OFAC odbio poslednju ponudu za NIS, traže potpuni izlazak Rusa

Па овај део Балкана ће комплет у НАТО и ЕУ.
Сели и договорили се, као ономад на Јалти Черчил, Стаљин и Рузвелт.
Југославија само формално није била члан НАТО пакта. Од 1954. је била придружена чланица.
Као и ми сад.
Наша војска је по НАТО стандардима, војници нам иду на војне вежбе са НАТО војском, купујемо наоружање од НАТО држава.
Ваљда је јасно куд' плови овај брод?
Зашто тако наступаш? Зар желиш да се тикси самоубије? Он кукавац у свом "Андерграунду" планира како да Србију прикључи Русији и за два, највише три дана, умаршира у Лисабон. Софија, Софија, нисам се од тебе овоме надао. :super:

Tipicno blokadersko razmisljanje "Nismo mi za NATO, ali..."

Ostacemo, samo se moraju pocistiti domaci izdajnici koji su protiv neutralnosti. Samo zbog njih je Srbija pod pritiscima, da ih nema ne bi bila.

Вучић је вишеструко велеиздајник за проф.др.права Косту Чавошког
1763223984886.png

kako ces da nestanes za 5 godina? ne ulazis ti u klub. nego si topovsko meso za klub, kao ukre

znaci av-a je neko naterao da prvo prica ne mi ne izvozimo municiju u ukrajinu, da bi sada rekao, da mi izvozimo, imamo pravo nasim zapadnim partnerima znajuci da je za ukrajinu?
sutra ce da kaze moramo da saljemo rafale na rusiju, inace nam ih ne bi ni dali, zla rusija nam nije dala NIS, morali smo da im ga otmemo, nisu nam dali izbora... mislili smo kao sofija da ce rusi i ameri ispregovaraju? i onda drugi naivni, a ne sofija

Шта 5 год.?!?

Никад, можда и касније у овој геополитичкој консталацији од 1943 и јалте.

Само новом јалтом, париским или бечким конгресом. Ти циклуси су на сваких 100г. Након великих ратова.

Читај процесе међу.однпса.

Нисам ја неко ко заговара савез на НАТО-ом али неће нам дати да останемо неутрални.
А да останемо у окружењу?
Да часно изгинемо?
kako ces casno da izginises, ako si izriciti pacifista, da te istrebe u logorima kao za vreme ww2?
pazi, ja sam jasno zauzeo stanoviste vise puta, replicirajuci na ua zagovaranje da je: "slava herojima!" moj stav je slava dezerterima, zna se sta je neutralna svajcarska, nikakva vojska ni fabrike municije, nikakvi avioni, niti oruzja, sve zatvoriti i otkazati, ukinuti vojsku, jer mi smo vec na milost i nemilost hocemo li imati energente!
zasto bi mi po ko zma koji put bili necije topovsko meso, ili moneta za potkusurivanje, ko moze da mi ne da da budem pacifista? SLAVA DEZERTERIMA, i ispod slema mozga nema, rimtutituki!

Vi ste svi izdajnici.
ubicemo 100 muslimana za 1 srbina rece aljek siftar, od zla oca i gore matere

ja kazem SLAVA DEZERTERIMA, i da se ukida vojska, vracaju krsine rafali makronu, lud ko se odazove vojnom pozivu da biude necije toposvko meso kao velji nevolji mozda mleveno, da ga rasparcaju i prodaju mu organe mozda?

dole nafo patka,. dole rat, mir brate mir, meni nobelova nagrada za mir,a ne nikom drugom! samo vas trose kao ovce za klanje.... lazni pastiri i lazne patriote

potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a

То је најоштрији захтев до сад. Максималистички захтев. Значи не дозвољавају никакве потезе београдског режима који би формално преузели контролу над рафинеријом и пумпама, али Русе обештетили акцијама у новој фирми која би вршила оперативну контролу... не дозвољавају Русима ништа, узимају им све.

Врло забавно за гледати.

Saga se privodi kraju.
OFAC je zvanično i nedvosmisleno zatražio potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a. Ništa od scenaria Orban.

Sednica vlade sutra uz naravno njega.

Šta sledi, keširanje mnogo para, nacionalizacija ili trpljenje u ime bratstva....saznaćemo definitivno sutra.

Đedović Handanović: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji

OFAC i Ameri rade u dilu s Vucicem na otimanju i teranju Rusa...

Isto tako im je u dilu predao Kosovo dok se kao busao "Nedam Gazivode" i ta prica ...

E tako i sad..."Necu da otimam Rusima..."

TRULI IZDAJNIK...

....

Saga se privodi kraju.
OFAC je zvanično i nedvosmisleno zatražio potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a. Ništa od scenaria Orban.

Šta sledi, keširanje mnogo para, nacionalizacija ili trpljenje u ime bratstva....saznaćemo definitivno sutra.

