Odvratnost žutog režima

Ne trabunjaj!

Ako vlast kaže da su fašisti- ja pitam "Odakle u Srbiji fašisti?"

Ako Tadić kaže da su skinsi, ja ga pitam odakle to u Srbiji!?

sam Tadić sebi seče granu- Fašisti i boljševici su se pojavili SAMO I ISKLJUČIVO SAMO u onim zemljama gde je vlast besumučno pljačkala i ponižavala svoj narod!

Dakle vlast je uzrok nastajanja i fašizma i boljževizma.

Који ти је...
Контролиши се...
Фашиста нема у Србији....нема нациста...нема скинса...
То су све од 12-15 сати... горе наведени..који после иду на посао и брину се о свакодневним рпоблемима..
Да у Србији постоји озбиљна нацистичка организација...било би свашта!

Jel to dokazano? Prema tome nemoj da prosipas nebuloze.

Ma kakvo dokazivanje. Nekim ljudima kad ih ostaviš na snegu, oni samo viču - zima. Nit uđu u kuću, nit nacepaju drva, nit založe vatru. Samo viču - zima. Dok ne crknu od ladno. Tako ti je i sa Đinđićem. On je imao muda, a oni koji mu to spočitavaju, nemaju druge reči sem - kriminaac i narkodiler. J6g.

S druge strane, da je ostao premijer bar dva mandata, ne bi se sad šljan vukao po ulicama, Skupštini i medijima.

Da, ali su Rumuni, madjari i Slovenci tranziciju i razvoj shvatili ozbiljnije. Oni nisu ubili svog premijera. Mi 10 godina tabanamo oko kosovskog pitanja i jos uvek zivimo u zabludi svetske zavere dok imamo primer da gradonacelnik Kopra postaje crnac. Ovde bi se od tako necega napravio skandal.

Tempo kojim neka drzava napreduje je samostalan, jednostavno, nismo u rangu sa Slovenijom, Madjarskom ili Rumunijom...

Da, ali Madjari i Rumuni su imali korumpirane vlasti, ali nisu ponižavali svoj narod. I Madjari i Rumunis su podržavali (zdrav) nacionalizam i nacionalne težnje, ovi su ih gušili.
Madjari i Rumunis u se borili za prava svojih radnika, - u rumuniji je neisplaćivanje ličnog dohodtka- KRIVIČNO DELO!

u madjarskoj i Rumuniji NA DRŽAVNI PRAZNIK NIKO NE RADI!- U Srbiji Srbin mora da radi na državni praznik, a praznuje samo opština-

- TO JE DOKAZ DA JE SRBIJA DRŽAVA DEMOKRATA I DRŽAVNIH SLUŽBENIKA DOK SU SVI OSTALI ROBOVI BEZ PRAVA.

Tадићева полиција мучи ухапшене!

Српски народни покрет Наши 1389 захтева хитно пуштање на слободу свих ухапшених 10. октобра на улицама Београда и покретање истраге о мучењима у београдским полицијским станицама. Према до сада прикупљеним подацима, у готово свим полицијским станицама долазило је до кршења права притворених, батињања, изнуђивања исказа и ускраћивања права на адвоката.
У полицијској станици Нови Београд полиција је песницама ударала у стомак приведене како би им избијала ваздух. Сви ухапшени су шамарани, ударани коленима у ребра и пендрецима по бутинама. Из полицијске станице Земун више ухапшених је завршило на ортопедији и неурохирургији Ургентног центра. Полицајци су ударали ухапшене пендрецима по глави и телу а једног ухапшеног инспектор је давио телефонским каблом како би изнудио исказ. У станици „29 новембар“ ухапшенима је прећено пиштољем, шамарани су а тражено им је да потпишу изјаву у којој тврде да су у Београд дошли на позив одређених навијачких група или патриотских организација како би „разбили геј параду“. У ову станицу су привођени демонстранти који нису из Београда а који су ухашени, пре почетка протеста, на железничкој или аутобуској станици. Сличне сцене насиља забележене су у готово свим полицијским станицама у Београду.

После одређивања притвора за око 140 ухапшених они су углавном пребачени по затворима ван Београда, без обавештавања породица, како чланови породица приликом посета не би видели последице тортуре Тадићеве полиције.

