Odvratnost žutog režima

Kao prvo, dostojanstvo mi nece puniti frizider niti mi omoguciti letovanje ili zimovanje. Kao drugo, cak ni to "cuvanje dostojanstva" nije objasnio kako misli da izvede, sem po starom dobrom oprobanom receptu inacenja sa celim svetom, a taj sam specijalitet vec probala i odvratnog je ukusa, ne bih vise hvala.
Pre bi glasala za Wadikale.

Пре свега достојанство теби и не треба јер се не маже на хлеб а ти се храниш само на цуцлу.

Што се тиче летовања оно се у Србији практикује само у оквиру ДС-а а остали не треба нигде да путују јер постоји velika опасност да сви виде где нас је увалила демократија.....

Што се тиче укуса мислим да се у то већ доста разумеш јер :

............проституција у било ком облику евидентно пуни фрижидер и плаћа аранжмане појединцима.

Ti to pretpostavljam iz iskustva znas najbolje.

Пре свега достојанство теби и не треба јер се не маже на хлеб а ти се храниш само на цуцлу.

Што се тиче летовања оно се у Србији практикује само у оквиру ДС-а а остали не треба нигде да путују јер постоји velika опасност да сви виде где нас је увалила демократија.....

Што се тиче укуса мислим да се у то већ доста разумеш јер :

Hvala na odgovoru. Argumentovano, nema sta :lol:
Jel mozete vi nekad da odgovorite normalno, bez uvreda i licnih kvalifikacija? Ti meni govoris o cucli, a nisi u stanju da vodis razgovor kao zreo covek, nego ko neko debilno dete "ti si glupa i ruzna utata", a onda ja treba da se primim i da se spustim na tvoj nivo. Taj film neces da gledas - barem ne cesto.

Па ово је стварно одвратно

Dačić: Za huligane pitajte sud

14. oktobar 2010. 10:41 > 13:09

Imena učesnika nereda u Beogradu i Đenovi možda nisu ista ali je to isti kriminalni, ultra desničarski i nacionalistički milje, kaže ministar policije. Intervencija na Paradi ponosa je bila odgovarajuća a za incidente u Đenovi odgovorna je italijanska policija.

v185781p0.jpg

Savet za nacionalnu bezbednost utvrdio da su je incident u Đenovi posledica sprege organizovanih kriminalnih grupa, ultanacionalističkih organizacija ali i samih sportskih organizacija, tj odnosa unutar Fudbalskog saveza, kaže ministar unutražnjih poslova Ivica Dačić.

"Ako uprave klubova ne budu te koje pacifiziraju umesto što zaoštravaju situaciju koristeći navijače, situacija se neće popraviti. Na njima je velika odgovornost", rekao je ministar gostujući na Radiju B92.

Dačić kaže i da ne postoje dokazi da se iza nereda povodom Parade ponosa i divljanja srpskih huligana u Italiji stoje isti ljudi, ali je jasno da su iz istog miljea.

Nema naznaka ni ko bi mogao biti finansijer ili politički inspirator nereda povodom Parade ponosa i utakmice reprezentacije.

"Nema naznaka ali jasno je da postoje političke i parapolitičke strukture koje to podržavaju i koriste se time", kaže Dačić.

Ето шта раде пропалице и нељуди НЕМА НАЗНАКА АЛИ ЈАСНО ЈЕ... ма иди, бре, човече.....беГајјјјјјј..........

i5pxq8.jpg

Jel mozete vi nekad da odgovorite normalno, bez uvreda i licnih kvalifikacija? Ti meni govoris o cucli, a nisi u stanju da vodis razgovor kao zreo covek, nego ko neko debilno dete "ti si glupa i ruzna utata", a onda ja treba da se primim i da se spustim na tvoj nivo. Taj film neces da gledas - barem ne cesto.
:dash:

Imena učesnika nereda u Beogradu i Đenovi možda nisu ista ali je to isti kriminalni, ultra desničarski i nacionalistički milje, kaže ministar policije. Intervencija na Paradi ponosa je bila odgovarajuća a za incidente u Đenovi odgovorna je italijanska policija.

v185781p0.jpg

Savet za nacionalnu bezbednost utvrdio da su je incident u Đenovi posledica sprege organizovanih kriminalnih grupa, ultanacionalističkih organizacija ali i samih sportskih organizacija, tj odnosa unutar Fudbalskog saveza, kaže ministar unutražnjih poslova Ivica Dačić.

"Ako uprave klubova ne budu te koje pacifiziraju umesto što zaoštravaju situaciju koristeći navijače, situacija se neće popraviti. Na njima je velika odgovornost", rekao je ministar gostujući na Radiju B92.

