OFAC odbio poslednju ponudu za NIS, traže potpuni izlazak Rusa

u sada ga ne daju za 10 puta manji iznos.. zli rusi
Све раде да напакосте жвалеги. Сад ће "хвалоспеви" о Русима на режимским дезинформерима. :ortaci3:
Са друге стране, ко их ***е. Давали су ветар у леђа жвалеги, сад нек се ***у с њим.

Али они заиста преговарају. :lol:
Руси су хиљаду пута рекли да њима не би сметало да уђемо у ЕУ.
А ако су допустили Румунима и Бугарима (руско љубимче) улазак у НАТО, који су им још ближи физички него ми, што би нас спречавали.

Мени није јасна та ваша идеализација Русије.
Па ти Руси су учествовали у сепарацији ЦГ од Србије, хеј!
Финансијски и други признали независност.
Ти Руси су 1909. године за излаз на Босфор испреговарали са Аустријанцима анексију Босне и поделили нас Србе на 'Прекодринце' и 'Србијанце'. Краљ Петар није имао друге него да прихвати.

А да не причамо колико их брига за нас од кад су Совјетија.

Рат у Украјини воде као да су у свадбу кренули. Није их брига ни за сопсвени народ. Инфраструктура се не дира, не, не. Плутонијум мора да се превози, бизнис мора да иде.

Тако да, Амеру, не знам тачно шта ти хоћеш од нас овде?
Осим да нас убијеш у појам апокалиптичним причама како ћемо ми да гинемо за УСА интерес против Руса, а иначе би гинули за руски, а против вас Амера. Каква иронија.

Не мислим да ће бити тако и мислим да ће седиште сукоба бити на средњем Истоку, а Србија, као некад СФРЈ ће бити део безбедносне стеуктуре Запада.
Učiteljica života se javlja za reč, ako može …

Šta se dešavalo sa Srbima kad god su trčali u zagrljaj Beča:
FF7D187F-53C8-46E1-A15E-1B3D89B8C242.jpeg

Ono kad je Kralj Milan napravio otklon od Rusije pa ga Beč odmah nagradio zatvaranjem granice:
23C28CE2-74CA-4694-BC58-C3D09D17B483.jpeg

Niko ne voli prozivanje, ali možda bi hteli da pročitate, @Tom Riddle, @Troubleshooter , @snouden, @doppler

Poslednja izmena:
Није РФ измислила НИС. Да удружени пљачкаши нису систематски од деведесетих уништили све што вреди у овој земљи, НИС би био сасвим профитабилна регионална фирма, као што је и била док им свима менаџдери нису показали где се нечастиви легу.

Све раде да напакосте жвалеги. Сад ће "хвалоспеви" о Русима на режимским дезинформерима. :ortaci3:
Са друге стране, ко их ***е. Давали су ветар у леђа жвалеги, сад нек се ***у с њим.
ja mislim da ce da obznane da je desetina cene isto kao i otimacina, i da su zato rekli da nije na prodaju, a kada bi srbija dodala jednu NULU, onda bi ga proidali

Aljek "nema izbora" mora da ga otme za bracu ustase, dom kezial nama prebacuje da se mi radujemo sto gore to bolje, rade za ustasijad polovina njih ovde

Није РФ измислила НИС. Да удружени пљачкаши нису систематски од деведесетих уништили све што вреди у овој земљи, НИС би био сасвим профитабилна регионална фирма, као што је и била док им свима менаџдери нису показали где се нечастиви легу.
Od ‘41. do danas.

Ништа, само су поклањали араберској сиротињи. Отрпилике све што вреди.
па то сви раде. распродају оно што вреди. требало бих све кастрирати почев од лабуса.

што је најгоре. продају народно па после спискају паре. замисли ја продам твој стан па потрошим парке.

Back