Активисти СНП Наши 1389 почели су са прикупљањем изјава ухапшених па ослобођених, породица ухапшених и адвоката како би упознала јавност са методама које користи Тадићева полиција. СНП Наши 1389 захтева да се свим ухапшенима омогући одбрана са слободе, а да се полицајци и инспектори који су учествовали у мучењима одмах суспендују и покрену кривични поступци против њих.

Српски народни покрет Наши 1389

Pa i ja bih voleo da vidim tvoju mačku na mestu predsednika, ali nije to baš tako. potrebna je podrška ne samo naroda, već i političara, domaćih i stranih, potrebne su veze i moć da se spreovodi vlast, potreban je kapacitet da se koordinira institucijama i sl. nije predsednik samo ličnost, i to je ono što je problem. Nije Tadić samo Boris, nije on predsednik što ima iskustva u poslovanju i radu. Već zbog sklopa mnogih parametara koji su potrebni za takvo mesto. Zato ja iskreno sumnjam da imamo boljeg u ovom momentu. Mi ionako trebamo da imamo moćnog premijera, takvo nam je uređenje, a da nam predsednik služi samo za paradiranje, smeškanje i mirenje i balansiranje između politike vlasti i opozicije. Ali, na žalost, imamo Mirka koji je nesposoban, pa spoljnopolitički faktori uvažavaju Tadića i kao premijera, tj. primarnog čoveka Srbije.

Slazem se, ali slabo ko te razume ovde.
Sumnjam da ce doci do smene vlasti, ne radujem se zbog toga, ali realno ko je pa bolji? Nikolic? Kostunica? Wadikali? Sta oni nude? Kako cu ja da imam vecu platu i bolje da zivim ako oni dodju na vlast? Nisu mi objasnili. Plus ovo sve sto se izdogadjalo poslednjih dana...ja npr. sam bila vec odlucila da uopste ne izadjem na izbore, totalno razocarana kako je ova vlada radila i kako su vodili drzavu. Ali kad sam videla sta moze da me snadje - bogami cu da izadjem. Tako isto cela moja familija. Ne znam koliko je to realno reper, ali ebiga, ona masa glasaca DS-a na proslim izborima ce verovatno razmisljati kao i ja. Treba opet da zivimo u strahu od kriminalaca? Taman posla.

To je razmišljanje mogloda prodje pre 2-3 godine. poslednji voz je bio negde 2007 kada je krenulo sa priznavanjem Kosova, tada je Tadić mogao mirnoda ode sa vlasti i da se promeni vlast.
Sada parametri nisu bitni, jer se bojim i strahujem da je bura na pomolu, a kada bura krene, nije bitno šta misli svet, evropa....

ne zaboravi, Evropa i Svet, ako baš hoćeš-
podržaće i crnog djavola da samo osigura svoj novac.
Akos e pojavi neki lik i kaže
"Vaše investicije u su bezbedne, ali mi ćemo da na ulici povešamo sve članove DS"-
oni će ućutati i pustiti.

Pričamo o Svetu i evropi koji su ladno gledali zverstva Crvenih Kmera, koji prstom nisu mrdnuli akda je Hitler došao na valst....

i ne samo to svet je gledao mnoga zverstva pa nije reagovao nikada i nikako , ebe se njima u americi šta se dešava u africi ili evrpoi sve dok njih neko ne dira , mnogi od njih ni ne znaju gde je evropa a kamoli nešto ozbiljnije.

Ako bi mi samo rekao sta je pogresno u ovome sto sam napisao, bio bih ti zahvalan?

A dozvola da zivim u Kopru ili bilo gde, od vas mi nije potrebna.

I izmedju ostalog, hvala ti na lepim zeljama

Ono što ti nikako ne možeš da razumeš.

Problem je što su se crnci, indijci i muslimani masovno doselili iz kolonija u određene evropske zemlje.
Najpre kao jeftina topovska hrana, zatima kao radna snaga, kao sluge i posluga a sa sticanjem nezavisnosti kolonija iz njih su pobegli svi oni koji su bili poslušnici kolonijalnih režima.

I sada je Evropa puna neprirodnih došljaka.

A Srbija nikada nije bila kolonijalna sila da bi nam se sada nametalo nešto sa čime nemamo nikakve veze ni interesa.

