Oduvek problem sa spavanjem.

Nemaš ti problem sa spavanjem već sa bioritmom, zamijenio si noć za dan :)
Postepeno smanjuj te sate dnevnog spavanja dok ne dođeš na nulu, i nećeš imati problem.
Toliko kasno dolazim kući uveče , a sve više ranije ustajem zbog posla
Bojim se da ću jdnog dana sresti samoga sebe u hodniku :mrgreen:

Па не може за један дан тако просто да се окрене. Поента искључивања тих уређаја је да не нарушиш нормалан биоритам ремећењем лучења мелатонина. Теби је ритам већ нарушен и то, само по себи, не може да помогне за један дан.

Треба да устанеш и радиш нешто преко дана, а увече да не пуниш свој мозак информацијама и чињеницама.

Нешто не верујем да, ако легнеш у 5 ујутру и устанеш у 7, не можеш да спаваш увече у 10?
Ovo gore napisano, sa time se slažem. Što se tiče neverovanja, verovali vi ili ne tako je bilo za vreme školovanja u srednjoj školi, mada ni u osnovnoj nije bilo puno bolje.

Nisam fizički umoran, psihički jesam.

Ти си вероватно препун токсина са тим стилом живота.

Гледај да устанеш у пристојно време и да већи дао активности обавиш током дана. Увече мораш да смањиш шум у мозгу. Сам си рекао да онај дан ниси јео после 8. На исти начин не смеш ни мозгу да дајеш садржај пред спавање. Ако кренеш да читаш или слушаш нешто провокативно или интересантно, вероватно ћеш да се расаниш.

Ти си вероватно препун токсина са тим стилом живота.

Гледај да устанеш у пристојно време и да већи дао активности обавиш током дана. Увече мораш да смањиш шум у мозгу. Сам си рекао да онај дан ниси јео после 8. На исти начин не смеш ни мозгу да дајеш садржај пред спавање. Ако кренеш да читаш или слушаш нешто провокативно или интересантно, вероватно ћеш да се расаниш.
Ja zaspem čim spustim telefon iz ruku. Ovo plavo belo svetlo ekrana može da me drži budnim celu noć, ali ako ne spavam preko noći smušen sam ceo dan, posebno kad ustajem ranije...

Ja zaspem čim spustim telefon iz ruku. Ovo plavo belo svetlo ekrana može da me drži budnim celu noć, ali ako ne spavam preko noći smušen sam ceo dan, posebno kad ustajem ranije...

Ма био би и он да мора да ради 8 сати. Нешто нисам склон да верујем да може да издржи да спава само 2 сата дневно. Већ после 3 дана би почео да гличује.

Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
probaj da kad odeš na spavanje ne misliš o tome kako treba da zaspiš. Umesto toga misli kako voliš da sanjaš i pokušaj da se prisetiš nekog skorašnjeg sna.

Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
kloni se mikrotalasnog zračenja, više o tome ovde:
https://forum.krstarica.com/threads/5g-tehnologija-zacarenje-antihrista-i-nsp.803691/
https://forum.krstarica.com/threads...a-da-li-je-moguce-da-niko-ovo-ne-vidi.784797/
nikakvi lekovi, disanje... ti neće pomoći

Ма био би и он да мора да ради 8 сати. Нешто нисам склон да верујем да може да издржи да спава само 2 сата дневно. Већ после 3 дана би почео да гличује.
MA spava više od Putina...
Samo je promašio vremensku zonu. Misli da nije na selu na Balkanu nego na Hawajima...

Koliko dana tako?
Mogao si da funkcionišeš?
Većina ljudskih umova ne može da izdrži kad imaš premalo sna, reseta i odmora. .
7 dana. Posle sam se zbog obaveza vratio u grad, nažalost. Funkcionisao sam odlično. Tih dana sam pisao komentare na Komunistički Manifest, pa mi ni 2 sata nije trebalo. Inače spavam između 3 i 10, tako mi je najlepše.

Back