nije![]()
Djeluje kao obrazac, po kome ćeš se tako i ponašati. Ni jedan astrolog ne može pogoditi od prve tvoj horoskopski znak, osim a ko mu ne kažeš.Koliko sam do sad shvatila, natalna karta ti opise kakav ces ti da budes i kako ces da se nosis sa situacijama, a ti sam mozes da se menjas i da napredujes, samo treba da krenes, pozelis to : )
Delimicno se slazem, ali ok, razumem te.Djeluje kao obrazac, po kome ćeš se tako i ponašati. Ni jedan astrolog ne može pogoditi od prve tvoj horoskopski znak, osim a ko mu ne kažeš.
Medjutim, ipak ima tu nešto..
Šta 'hvali? A kad muškarci traže mladu lepu,sis..u i sa dobrim dup.tom, to mu dođe ko normalna stvar, je'l ?Ahaaaa..!boze pa zar ima ovoga u nasoj srbiji da se muskarac trazi preko oglasa, i to astroloskog. Jos i udata,aaaa......
E u pravu si, tad se svi smeju i sprdaju i navaljujuŠta 'hvali? A kad muškarci traže mladu lepu,sis..u i sa dobrim dup.tom, to mu dođe ko normalna stvar, je'l ?Ahaaaa..!
Nađu se ljudi,...šta vam je!E u pravu si, tad se svi smeju i sprdaju i navaljuju
Ne se sekiras nisam iz Srbije, kod vas je sve OKboze pa zar ima ovoga u nasoj srbiji da se muskarac trazi preko oglasa, i to astroloskog. Jos i udata,aaaa......

Znas, ja sve ljude koje poznajem rodili su se u vreme gde su cifre tacno zaokruzene. Zamisli kakva je tu kosmicka greska napravljane tekNedavno se sjetih, kad sam se rodio, mislim na prve minute…cuo sam one babice sto poradjaju kako pricaju da nece staviti tacan datum i vrijeme. Steta, mislio sam da znam podznak a to u par dana nije neka razlika sa planetama.
Neko se nekad rodio i kao tada nisu upisivali tacno vrijeme a zamisli, nekome su izgorela ta dokumenta pa nema ni datuma. :O
moja poruka vazi i za muskarce jel koliko znam u srbiji nisu samo zene ahaaaaaaŠta 'hvali? A kad muškarci traže mladu lepu,sis..u i sa dobrim dup.tom, to mu dođe ko normalna stvar, je'l ?Ahaaaa..!