- Poruka
- 42.475
pa šta je sad dobro?
Kažu da postoje osobe koje su stare duše, znaš nešto o tome?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta je sad dobro?
DobroUglavnom, zašto je reč o kombinaciji? Iz nekog razloga ne može da bude veza. Iz kog?
Obično je jedan od njih ili oboje u braku, najčešće. Zatim, meni se često dešava da je neko mlađi i želi da se ostvari porodično, da ima decu i slično, ja više nisam za to. Ili ljudi žive u drugačijim mestima i ne mogu živeti u istom. Ili se ne sviđaju dovoljno jedno drugom da bi bila veza. I to su sve ograničavajući faktori koji ne prestaju i drže okvir jednog takvog odnosa. Zato i nema tu šta puno da se priča ni na početku ni posle. Sve je jasno. U tim okvirima se sve kreće. I ako su ljudi pametni mogu to na najbolji način iskoristiti, koliko je moguće.
Da postanu i prijatelji pravi i iskreni, da budu podrška jedno drugom, delom kroz ozbiljne razgovore delom i kroz šalu To uopšte ne umanjuje intenzitet strasti, čak je produbljuje.Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine, ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?
Pogledajte prilog 1394716
Uglavnom, zašto je reč o kombinaciji? Iz nekog razloga ne može da bude veza. Iz kog?
Obično je jedan od njih ili oboje u braku, najčešće. Zatim, meni se često dešava da je neko mlađi i želi da se ostvari porodično, da ima decu i slično, ja više nisam za to. Ili ljudi žive u drugačijim mestima i ne mogu živeti u istom. Ili se ne sviđaju dovoljno jedno drugom da bi bila veza. I to su sve ograničavajući faktori koji ne prestaju i drže okvir jednog takvog odnosa. Zato i nema tu šta puno da se priča ni na početku ni posle. Sve je jasno. U tim okvirima se sve kreće. I ako su ljudi pametni mogu to na najbolji način iskoristiti, koliko je moguće.
Retko se nalaze ljudi za pravo i iskreno prijateljstvo. To nije površna stvar i potreban je karakter i emocionalna zrelost i da ljudi nisu površni i nemarni. Većina ne želi mnogo da ulaže i da se daje, očekuju prijateljstvo da postoji samo po sebi.Da postanu i prijatelji pravi i iskreni, da budu podrška jedno drugom, delom kroz ozbiljne razgovore delom i kroz šalu To uopšte ne umanjuje intenzitet strasti, čak je produbljuje.
Možda umesto termina vea bez obaveza bolje ide otvorena veza? To je to što pišešJa mislim da treba razdvojiti kombinaciju i vezu bez obaveza.
Veza bez obaveza je nesto sto traje. I gde se jave emocije. Ali ne sprecava onog drugog da trazi sebi zenu da mu rodi decu, muza da joj pravi decu i sl...
Mada sve je to glupost, iz svake veze smo slobodni da odemo. Mozda misao da smo kao 'bez obaveza' je kao olaksavajuca.
Dok bi kombinacija bila nesto sto se dogodi par puta i bye bye.
Nesto se ne mogu dogovoriti sama sa sobom po ovom pitanju.![]()
Увек се изненадам када људи овако размишљају а многи тако мисле.ma kakvo prijateljstvo.. šta će mi prijatelj??? ..samo sex !!!!
On je hteo da napiše da mu treba sad sex, a ne prijatelj. Tako razumem.Увек се изненадам када људи овако размишљају а многи тако мисле.
Страст прође, пријатељство остаје. Па данас су пријатељства трајнија и од бракова.
Колико пута се чује оно- хоћу да будемо више од пријатеља. Као да је пријатељство мало... Па то је више. Више од секса.
Da, sve to stoji. No ako ja imam već par jako dobrih prijatelja a nemam ni sa kim ni strast ni sex, šta će mi biti važnije?Увек се изненадам када људи овако размишљају а многи тако мисле.
Страст прође, пријатељство остаје. Па данас су пријатељства трајнија и од бракова.
Колико пута се чује оно- хоћу да будемо више од пријатеља. Као да је пријатељство мало... Па то је више. Више од секса.