Da, ali Madjari i Rumuni su imali korumpirane vlasti, ali nisu ponižavali svoj narod. I Madjari i Rumunis su podržavali (zdrav) nacionalizam i nacionalne težnje, ovi su ih gušili.
Madjari i Rumunis u se borili za prava svojih radnika, - u rumuniji je neisplaćivanje ličnog dohodtka- KRIVIČNO DELO!

u madjarskoj i Rumuniji NA DRŽAVNI PRAZNIK NIKO NE RADI!- U Srbiji Srbin mora da radi na državni praznik, a praznuje samo opština-

- TO JE DOKAZ DA JE SRBIJA DRŽAVA DEMOKRATA I DRŽAVNIH SLUŽBENIKA DOK SU SVI OSTALI ROBOVI BEZ PRAVA.

Naravno, imali su zdrav nacionalizam. A sta je zdrav nacionalizam? Placanje poreza drzavi, postovanje zakona, izgradnja skola, domova zdravlja i obdanista...e to je zdrav nacionalizam.

Jeste u Rumuniji je neisplacivanje dohotka krivicno delo. Ali ako gradjani ne placaju drzavi kroz fiskalno trziste. Drzava nema obavezu, niti para da isplati radnike niti da ulozi u nesto drugo. Svaka zemlja u tranziciji zavisi iskljucivo od stranih ulaganja posto domaci kapital ne postoji! Nije vlast duzna da gradi drzavu, nego narod!

Слободане дај оставку!
Српски народни покрет Наши 1389 захтева од државног секретара Министарства правде Слободана Хомена да, због недавног протеста и паљења седишта ДС, хитно поднесе оставку на ту функцију, како је и обећао пре годину дана. Наиме, Хомен је гостујући у емисији РТС „Око“ рекао да уколико „млади са моткама“ буду протествовали испред седишта његове странке да ће најбоље бити да се склони са власти.
У емисији која је снимљена прошле године поводом 10 година од оснивања организације „Отпор“ Хомен каже:
„Ако нам се деси да се млади људи појаве са песницом испред наших врата значи да смо много погрешили и најбоље би било да се одмах склонимо. Ако вам неко дође са моткама као што је било 5. октобра цео свет ће знати да сте погрешили“.
Снимак погледајте ОВДЕ
Само годину дана касније Хомен је доживео да испред његове странке хиљаде маладих протествује са моткама у рукама. Уместо обећаног одласка са власти Хомен прети „језивом“ одмаздом над демонстрантима, што је већ кренуло да се спроводи у дело кроз пребијање ухапшених на улици и по београдским полицијским станицама. СНП Наши 1389 је на сајт јутјуб поставио видео „Слободане Хомен поднеси оставку“ којим подсећа Хомена на дату реч. Захтевамо да он под хитно поднесе оставку.

Српски народни покрет Наши 1389

Slazem se, ali slabo ko te razume ovde.
Sumnjam da ce doci do smene vlasti, ne radujem se zbog toga, ali realno ko je pa bolji? Nikolic? Kostunica? Wadikali? Sta oni nude? Kako cu ja da imam vecu platu i bolje da zivim ako oni dodju na vlast? Nisu mi objasnili. Plus ovo sve sto se izdogadjalo poslednjih dana...ja npr. sam bila vec odlucila da uopste ne izadjem na izbore, totalno razocarana kako je ova vlada radila i kako su vodili drzavu. Ali kad sam videla sta moze da me snadje - bogami cu da izadjem. Tako isto cela moja familija. Ne znam koliko je to realno reper, ali ebiga, ona masa glasaca DS-a na proslim izborima ce verovatno razmisljati kao i ja. Treba opet da zivimo u strahu od kriminalaca? Taman posla.

Na jedno mozes sigruno da racunas, a to je da ce tvoje dostojanstvo, kao pripadnice jednog malog naroda, biti zasticeno ukoliko Kostunica dodje na vlast.

Ono što ti nikako ne možeš da razumeš.

Problem je što su se crnci, indijci i muslimani masovno doselili iz kolonija u određene evropske zemlje.
Najpre kao jeftina topovska hrana, zatima kao radna snaga, kao sluge i posluga a sa sticanjem nezavisnosti kolonija iz njih su pobegli svi oni koji su bili poslušnici kolonijalnih režima.

A Srbija nikada nije bila kolonijalna sila da bi nam se sada nametalo nešto sa čime nemamo nikakve veze ni interesa.