Đedović Handanović: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji

Najteza odluka u nasoj istoriji...imamo posla sa ozbiljnim bolesnicima.

kako ces da nestanes za 5 godina? ne ulazis ti u klub. nego si topovsko meso za klub, kao ukre

znaci av-a je neko naterao da prvo prica ne mi ne izvozimo municiju u ukrajinu, da bi sada rekao, da mi izvozimo, imamo pravo nasim zapadnim partnerima znajuci da je za ukrajinu?
sutra ce da kaze moramo da saljemo rafale na rusiju, inace nam ih ne bi ni dali, zla rusija nam nije dala NIS, morali smo da im ga otmemo, nisu nam dali izbora... mislili smo kao sofija da ce rusi i ameri ispregovaraju? i onda drugi naivni, a ne sofija
Али они заиста преговарају. :lol:
Руси су хиљаду пута рекли да њима не би сметало да уђемо у ЕУ.
А ако су допустили Румунима и Бугарима (руско љубимче) улазак у НАТО, који су им још ближи физички него ми, што би нас спречавали.

Мени није јасна та ваша идеализација Русије.
Па ти Руси су учествовали у сепарацији ЦГ од Србије, хеј!
Финансијски и други признали независност.
Ти Руси су 1909. године за излаз на Босфор испреговарали са Аустријанцима анексију Босне и поделили нас Србе на 'Прекодринце' и 'Србијанце'. Краљ Петар није имао друге него да прихвати.

А да не причамо колико их брига за нас од кад су Совјетија.

Рат у Украјини воде као да су у свадбу кренули. Није их брига ни за сопсвени народ. Инфраструктура се не дира, не, не. Плутонијум мора да се превози, бизнис мора да иде.

Тако да, Амеру, не знам тачно шта ти хоћеш од нас овде?
Осим да нас убијеш у појам апокалиптичним причама како ћемо ми да гинемо за УСА интерес против Руса, а иначе би гинули за руски, а против вас Амера. Каква иронија.

Не мислим да ће бити тако и мислим да ће седиште сукоба бити на средњем Истоку, а Србија, као некад СФРЈ ће бити део безбедносне стеуктуре Запада.

Зашто тако наступаш? Зар желиш да се тикси самоубије? Он кукавац у свом "Андерграунду" планира како да Србију прикључи Русији и за два, највише три дана, умаршира у Лисабон. Софија, Софија, нисам се од тебе овоме надао. :super:
Него, је л' Тикси у Ћациленду? :lol:

Vučić će čekati da se ugasi rafinerija, potroše rezerve goriva, a onda iskeširati 3 milijarde eura da isplati Ruse što je mogao i prije mjesec dana kad su sankcije stupile na snagu bez ovih dodatnih gubitaka.
Srbi su skloni negativnoj selekciji i to daje rezultate kakve vidimo.
Mozda su nekada za vreme kraljevine imali drzavotvornu elitu; danas je to u republick uredjenju samo skup budala i kriminalaca.
Radikali sljam ce zavrsiti i sa Srbijom kao sa NISom.
Jedina sansa je da onu ž\/alavu budalu ubije grom ⚡

Saga se privodi kraju.

Inace ovoj CIA Ministarki ENERGETIKE je NA SVADBI NESTALO STRUJE...

Znakovi kraj puta jos tada...

ŠOK NA SVADBI MINISTARKE ENERGETIKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ: Pukao grom, nestalo struje! Mrak trajao 2 sata
https://www.kurir.rs/vesti/politika...-pukao-grom-nestalo-struje-mrak-trajao-2-sata

Loša karma...

...

Руси су хиљаду пута рекли да њима не би сметало да уђемо у ЕУ.
А ако су допустили Румунима и Бугарима (руско љубимче) улазак у НАТО, који су им још ближи физички него ми, што би нас спречавали.
koplja su se lomila da li ce ukrajina da udje, a ne bugarska ili rumunija, za koju je putin davno rekao da ih ne lazu da su sistemi za odbranu od irana koji se instaliraju u rumuniji
Тако да, Амеру, не знам тачно шта ти хоћеш од нас овде?
Осим да нас убијеш у појам апокалиптичним причама како ћемо ми да гинемо за УСА интерес против Руса, а иначе би гинули за руски, а против вас Амера. Каква иронија.
amerika vise nema interes u ukrajini, ginuces za brisel kome je av polozio zakletvu, ulazis u eu navodno na kukovo leto, a ne u usa uniju
Не мислим да ће бити тако и мислим да ће седиште сукоба бити на средњем Истоку, а Србија, као некад СФРЈ ће бити део безбедносне стеуктуре Запада.
kolektivni zapad nece postojati, americki i eu interes se razilaze, mi gledamo nasu hemisferu, vec je receno od strane marka rubia. hebe nam se da ruje i poravnaju eu, trazili smo da se spanija izbaci iz nato, a eu nece, onda izlazimo mi, sva nasa efektiva iz eu nam sada treba za juznu ameriku, samo sacekaj, pa ces videti

Back