OFAC odbio poslednju ponudu za NIS, traže potpuni izlazak Rusa

Saga se privodi kraju.
OFAC je zvanično i nedvosmisleno zatražio potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a. Ništa od scenaria Orban.

Sednica vlade sutra uz naravno njega.

Šta sledi, keširanje mnogo para, nacionalizacija ili trpljenje u ime bratstva....saznaćemo definitivno sutra.

Đedović Handanović: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji

Zar i tebi nisu zanimljivi ljudi koji:

a) Žive u Srbiji;​
b) Raduju se ovome?​

kako ces casno da izginises, ako si izriciti pacifista, da te istrebe u logorima kao za vreme ww2?
pazi, ja sam jasno zauzeo stanoviste vise puta, replicirajuci na ua zagovaranje da je: "slava herojima!" moj stav je slava dezerterima, zna se sta je neutralna svajcarska, nikakva vojska ni fabrike municije, nikakvi avioni, niti oruzja, sve zatvoriti i otkazati, ukinuti vojsku, jer mi smo vec na milost i nemilost hocemo li imati energente!
zasto bi mi po ko zma koji put bili necije topovsko meso, ili moneta za potkusurivanje, ko moze da mi ne da da budem pacifista? SLAVA DEZERTERIMA, i ispod slema mozga nema, rimtutituki!
Швајцарска је невероватно добро наоружана за земљу те величине и има свеопшту војну обавезу, без обзира што је званично неутрална.

То је најоштрији захтев до сад. Максималистички захтев. Значи не дозвољавају никакве потезе београдског режима који би формално преузели контролу над рафинеријом и пумпама, али Русе обештетили акцијама у новој фирми која би вршила оперативну контролу... не дозвољавају Русима ништа, узимају им све.

Врло забавно за гледати.
Нама узимају све, РФ је то као убод комарца. Нама овде неће бити забавно.

Једва чекам расплет ове љубавне саге жвалега&Руси. Само да не буде као Ромео и Јулија. :mrgreen:
Цветнаја, звучни топ, па крк у леђа. :super:
Da li iz tebe govori ovo? A posle oni nisu ispunili svoj deo pogodbe? Hebi ga, to je bilo samo za najkrupnije.

Javno se izvinjavam svim Srbima koje ovo vređa, prosto me naterao.
7CE271C3-3554-417D-93BA-CD28A543A37F.jpeg

Nista, da se predje na pelet. Ionako ima ovog rljuga po Srbiji sto pale svake godine u jesen. Alpha plam subvencije od drzave i popusti za peletizaciju.
Za koliko su bese Dinkic i Kostunjara prodali Nis?
Нека су га продали и за евро, то је до данас била фирма која је највише уплаћивала у буџет и преко које су ишле субвенције пољопривредницима, да не набрајам. Штета је тотална.

besmisleno. cena treba da bude ona po kojoj je Srbija prodala plus godisnja kamata. to bi bilo fer plej.

Posle kad prodju sankcije vrate nis pod istim uslovima.
Hahahahaha 😂😂😂

Da, kao sto je bila cena za akcije Air Srbije, ili za zemljiste koje je prodato "Arapima" pa posle otkupljeno po 50 puta vecoj ceni :D

Radikalski mozak i ekonomija, LOL :D

Oni umeju samo da pljackaju penzionere, cigane i ostale socijalne slucajeve.

I to je to.

Нека су га продали и за евро, то је до данас била фирма која је највише уплаћивала у буџет и преко које су ишле субвенције пољопривредницима, да не набрајам. Штета је тотална.
Чини ми се да је Иван Пајовић у једној емисији рекао да су Руси у НИС уложили 5-6 милијарди.

To u kakvoj je situaciji bila Srbija kad je Tadić bio prinuđen da bira između Rusa i INE je jedno, ali je ovo radovanje nešto drugo: ljudi pokazuju neobuzdanu radost što je Srbija u ovoj situaciji:

Mnogima se čini da bi ovo moglo da laki obori AV, međutim, iznuđena prodaja mu otvara mogućnost da odabirom kupca kupi političku zaštitu nekog iz EU, bar na neko vreme.

Back