OFAC odbio poslednju ponudu za NIS, traže potpuni izlazak Rusa

Једва чекам расплет ове љубавне саге жвалега&Руси. Само да не буде као Ромео и Јулија. :mrgreen:
Цветнаја, звучни топ, па крк у леђа. :super:
Rasplet jedino može da bude ako oni njega šutnu.

A da on njih šutne, tj. svi mi, to neće moći. Barem ne tako lako kao što ljudi ovde maštaju.

Нема разлога за злурадост и радовање! Онеспособљавање оваквог гиганта који је пунио већину буџета ће да буде у рангу мањег бомбардовања без бацања бомби. Нека се направи анкета коме све прија скок цена свега да би доказао да је то у реду. Мада, процесуирање СНС секте би произвело компензирајуће ефекте на привредни систем у рангу доприноса НИС-а, вероватно и веће, али за то је потребно време, а штета ће бити тренутна.

Нема разлога за злурадост и радовање! Онеспособљавање оваквог гиганта који је пунио већину буџета ће да буде у рангу мањег бомбардовања
sns se hvali da je najvise pomogla ukrajinu, znaci iz budzeta, i sta bi od prodaje municije, te pare idu u privatne dzepove?

Saga se privodi kraju.
OFAC je zvanično i nedvosmisleno zatražio potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a. Ništa od scenaria Orban.

Sednica vlade sutra uz naravno njega.

Šta sledi, keširanje mnogo para, nacionalizacija ili trpljenje u ime bratstva....saznaćemo definitivno sutra.

Đedović Handanović: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji

Надам се да нико није наиван па да мисли да се иза кулиса не воде преговори између Руса и Американаца.

bas ih zabole stikla da pregovaraju, o cemu mislis?
Па овај део Балкана ће комплет у НАТО и ЕУ.
Сели и договорили се, као ономад на Јалти Черчил, Стаљин и Рузвелт.
Југославија само формално није била члан НАТО пакта. Од 1954. је била придружена чланица.
Као и ми сад.
Наша војска је по НАТО стандардима, војници нам иду на војне вежбе са НАТО војском, купујемо наоружање од НАТО држава.
Ваљда је јасно куд' плови овај брод?

Југославија само формално није била члан НАТО пакта. Од 1954. је била придружена чланица.
Као и ми сад.
Наша војска је по НАТО стандардима, војници нам иду на војне вежбе са НАТО војском, купујемо наоружање од НАТО држава.
Ваљда је јасно куд' плови овај брод?

Да али те некада озбиљне америчке творевине и савезе сада воде пајаци и шарлатани. Дакле, овде у Србији треба да нас воде најнеозбиљнији, и да нас уведу контраиницијацијски неозбиљно у ЕУ која нас трајно искључује из демократских и европских процеса.

Ко је ту луд?!?

Народ је бољи са далеко више врлина од те Res-Occultа елите.

jel ukrajina u nato i u eu? nije,a ginu! e tako ce i srbi, pa vama jos jedino da se crta zasto se aljek i ana lizu sa zelenskim i hvale se sa ukrajhinom, ima da ginete kada ste ovce
a koje godine je bila jalta, 45? eu tek treba da ratuje sa rusijom za 5 godina, e ne da rat vec traje 5, kakvi crni dogovori i jalte, sta je sa tobom? 10 godina si out of sync, racunaj da si danas u 1935

eu bi i jare i pare, kazu 2030 ce da ratuju tek, a za to vreme da razvijaju svoju vojnu industrijul mi ameri prodajemo tajvanu onda...
tramp kaze da se izbaci spanija bese iz natoa, kazu lud covek, ne moze! u redu onda, kada se zagovnja sa juznom amerikom, venecuala je samo 1 zemlja, mi cemo da se izadjemo iz natoa imajuci svoje ratove ovde, u svom dvoruisy, svojoj hemisferi, i onda eu sta ce? da poturi srbiju kao ukrajinu, stici ce rafali itd

Poslednja izmena:
jel ukrajina u nato i u eu? nije,a ginu! e tako ce i srbi, pa vama jos jedino da se crta zasto se aljek i ana lizu sa zelenskim i hvale se sa ukrajhinom, ima da ginete kada ste ovce

ka koje godine je bila jalta>? eu tek treba da ratuje sa rusijom, kakvi crni dogovori i jalte, sta je sa tobom?