Pa dobro, za par puta može što da ne, driven by hormones onlyZa svaku kombinaciju,vezu,brak,bilo koji kontakt dva pola moraju postojati emocije,bliskost,strast,prijateljstvo.Jedino je tu moguća održivost i nema rok trajanja takva veza,kombinacija.Ništa jednom,ništa pet puta,ako ate pronašli osobu,pravu,po vašoj meri trajaće dugo,srešćete se sto puta,trajaće onoliko koliko vam je lepo,koliko vam uslovi života dozvole.
Ko normalan može nekoga da poljubi,da ode u krevet sa njim a da ništa od gore navedenog ne oseća,ja takve ne znam.
Bez ikakvog osećanja....Pa dobro, za par puta može što da ne, driven by hormones only
Pa par puta. Toliko može. Posle kad prođe hormonski napad i ne nastanu emocije onda se obično ljudi raziđu. Jer. Ljudi su generalno nelepi osim kad ih gledaš kroz emotivne naočare.Bez ikakvog osećanja....![]()
Zanimljiv mi je način odabira partnera za par puta a bez ikakvih osećanja.Pa par puta. Toliko može. Posle kad prođe hormonski napad i ne nastanu emocije onda se obično ljudi raziđu. Jer. Ljudi su generalno nelepi osim kad ih gledaš kroz emotivne naočare.
Mislim da je ovako samo na filmu/Dizni crtaćima. Nije isključeno da se desi, mada kako kontam stvari pre će do ovoga doći u USA nego na BalkanuVoleo bih da saznam jel nemam to iskustvo,kako se pronadju te dve osobe..
Tipa Američkih filmova,sedi cura za šankom,pridje nepoznati muškarac,popiju po viski dva odu u hotel i posle sat dva razlaz..to je meni nepoznato a interesuje me,da li je to samo Holivud ili se stvarno dešava.
По искуствима људи из околине знам да након таквих сусрета остају још празнији. Неретко се све то заврши сузама. Није лако када покушаш да испуниш неку празнину а она се након тог покушаја још више продуби.Zanimljiv mi je način odabira partnera za par puta a bez ikakvih osećanja.
Ulica crvenih fenjera ok,50 Eura i pražnjenje duha i energije,to je jedan način...
Voleo bih da saznam jel nemam to iskustvo,kako se pronadju te dve osobe..
Tipa Američkih filmova,sedi cura za šankom,pridje nepoznati muškarac,popiju po viski dva odu u hotel i posle sat dva razlaz..to je meni nepoznato a interesuje me,da li je to samo Holivud ili se stvarno dešava.
pa ispričaš se i prođeПо искуствима људи из околине знам да након таквих сусрета остају још празнији. Неретко се све то заврши сузама. Није лако када покушаш да испуниш неку празнину а она се након тог покушаја још више продуби.
Зато пријатељи и постојеpa ispričaš se i prođe![]()
![]()
![]()
Pa kako se ne dešava. Mogu iz ličnih primera. Desilo mi se da se upoznam sa nekim, izašli da se prošetamo, super zgodan muškarac, meni lep, frajer baš, ženskaroš, i guta me pogledom. Nije uzdržan, odmah me uhvatio za ruku, zagrlio, počeo da dira i mi smo se upalili i za sat dva već imali sex. I bilo je dobro. I nisam se osećala loše posle toga, naprotiv. Jedino što se to između nas dešavalo još par meseci samo to bez prespavljivanja bez komunikacije između, bez nekih emocija osim tog telesnog zadovoljstva, i onda se to prirodno ugasilo. Znači, neko te zapali i kompatibilni ste. Ali ko što reče kapetan, to ima rok trajanja. Posle kada se strast smanji počelo me nervirati ovo ono, kako priča, šta priča i izgubila volju da idem. Zato kažem takva čista sex komb bez drugih stvari traje samo određ vreme. Jednom mi žickao cigare da mu donesem i to me je baš pljos spljoštilo.. Žalio se i na bolest, ja počela da pričam o poslu i samo smo shvatili da smo počeli da se davimo. Ničega između nas, prazno.Zanimljiv mi je način odabira partnera za par puta a bez ikakvih osećanja.
Ulica crvenih fenjera ok,50 Eura i pražnjenje duha i energije,to je jedan način...
Voleo bih da saznam jel nemam to iskustvo,kako se pronadju te dve osobe..
serem vam se u algoritamЗато пријатељи и постојеНа крају се све сведе на пријатељство
![]()