kako ces da nestanes za 5 godina? ne ulazis ti u klub. nego si topovsko meso za klub, kao ukre
znaci av-a je neko naterao da prvo prica ne mi ne izvozimo municiju u ukrajinu, da bi sada rekao, da mi izvozimo, imamo pravo nasim zapadnim partnerima znajuci da je za ukrajinu?
sutra ce da kaze moramo da saljemo rafale na rusiju, inace nam ih ne bi ni dali, zla rusija nam nije dala NIS, morali smo da im ga otmemo, nisu nam dali izbora... mislili smo kao sofija da ce rusi i ameri ispregovaraju? i onda drugi naivni, a ne sofija
Али они заиста преговарају.

Руси су хиљаду пута рекли да њима не би сметало да уђемо у ЕУ.
А ако су допустили Румунима и Бугарима (руско љубимче) улазак у НАТО, који су им још ближи физички него ми, што би нас спречавали.
Мени није јасна та ваша идеализација Русије.
Па ти Руси су учествовали у сепарацији ЦГ од Србије, хеј!
Финансијски и други признали независност.
Ти Руси су 1909. године за излаз на Босфор испреговарали са Аустријанцима анексију Босне и поделили нас Србе на 'Прекодринце' и 'Србијанце'. Краљ Петар није имао друге него да прихвати.
А да не причамо колико их брига за нас од кад су Совјетија.
Рат у Украјини воде као да су у свадбу кренули. Није их брига ни за сопсвени народ. Инфраструктура се не дира, не, не. Плутонијум мора да се превози, бизнис мора да иде.
Тако да, Амеру, не знам тачно шта ти хоћеш од нас овде?
Осим да нас убијеш у појам апокалиптичним причама како ћемо ми да гинемо за УСА интерес против Руса, а иначе би гинули за руски, а против вас Амера. Каква иронија.
Не мислим да ће бити тако и мислим да ће седиште сукоба бити на средњем Истоку, а Србија, као некад СФРЈ ће бити део безбедносне стеуктуре Запада.