Не ложи се. Имају план како да нестанемо тј.како да не уђемо у клуб.

ka koje godine je bila jalta>45? eu tek treba da ratuje sa rusijom za 5 godina, e ne da rat vec traje 5, kakvi crni dogovori i jalte, sta je sa tobom? 10 godina si out of sync, racunaj da si danas u 1935
Није и неће бити јер се граничи са Русијом.
Потпуно друга позиција од наше.
Нисам ја неко ко заговара савез на НАТО-ом али неће нам дати да останемо неутрални.
А да останемо у окружењу?
Да часно изгинемо?

Нисам ја неко ко заговара савез на НАТО-ом али неће нам дати да останемо неутрални.
Tipicno blokadersko razmisljanje "Nismo mi za NATO, ali..."
А да останемо у окружењу?
Ostacemo, samo se moraju pocistiti domaci izdajnici koji su protiv neutralnosti. Samo zbog njih je Srbija pod pritiscima, da ih nema ne bi bila.

TRAMPE-SRBINE, SRBIJA-JE-UZ-TEBE! RUSI-NAPOLJE, RUSI-NAPOLJE! :super:

https://nova.rs/vesti/biznis/dubravka-djedovic-handanovic-o-situaciji-u-nis/

Amerikanci traže da Rusi potpuno izađu iz NIS-a, Rafinerija više ne može da radi: Ministarka Dubravka Đedović Handanović povodom odgovora OFAC-a​

Ljuljzi, možda Doni samo želi da ukloni izdajnika Vučića, i tako učini uslugu Srbima.
Odlučio je da sprovodi antiislamsku agendu, pa je Dodika ostavio i pustio da govori protiv muslimana. Znači nije baš tako antisrpski nastrojen, kako bi ti ironijom "Trampe Srbine" želeo da sugerišeš. :cool:

Не ложи се. Имају план како да нестанемо тј.како да не уђемо у клуб.
kako ces da nestanes za 5 godina? ne ulazis ti u klub. nego si topovsko meso za klub, kao ukre
znaci av-a je neko naterao da prvo prica ne mi ne izvozimo municiju u ukrajinu, da bi sada rekao, da mi izvozimo, imamo pravo nasim zapadnim partnerima znajuci da je za ukrajinu?
sutra ce da kaze moramo da saljemo rafale na rusiju, inace nam ih ne bi ni dali, zla rusija nam nije dala NIS, morali smo da im ga otmemo, nisu nam dali izbora... mislili smo kao sofija da ce rusi i ameri ispregovaraju? i onda drugi naivni, a ne sofija

Министарка Ђедовић-Хандановић:

Американци желе излазак Руса из НИС-а, чекају нас можда и најтеже одлуке у историји (видео)​

Министарка истиче да није добијено продужење за наставак пословања НИС-а

Стигле су лоше вести за нашу државу по питању НИС-а, због чега је премијер Ђуро Мацут заказао седницу Владе којој ће сутра присуствовати председник Александар Вучић.

Министарка Ђедовић-Хандановић
27.jpg

Министарка Ђедовић-Хандановић је рекла да су нас током ноћи по нашем времену обавестили, на захтев адвоката НИС-а који је упућен америчкој Влади, и којом је понуђен уговор о промени управљања.

- По први пут је америчка администрација јасно недвосмислено рекла да жели комплетну промену власништва руских акционара, тачније да захтева излазак руских власника из НИС-а. Оно што је посебно тешко за нас је да нисмо добили ни дан да Нафтна индустрија Србије може да настави да ради, а грађани схватате да је немогуће да се промени власништво за 7 или 8 дана - рекла је она.

Министарка истиче да није добијено продужење за наставак пословања НИС-а.
- Сматрам да су пред нама тешке одлуке. Наиме, да ли да извршимо преузимање компаније, а да се затим утврди и изврши надокнада штете. Знам да је председник Вучић против национализације, као и многи у Влади Србије, и то смо више пута поновили. Сутра ће у 12 часова бити одржана ванредна седница Владе, и могу да вам кажем да нећемо дозволити да наша земља буде угрожена. У наредним данима нас чекају можда и неке од најтежих одлука у нашој историји. Надам се да ће руски пријатељи схватити тежину ситуације и да ће нам помоћи да је превазиђемо - казала је Дубравка Ђедовић.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...u-nas-mozda-i-najteze-odluke-u-istoriji-video

Sta radi brat Tramp ?
:think:
Ko sto rece Dusko Krtola alijas Dule Pacov - Zlotvori su ti Ameri

Back