Dačić kaže i da ne postoje dokazi da se iza nereda povodom Parade ponosa i divljanja srpskih huligana u Italiji stoje isti ljudi, ali je jasno da su iz istog miljea.

Nema naznaka ni ko bi mogao biti finansijer ili politički inspirator nereda povodom Parade ponosa i utakmice reprezentacije.

"Nema naznaka ali jasno je da postoje političke i parapolitičke strukture koje to podržavaju i koriste se time", kaže Dačić.

Ето шта раде пропалице и нељуди НЕМА НАЗНАКА АЛИ ЈАСНО ЈЕ... ма иди, бре, човече.....беГајјјјјјј..........

i5pxq8.jpg

Nikad mi on ni nije bio specijalno drag, al i meni se sad bas ogadio:D

Нормални разговори вратиће се тек када се Србија ослободи диктатора, кад се скрши окупатор а народ осети исконску слободу која му је већ годинама отета.

До тада нема ништа ни од чега што ти тражиш, јер ти то тражиш само за себе и још пар вас што је себичлук.
Оно што ја тражим захтева цела Србија.....

v185781p0.jpg

i5pxq8.jpg

Излудели су и готово!

Нормални разговори вратиће се тек када се Србија ослободи диктатора, кад се скрши окупатор а народ осети исконску слободу која му је већ годинама отета.

До тада нема ништа ни од чега што ти тражиш, јер ти то тражиш само за себе и још пар вас што је себичлук.
Оно што ја тражим захтева цела Србија.....

Aha...ovih dana videli smo svi kako izgleda "normalan razgovor" za tebe i tebi slicne. Cela Srbija zahteva bas ovo sto ja trazim - bolji zivot i bolji standard, a jedino sto joj nudite vi su vec odavno prevazidjene floskule u koje uvijate ono sto u stvari hocete, a to je ponovo uvodjenje diktature i bezakonja, zakon dzungle. Daleko od toga da se ova vlada proslavila, ali ja barem pamtim i mnogo gora vremena.

Pricaj ti te price nekom drugom, imas na ovom pdf-u dosta sagovornika. I nastavi da zivis u zabludi da imas podrsku "cele Srbije". To ti se samo cini jer vas par mnogo glasno vicete, pa ta buka stvara iluziju masovnosti.
Za razliku od one tvoje gnusobe, za tebe ostavljam jedan poucan link - obratiti paznju na simptome

http://bs.wikipedia.org/wiki/Paranoidna_shizofrenija

I ne samo to.
Nego i policija je žrtva režima, ostavljeni su na milost i nemilost žutom režimu koji ih koristi da bi se održavao na vlasti. Svaki od onih preko stotinu povredjenih policajaca je povredjen od strane žudog režima koji policiju kosristi kao štit od naroda i nije ih briga koiliko će policajaca biti povredjeno samo da ostanu na vlasti.

v185781p0.jpg

i5pxq8.jpg

''Нема назнака, али јасно је...'' :mrgreen: Лепо ова реченица карактерише жути режим и може се применити на безброј примера.

Нема назнака, али јасно је да бранимо Космет
Нема назнака, али јасно је да идемо у ЕУ
Нема назнака, али јасно је се живи добро
Нема назнака али јасно је да је незапосленост све мања
Нема назнака али јасно је да се гради мост
Нема назнака али јасно је да нам је војска моћна
Нема назнака али јасно је одлично водимо ову државу...

Aha...ovih dana videli smo svi kako izgleda "normalan razgovor" za tebe i tebi slicne. Cela Srbija zahteva bas ovo sto ja trazim - bolji zivot i bolji standard, a jedino sto joj nudite vi su vec odavno prevazidjene floskule u koje uvijate ono sto u stvari hocete, a to je ponovo uvodjenje diktature i bezakonja, zakon dzungle. Daleko od toga da se ova vlada proslavila, ali ja barem pamtim i mnogo gora vremena.

Pricaj ti te price nekom drugom, imas na ovom pdf-u dosta sagovornika. I nastavi da zivis u zabludi da imas podrsku "cele Srbije". To ti se samo cini jer vas par mnogo glasno vicete, pa ta buka stvara iluziju masovnosti.
Za razliku od one tvoje gnusobe, za tebe ostavljam jedan poucan link - obratiti paznju na simptome

http://bs.wikipedia.org/wiki/Paranoidna_shizofrenija

Оно болдовано ти не тражиш ... ти тражиш нешто друго што већ одувек имаш.

То ја тражим а ти по провереном рецепту будалаша из ДС-а покушаваш да простом заменом теза протуриш лаж уместо истине.

