- Poruka
- 14.974
Sta radiš na selu svake noci do 9 ujutru?Mogu da probam, mada sumnjam da će raditi, ali hvala! Bolje pokušati!

šala malaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta radiš na selu svake noci do 9 ujutru?Mogu da probam, mada sumnjam da će raditi, ali hvala! Bolje pokušati!

šala malaTrebao si da budes vise aktivanNe znam, imao sam ovaj problem i dok sam imao žensku, zato joj je bilo malo i teško da zaspi pored mene, jer se vrpoljim non-stop. Ne znam...

Mislis da samo trudnice trebaju da vezbaju pravilno disanje?Tebra ove vezbe disanja to ti je za trudnice...
Pa radi brate i uzivajŽivim na selu![]()

Ma zezam se , ako radi posao svakako da je dobro.Mozda i jeste za trudnice ali meni je pomoglo a nisam bio trudan.![]()
pa etoSpavam oko 5-6h dnevno otprilike. To jest zaspim tipa u 9 ujutru probudim se oko 14:00-15:00...
Ne znam. Oduvek imam problem da zaspim. Nisam išao kod doce.Можда је проблем баш у томе што спаваш преко дана.
Покушај да некако постепено помераш спавање према ноћи.
Да ли си ишао код неког доктора у вези тога?
Čitam šta me zanima, imam puno znanja!A sta radis nocu ako spavas preko dana ... ides krades jaja po komsiluku ?
Jesam, al mene to ne zamara toliko xdTrebao si da budes vise aktivan![]()
Problem je što sam već pokušao to i džabe za 3-4 dana se opet vratim u staro stanje.pa eto
nemoj da spavas ujutru i videces kako ces uvece zaspati.

Hahaha to mi ne manjka ipak sam mlad čovek tako da to nije sigurnoI masturbacija moze da pomogne oko nesanice ako vec nema sta da se torba.![]()
Pevam to već 3 dana heheIdi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice
da mi zora bol ne stvara
idi, pusti me da je odsanjam
![]()
Не верујем да одувек имаш. Ниси имао у соновној школи? Ниси имао пре 16-те године?Ne znam. Oduvek imam problem da zaspim. Nisam išao kod doce.
Problem je što sam već pokušao to i džabe za 3-4 dana se opet vratim u staro stanje.
Ради неки посао 2. смена уморићеш се, или у теретану предвече... Углавном физичке активности.Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
o, pre nego odes kod doktora..sta radis u zivotu kad spavas preko dana?Možda je najbolje da odem kod doktora zbog toga..
nisam bio u tu situaciju pa ti ne mogu dati savet. Jedino sto znam , ne uzimaj nikakve tablete za spavanje jer to je droga. Posle odredjenog vremena naviknuces organizam na tablete i vise neces moci zaspati bez njih.................a takve tablete su stetne po zdravlje. Imam primer kod poznanika.Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
Ne leči se na internetu, idi kod lekara.Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
Imam od rođenja problem bukvalno, od kada znam za sebe (4 godine) retko se dešavalo pre 4/5 ujutru da zaspim..Не верујем да одувек имаш. Ниси имао у соновној школи? Ниси имао пре 16-те године?
Значи да можеш, него имаш проблем да одржиш режим.
Треба да искључујеш вештачке изворе светла и рачунар у 22h.
Imam 19 godina, imam roditelje, ne zarađujem. S obzirom da se školujem, ne vidim razlog da radim :/o, pre nego odes kod doktora..sta radis u zivotu kad spavas preko dana?
mism kako zaradjujes za zivot?
Važi, hvala na savetu. Razmišljao sam uzeti nešto, pa ovo mi je pokazalo da bolje da ni ne pokušavam!nisam bio u tu situaciju pa ti ne mogu dati savet. Jedino sto znam , ne uzimaj nikakve tablete za spavanje jer to je droga. Posle odredjenog vremena naviknuces organizam na tablete i vise neces moci zaspati bez njih.................a takve tablete su stetne po zdravlje. Imam primer kod poznanika.