buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.583
MOL će kupiti NIS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja cu da kupim za 400 miliona i ima zastitu, jel ce da mi prodaju ruje? odakle mi pare? pa cermak ih ima.Mnogima se čini da bi ovo moglo da laki obori AV, međutim, iznuđena prodaja mu otvara mogućnost da odabirom kupca kupi političku zaštitu nekog iz EU, bar na neko vreme.
Ништа, само су поклањали араберској сиротињи. Отрпилике све што вреди.zanimljivo. a sto su otkupljivali od arapa?
Све раде да напакосте жвалеги. Сад ће "хвалоспеви" о Русима на режимским дезинформерима.u sada ga ne daju za 10 puta manji iznos.. zli rusi
Za svoje nespehe ovaj narod narednih 300 godina ima da optuzuje Tita,jedinog drzavnika koji je na ovim prostorima zaveo kakav takav red.Зар То нису твоји Титоисти?!?
Učiteljica života se javlja za reč, ako može …Али они заиста преговарају.
Руси су хиљаду пута рекли да њима не би сметало да уђемо у ЕУ.
А ако су допустили Румунима и Бугарима (руско љубимче) улазак у НАТО, који су им још ближи физички него ми, што би нас спречавали.
Мени није јасна та ваша идеализација Русије.
Па ти Руси су учествовали у сепарацији ЦГ од Србије, хеј!
Финансијски и други признали независност.
Ти Руси су 1909. године за излаз на Босфор испреговарали са Аустријанцима анексију Босне и поделили нас Србе на 'Прекодринце' и 'Србијанце'. Краљ Петар није имао друге него да прихвати.
А да не причамо колико их брига за нас од кад су Совјетија.
Рат у Украјини воде као да су у свадбу кренули. Није их брига ни за сопсвени народ. Инфраструктура се не дира, не, не. Плутонијум мора да се превози, бизнис мора да иде.
Тако да, Амеру, не знам тачно шта ти хоћеш од нас овде?
Осим да нас убијеш у појам апокалиптичним причама како ћемо ми да гинемо за УСА интерес против Руса, а иначе би гинули за руски, а против вас Амера. Каква иронија.
Не мислим да ће бити тако и мислим да ће седиште сукоба бити на средњем Истоку, а Србија, као некад СФРЈ ће бити део безбедносне стеуктуре Запада.
Kojih Arapa?zanimljivo. a sto su otkupljivali od arapa?
ja mislim da ce da obznane da je desetina cene isto kao i otimacina, i da su zato rekli da nije na prodaju, a kada bi srbija dodala jednu NULU, onda bi ga proidaliСве раде да напакосте жвалеги. Сад ће "хвалоспеви" о Русима на режимским дезинформерима.
Са друге стране, ко их ***е. Давали су ветар у леђа жвалеги, сад нек се ***у с њим.
Ukoliko to bude dozvolila EU, zagrebačka INA se već ponaša kao gazda.MOL će kupiti NIS.
Od ‘41. do danas.Није РФ измислила НИС. Да удружени пљачкаши нису систематски од деведесетих уништили све што вреди у овој земљи, НИС би био сасвим профитабилна регионална фирма, као што је и била док им свима менаџдери нису показали где се нечастиви легу.
Zar i tebi nisu zanimljivi ljudi koji:
a) Žive u Srbiji;b) Raduju se ovome?
pa ovo si ti napisao:Kojih Arapa?![]()
Hahahahaha
Da, kao sto je bila cena za akcije Air Srbije, ili za zemljiste koje je prodato "Arapima" pa posle otkupljeno po 50 puta vecoj ceni![]()
sto vi SNS aminujete, vec ste se pogodili koji je vas %, samo da krivicu prebacite na "drugu srbiju", evo ovako:Ukoliko to bude dozvolila EU, zagrebačka INA se već ponaša kao gazda.
Zar i tebi nisu zanimljivi ljudi koji:
a) Žive u Srbiji;b) Raduju se ovome?
па то сви раде. распродају оно што вреди. требало бих све кастрирати почев од лабуса.Ништа, само су поклањали араберској сиротињи. Отрпилике све што вреди.
Ajdemo, navijači Žutog režima imaju reč, Godpodo Žuti, mikrofon je vaš.

to je bar 3 milijarde, a sada bi da ga uzmu nazad za 400 milionaKostunjavi PROdao Rusima...NIS u dugu milijardu tada...dug koji Rusi otkupljuju i ulazu jos par milijardi...
daje bratu cermaku i ustasama, za masnu proviziju, a ja amer nemam nista od togaVucic otima sad Rusima i DAJE Amerima Za DZ...
druga srbija, po obzerveruKo je gori?
...
Nije mu prvi put da koristi argumentaciju tog tipa.zanimljivo. a sto su otkupljivali od arapa?
Pa jel kapiras ironiju, navodnike i to?pa ovo si ti napisao:
secas li se Lazara Krstica. niko ga vise ne pominjeMene interesuje jedno - CIJA JE OVO ZENA?
Kog lika? Ova se pojavila u Srbiji niotkuda i odjednom ministar?
пусти иронију. који случај је био продај па врати?Pa jel kapiras ironiju, navodnike i to?![]()
пусти иронију. који случај је био продај па врати?
хебо те ћаћиленд. лепо си питан који је то био случај продаје па после врћања истог откупом?Ajde nazad u Ćacilend, pliz![]()
Иронија, наводници, шта је то? Поједностави!Pa jel kapiras ironiju, navodnike i to?![]()