A Slovenija je bila kolonijalna sila? :hahaha:

Daj ne lupaj molim te, ako taj crnac ima slovenacko drzavljanstvo, moze da bude i Gradonacelnik pa i Predsednik, a isto vazi i za Srbiju, samo ti izgleda to nikako ne mozes da ukapiras.

To je razmišljanje mogloda prodje pre 2-3 godine. poslednji voz je bio negde 2007 kada je krenulo sa priznavanjem Kosova, tada je Tadić mogao mirnoda ode sa vlasti i da se promeni vlast.
Sada parametri nisu bitni, jer se bojim i strahujem da je bura na pomolu, a kada bura krene, nije bitno šta misli svet, evropa....

ne zaboravi, Evropa i Svet, ako baš hoćeš-
podržaće i crnog djavola da samo osigura svoj novac.
Akos e pojavi neki lik i kaže
"Vaše investicije u su bezbedne, ali mi ćemo da na ulici povešamo sve članove DS"-
oni će ućutati i pustiti.

Pričamo o Svetu i evropi koji su ladno gledali zverstva Crvenih Kmera, koji prstom nisu mrdnuli akda je Hitler došao na valst....

Daj bre imenjače, o čemu pričamo... Pa znaš i sam da je interes primaran. Koga bre boli za Srbiju? Nama treba lider koji će da igra valcer i s crnim đavolom ako treba, samo da odradi posao za državu. Takav treba svima. Praktičan pre svega. DS je frakcija koja okuplja najpraktičnije i najpragmatičnije ljude trenutno kod nas. Zato imaju vlast i kako-tako guraju spoljnu politiku. Misliš da oni mogu bolje? Ne mogu. Ali znaj da kad bi recimo Hilari ili Merkelova došla u BG, svratili bi u svoju ambasadu i ladno eskivirali Tomu kao predsednika, bez poštovanja i uvažavanja, jer im se hebe za njega, jer on nema moć da sprovodi interese i bude garant dogovora. Tadić je već druga priča. Da li zbog kontakta od ranije, Đinđićevog otvaranja vrata, škole i posolovnih veza, DS ima najbolji kadar za sprovođenje politike i to ti je to. To znamo i mi, to znaju i stranci. Da bi Srbija imala više interesa i radila više u svoju korist, može samo biti još sposobniji čovek u vrhu vlasti. A takvog nemamo trenutno. I to je naša nesreća. Zapad sprovodi svoje interese, Istok takođe, a mi možemo samo odigramo što bolje možemo da i mi sprovodimo svoje. Novac i ekonomija su prima i sekunda i to je postulat.

Naravno, imali su zdrav nacionalizam. A sta je zdrav nacionalizam? Placanje poreza drzavi, postovanje zakona, izgradnja skola, domova zdravlja i obdanista...e to je zdrav nacionalizam.

Jeste u Rumuniji je neisplacivanje dohotka krivicno delo. Ali ako gradjani ne placaju drzavi kroz fiskalno trziste. Drzava nema obavezu, niti para da isplati radnike niti da ulozi u nesto drugo. Svaka zemlja u tranziciji zavisi iskljucivo od stranih ulaganja posto domaci kapital ne postoji! Nije vlast duzna da gradi drzavu, nego narod!

Ali nisu ponižavali vlastiti narod.

ne samo to nego koliko se VLADA PROMENILO u Madjarskoj i Rumuniji!? Koliko puta desnica i levica su se promenili?!
Ovde DS vlada deceniju.

daj mi navedi jednu jedinu Evropsku zemlju gde je tokom tranzicije (vrlo turbulentnog perioda) vladala SAMO JEDNA STRANKA u različitim kombinacijama!?

Nekažem da može VIŠE od ovog sada. Ali može BOLJE.

- Ako nemam platu, ako sam na minimalcu, ne moraš da me zgaziš i pljuneš.
- Niej stvar samo u novcu, nego u časti, osećanju pripadnosti naciji, osećanju jedinstva... nemoj da me gaziš brate...

Prošli smo mi 500 godina pd Turcima, prošli dva svestka rata, prošli Jasenovac i Aušvic.... sankcije 1993... ali sada nas ponižavaju...pljuju u lice.

ovo me podseća na natpis u Aušvicu "RAD OSLOBADJA"
A unutra su ulazili oni koji su trebali da rade i umru.

Back