Oduvek problem sa spavanjem.

Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice
da mi zora bol ne stvara
idi, pusti me da je odsanjam
Season 3 Sleeping GIF by The Simpsons

Ne znam. Oduvek imam problem da zaspim. Nisam išao kod doce.
Не верујем да одувек имаш. Ниси имао у соновној школи? Ниси имао пре 16-те године?

Problem je što sam već pokušao to i džabe za 3-4 dana se opet vratim u staro stanje.

Значи да можеш, него имаш проблем да одржиш режим.
Треба да искључујеш вештачке изворе светла и рачунар у 22h.

Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
Ради неки посао 2. смена уморићеш се, или у теретану предвече... Углавном физичке активности.

Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
nisam bio u tu situaciju pa ti ne mogu dati savet. Jedino sto znam , ne uzimaj nikakve tablete za spavanje jer to je droga. Posle odredjenog vremena naviknuces organizam na tablete i vise neces moci zaspati bez njih.................a takve tablete su stetne po zdravlje. Imam primer kod poznanika.

I
Ne leči se na internetu, idi kod lekara.

Не верујем да одувек имаш. Ниси имао у соновној школи? Ниси имао пре 16-те године?

Значи да можеш, него имаш проблем да одржиш режим.
Треба да искључујеш вештачке изворе светла и рачунар у 22h.
Imam od rođenja problem bukvalno, od kada znam za sebe (4 godine) retko se dešavalo pre 4/5 ujutru da zaspim..

nisam bio u tu situaciju pa ti ne mogu dati savet. Jedino sto znam , ne uzimaj nikakve tablete za spavanje jer to je droga. Posle odredjenog vremena naviknuces organizam na tablete i vise neces moci zaspati bez njih.................a takve tablete su stetne po zdravlje. Imam primer kod poznanika.
Važi, hvala na savetu. Razmišljao sam uzeti nešto, pa ovo mi je pokazalo da bolje da ni ne pokušavam!

Back