Oduvek problem sa spavanjem.

7 dana. Posle sam se zbog obaveza vratio u grad, nažalost. Funkcionisao sam odlično. Tih dana sam pisao komentare na Komunistički Manifest, pa mi ni 2 sata nije trebalo. Inače spavam između 3 i 10, tako mi je najlepše.
Ne samo da se po religiji slažemo, nego i ideologiji izgleda hah.
Da se vratim na kontekst, zašto jednostavno se niste vratili na selo ako vam više prija selo? Ja iskreno nekad se kajem što sam sa sela(prevoz, kupovina...) ali onda kad se setim da u gradu ne bih baš ovakav mir imao i svež vazduh, onda ipak shvatim da je selo bolje

Ne samo da se po religiji slažemo, nego i ideologiji izgleda hah.
Da se vratim na kontekst, zašto jednostavno se niste vratili na selo ako vam više prija selo? Ja iskreno nekad se kajem što sam sa sela(prevoz, kupovina...) ali onda kad se setim da u gradu ne bih baš ovakav mir imao i svež vazduh, onda ipak shvatim da je selo bolje
Bravo majstore! Koji pravac?

Ti spavaš bre.. samo danju umesto noću..

Koliko si spavao danas?
Umesto da te pitam koliko si spavao noćas.
Danas sam spavao 5h, ali pričao sam sa majkom, rekla mi da probam samo par dana da ostavim telefon oko 11/12 i da žmurim, nema veze koliko se okrećem, kao da ću od dosade uspeti da zaspim, pa evo probam od juče tako... mada koristim i neke stvari odavde ispisane.

:rtfm:

20220820_235020.jpg

Bez namere da uvredim bilo koga..malo vise fizickog rada i umora ..ima da se spava kao klada i uvece bez kompa i mobilnog
Što se tiče kompa i mobilnog, mislim da to nema veze, 90% moje generacije koristi pre spavanja telefon i ono spavaju normalno, normalan bio ritam imaju većina. Što se tiče fizičkog rada, slažem se da verovatno većini to može biti lek.(kao u ostalom i meni).

Danas sam spavao 5h, ali pričao sam sa majkom, rekla mi da probam samo par dana da ostavim telefon oko 11/12 i da žmurim, nema veze koliko se okrećem, kao da ću od dosade uspeti da zaspim, pa evo probam od juče tako... mada koristim i neke stvari odavde ispisane.
majka ti je dala najbolji savet, trebao bi da je poslušaš i uvece ostaviš kompjuter i telefon kao sto sam ti i ja rekla

Back