Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Dobro je to ali mora malo i da se odmara.Čitam šta me zanima, imam puno znanja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je to ali mora malo i da se odmara.Čitam šta me zanima, imam puno znanja!
Ah, pa dobro vredi pitati ako je neko imao slično stanje, ne mors se uvek ići kod lekara.I
Ne leči se na internetu, idi kod lekara.
hvala na poverenju.Važi, hvala na savetu. Razmišljao sam uzeti nešto, pa ovo mi je pokazalo da bolje da ni ne pokušavam!
Hm? Šta znam, meni koji krećem na fakultet nekako je nerealno i da radim ako ne moram, ionako me posle fakulteta ceo život čeka rad, zar ne?Razlog za rad je najbitniji ,mentalni i fizicki razvoj,sa 25-30 je kasno da pocnes
Što ne bih verovao? Nemate me za šta slagati, ne bi imali korist od toga, a ovako ste bar pomogli nekomehvala na poverenju.

Kad ustaneš? Podne?Ovako, oduvek imam problem da zaspim, još od kad sam malo dete bio. Evo i sada. Ali pre je makar to bilo do 4-5 ujutru i spavam, sada evo 8 ujutru još uvek ne mogu da zaspim. Ne znam zašto je to tako. Ako je neko imao sličnu stvar i uspeo rešiti/ublažiti neka mi pomogne. Tinejdž doba ili¿
kako se skolujes, ako spavas od 9 do 3?Imam 19 godina, imam roditelje, ne zarađujem. S obzirom da se školujem, ne vidim razlog da radim :/
Баш ми је жао.Требаш да одеш код доктора,па да ти он нешто препоручи.Ипак они боље знају,ваљда.Imam od rođenja problem bukvalno, od kada znam za sebe (4 godine) retko se dešavalo pre 4/5 ujutru da zaspim..
Шта ће му теретана?Може да оде у дугу шетњу или на трчање.Ради неки посао 2. смена уморићеш се, или у теретану предвече... Углавном физичке активности.
ne sve ce ti teze biti ako ne steknes radne navike,radi sad fizicke a posle sedeceHm? Šta znam, meni koji krećem na fakultet nekako je nerealno i da radim ako ne moram, ionako me posle fakulteta ceo život čeka rad, zar ne?
Pa tu ti jeSpavam oko 5-6h dnevno otprilike. To jest zaspim tipa u 9 ujutru probudim se oko 14:00-15:00...
I ja ali za to je potrebno da ti je mirna savest a ovaj putinofil ocigleno ima neki problem.Kad ustaneš? Podne?
Normalno je biti 16/17/18sati budan kad odrasteš, tj nisi više dečak..
Ja spavam ko beba![]()
Da, spava preko dana. Od 9 do 15h...I ja ali za to je potrebno da ti je mirna savest a ovaj putinofil ocigleno ima neki problem.
Slusaj ovako ces , probaj.Ah, pa dobro vredi pitati ako je neko imao slično stanje, ne mors se uvek ići kod lekara.
Uglavnom ustanem period 13:00-15:00Kad ustaneš? Podne?
Normalno je biti 16/17/18sati budan kad odrasteš, tj nisi više dečak..
Ja spavam ko beba![]()
Raspust je trenutno, a dok sam išao u školu, spavao sam od 5 do 7 ujutru... kad je bila prva smena... kad druga od 7 do 11 i tako...kako se skolujes, ako spavas od 9 do 3?
Rođen kao noćna ptica*, ne znam kako promeniti, evo juče sam namerno oko 4 ujutru ostavio sve pogasio, večerao sam oko 8 uveče i opet sam se do 7 prevrtao... Ne znam. Vrv ću ako i danas ne uspem pre zaspati ili otići kod doktora ili eventualno probati ove gore predloge za teretanu/šetnju itd..Pa tu ti je
Postao si noćna ptica.
Promeni bioritam.
Pa i pomažem u kući, s obzirom da živim na selu ima tu svakodnevne stvari, ali nekako ne zamori to dovoljno..hocu reci, ako ne zaspes do 8 ujutro, ne treba ni da spavas
moja deca rade za amerikance pa obrnu dan za noc
onda ne spavaju jedna dva dana uopste, da se resetuju
za organizam je najvaznije da ima neki redovan ritam
ako ne moras da radis da bi zaradio, pomazi u kuci, idi setaj, nesto fizicki, umori se
Možda imam psihički problem, odnosno vrlo verovatno. Nije samo spavanje problem, vrv je spavanje samo propratni.I ja ali za to je potrebno da ti je mirna savest a ovaj putinofil ocigleno ima neki problem.
Sanjam kako mi Putin daje Ruskinje(✯ᴗ✯)Da, spava preko dana. Od 9 do 15h...
Plus sanja Putina umesto neke Ruskinje ili Ukrajinke...
Kad si ustao? Preskoči jedno spavanje dok je SunceRođen kao noćna ptica*, ne znam kako promeniti, evo juče sam namerno oko 4 ujutru ostavio sve pogasio, večerao sam oko 8 uveče i opet sam se do 7 prevrtao... Ne znam. Vrv ću ako i danas ne uspem pre zaspati ili otići kod doktora ili eventualno probati ove gore predloge za teretanu/šetnju itd..
Rođen kao noćna ptica*, ne znam kako promeniti, evo juče sam namerno oko 4 ujutru ostavio sve pogasio, večerao sam oko 8 uveče i opet sam se do 7 prevrtao... Ne znam. Vrv ću ako i danas ne uspem pre zaspati ili otići kod doktora ili eventualno probati ove gore predloge za teretanu/šetnju itd..
Нешто не верујем да, ако легнеш у 5 ујутру и устанеш у 7, не можеш да спаваш увече у 10?Raspust je trenutno, a dok sam išao u školu, spavao sam od 5 do 7 ujutru... kad je bila prva smena... kad druga od 7 do 11 i tako...
Девојке воле плочицеШта ће му теретана?Може да оде у дугу шетњу или на трчање.
Nemaš ti problem sa spavanjem već sa bioritmom, zamijenio si noć za danSpavam oko 5-6h dnevno otprilike. To jest zaspim tipa u 9 ujutru probudim se oko 14:00-15:00...