Уосталом имали сте целих 10 година да ову земљу уведете у бољи живот и већи стандард а одвели сте нас директно у крај XVIII и почетак буне против дахија.

И дотерали сте "цара до дувара" ...... даље ће бити као Србија хоће.

ПС Време је да из облака сиђеш на земљу.

Bas to boldovano ja trazim, za razliku od tebe. Objasnicu ti argumentovano zasto iznosim takvu tvrdnju. Pod boljim zivotom i standardom ja pre svega podrazumevam POSAO, sto vise posla koji ce biti sto bolje placen. E a ti (odnosno oni koje ti podrzavas) pod boljim zivotom podrazumevaju OTIMACINU uz upotrebu sile, tj. leba bez motike, ratno profiterstvo. Ne bi ti da ides napred kao ja. Ti bi da vreme vratis nazad al ne za 10, nego za 20 godina. Trange frange ekonomija, rat, ludilo, svi poluludi od potpune nemastine, nema niceg da se kupi za domacu valutu, Jezda, Dafina&Co. i pevaj bato!

Kao prvo, dostojanstvo mi nece puniti frizider niti mi omoguciti letovanje ili zimovanje. Kao drugo, cak ni to "cuvanje dostojanstva" nije objasnio kako misli da izvede, sem po starom dobrom oprobanom receptu inacenja sa celim svetom, a taj sam specijalitet vec probala i odvratnog je ukusa, ne bih vise hvala.
Pre bi glasala za Wadikale.

hahaha:lol:
pa ako ti je glavni cilj extra letovanje i zimovanje i uopste mnogo bolji standard..bojim se da ti nemas za koga da glasas:lol:jer to se najverovatnije nece desiti za tvog,mog zivotnog veka:D

Bas to boldovano ja trazim, za razliku od tebe. Objasnicu ti argumentovano zasto iznosim takvu tvrdnju. Pod boljim zivotom i standardom ja pre svega podrazumevam POSAO, sto vise posla koji ce biti sto bolje placen. E a ti (odnosno oni koje ti podrzavas) pod boljim zivotom podrazumevaju OTIMACINU uz upotrebu sile, tj. leba bez motike, ratno profiterstvo. Ne bi ti da ides napred kao ja. Ti bi da vreme vratis nazad al ne za 10, nego za 20 godina. Trange frange ekonomija, rat, ludilo, svi poluludi od potpune nemastine, nema niceg da se kupi za domacu valutu, Jezda, Dafina&Co. i pevaj bato!

a gde ti vidis pod ovim lopovima POSAO ZA NAROD? Ovde posla ima samo za pripadnike rezima i to na izmisljenim radnim mestima u kojekakvim agencijama i drugim sluzbama gde se ne radi nista a prima plata ko da se radi u microsoftu.

i mi zelimo posao . ali ne za sebe i grupicu lopova, vec za sve gradjane ove zemlje.

U Srbiji nikakav posao nema 63% radno sposobnog stanovnistva!

Jel te mozda sramota zbog toga ?

Ако је код тебе кратка памет код мене није ..... ја се одлично сећам дешавања од пре 10 година када су ишле ове данашње вође на челу колона (Друг Тито јаше на челу колоне) и саме отимале шта им треба а уз пут дивљачки попалиле, разрушиле и поломиле све чега су се дохватиле обећавајући плате (милијарде евра), посао, безбедност, бољи живот, експресан улазак у ЕУ ..... итд....итд......итд.... ко зна шта још све јер је то немогуће било све пописат а још теже попамтити.

И прође 10 година од тада а ти и дан данас тражиш то исто?

хахахахахахахахахахахах ........ извини али морам на глас да се смејем јер не каже се тек тако :

"дуга коса кратка памет" .....

наравно уз извињење свим особама нежнијег пола које знају сигурно да не спадају у ову групу.

Поклањам штене.
Мешанац демократе, социјалисте, отпораша и мафијашког потрчка.
Уредан, послушан,лаје само када му се каже.
разуме команде на свим страним језицима.
Ненадмашан у одбрани туђих интереса
Научен да нањучи новац
Пронађен на улици али исправним васпитањем у штенари у шилеровој научио да се купа у базену и да носи БОСС-ове капутиће.
Једе све...што није јефтино
Верно чува сваког газду који га обилно нахрани и напоји.
Морално је флексибилан....зависи од величине понуђене коске
Либерално воли морске плодове а нарочито лигње иза зукорлићеве џамије после обрезивања.
Пева сваку песму која му се наручи
Шапе су му прљаве али му је савест чиста
Зна да прати белу линију

За све информације обратите се на
www.ldp.rs.

Шифра Борис изгустирао

Back