Oduvek problem sa spavanjem.

Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
Kad ustaneš? Podne?

Normalno je biti 16/17/18sati budan kad odrasteš, tj nisi više dečak..

Ja spavam ko beba ;)

Imam od rođenja problem bukvalno, od kada znam za sebe (4 godine) retko se dešavalo pre 4/5 ujutru da zaspim..
Баш ми је жао.Требаш да одеш код доктора,па да ти он нешто препоручи.Ипак они боље знају,ваљда.
Ради неки посао 2. смена уморићеш се, или у теретану предвече... Углавном физичке активности.
Шта ће му теретана?Може да оде у дугу шетњу или на трчање.

Pa tu ti je

Postao si noćna ptica.
Promeni bioritam.
Rođen kao noćna ptica*, ne znam kako promeniti, evo juče sam namerno oko 4 ujutru ostavio sve pogasio, večerao sam oko 8 uveče i opet sam se do 7 prevrtao... Ne znam. Vrv ću ako i danas ne uspem pre zaspati ili otići kod doktora ili eventualno probati ove gore predloge za teretanu/šetnju itd..

hocu reci, ako ne zaspes do 8 ujutro, ne treba ni da spavas
moja deca rade za amerikance pa obrnu dan za noc
onda ne spavaju jedna dva dana uopste, da se resetuju
za organizam je najvaznije da ima neki redovan ritam
ako ne moras da radis da bi zaradio, pomazi u kuci, idi setaj, nesto fizicki, umori se
Pa i pomažem u kući, s obzirom da živim na selu ima tu svakodnevne stvari, ali nekako ne zamori to dovoljno..

Rođen kao noćna ptica*, ne znam kako promeniti, evo juče sam namerno oko 4 ujutru ostavio sve pogasio, večerao sam oko 8 uveče i opet sam se do 7 prevrtao... Ne znam. Vrv ću ako i danas ne uspem pre zaspati ili otići kod doktora ili eventualno probati ove gore predloge za teretanu/šetnju itd..
Kad si ustao? Preskoči jedno spavanje dok je Sunce ;) prvo ćeš vrv imati lag, kao nakon leta od -6/+6 zone...Pa nedelju dana dok se ne navikneš na dnevni bioritam, kao i dnevne obaveze su bitan faktor za to...

Koja je razlika između Ukrajinki i Ruskinja? Dok ti...

Nemoj ići kod doktora. Dobićeš f i lekove vrv bez preke potrebe..
Prvo probaj promeniti bioritam i nadomestiti taj lag sam...i man se politike
Nek ti to bude misija do poslednje Ukrajinke/Ruskinje...
;)

Poslednja izmena:

Па не може за један дан тако просто да се окрене. Поента искључивања тих уређаја је да не нарушиш нормалан биоритам ремећењем лучења мелатонина. Теби је ритам већ нарушен и то, само по себи, не може да помогне за један дан.

Треба да устанеш и радиш нешто преко дана, а увече да не пуниш свој мозак информацијама и чињеницама.

Raspust je trenutno, a dok sam išao u školu, spavao sam od 5 do 7 ujutru... kad je bila prva smena... kad druga od 7 do 11 i tako...
Нешто не верујем да, ако легнеш у 5 ујутру и устанеш у 7, не можеш да спаваш увече у 10?

Back