Održiva sex kombinacija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam neko ko je ipak više navučen na strast.
Ako odlazim autom od tipa i razmišljam kako mi je sad potpuno svejedno da li mu se neka posle mene uvlači u krevet, onda je takav odnos dosadan ;)
Ako kolena ne zaklecaju posle sexa a srce kuca ispod 100 otkucaja kao da aexa nije ni bilo.Srtast je pokretač života,strast u sexu,sportu uopšte životu je vrlo bitna.

Ako kolena ne zaklecaju posle sexa a srce kuca ispod 100 otkucaja kao da aexa nije ni bilo.Srtast je pokretač života,strast u sexu,sportu uopšte životu je vrlo bitna.
Pa to. Jer, što bi cilj bio da se sexaš sa nekim i posle si ladan kao špricer? Dobro, ko voli nek izvoli, ali meni je to dosadno. Ni muziku ne slušam reda radi već iz strasti, kad pustim onu koju volim padnem u trans !

Мени је то као они филмови где не видиш типа или рибу, само полни орган кроз отвор па удри до зоре!
Мора нешто да ме привуче. Нешто у осмеху, нешто у уздаху. Да ми прија тај мирис и укус. Да осећам и неко поверење. Да могу и да задремам уз ту особу. Не могу ни да једем са сваким, бирам друштво за оброк а не ово. А чим изабереш ту нешто постоји, ниси свашт.ојеб. Не мораш сећи вене и давати живот, али нешто вуче. А то аутоматски није уђеш- изађеш и хајде здраво до следеће недеље у исто време на истом месту.
Добро, вероватно сам ја луда.
Ne, nisi luda.
Saglasan sam sa tvojim stavovima.
:dzentlmen:

Ne razumem, kako povezujes strast sa time da ima neko/neka drugi?
Pa to je povezano. Ako je velika strast prema nekome, onda te taj neko pali i pomisao da se sexa sa drugom osobom izaziva lavinu emocija ! tipa ljubomora, zavist, želja da se bude sa njim, ekscitacija sexulna tipa moram da se izdiram da se smirim, šta god. Ako ti je sve ravno i nemaš emociju prema tome znači da je odnos dosadan.

Pa to je povezano. Ako je velika strast prema nekome, onda te taj neko pali i pomisao da se sexa sa drugom osobom izaziva lavinu emocija ! tipa ljubomora, zavist, želja da se bude sa njim, ekscitacija sexulna tipa moram da se izdiram da se smirim, šta god. Ako ti je sve ravno i nemaš emociju prema tome znači da je odnos dosadan.
Pa koliko vidim tebe ljubomora i da se seksa sa drugim zapravi radi jos vise.

Pa koliko vidim tebe ljubomora i da se seksa sa drugim zapravi radi jos vise.
Msilim da je to sad pojednostavljenje ;)
Htedoh reći jednostavnu stvar. Ako mi je svejedno na pomisao šta radi , da li se sa nekom sexa, onda to znači da sam se ohladila. Nema to veze da li je veza u pitanju, ozbiljna, neozbiljna, kombinacija itd. Jednostavno, osoba me radi ili ne radi. Kod žena mislim da to više ide tako neko ono vidiš ga golog pa poludiš. Ne. Ide sve iz glave.

Msilim da je to sad pojednostavljenje ;)
Htedoh reći jednostavnu stvar. Ako mi je svejedno na pomisao šta radi , da li se sa nekom sexa, onda to znači da sam se ohladila. Nema to veze da li je veza u pitanju, ozbiljna, neozbiljna, kombinacija itd. Jednostavno, osoba me radi ili ne radi. Kod žena mislim da to više ide tako neko ono vidiš ga golog pa poludiš. Ne. Ide sve iz glave.
Ma lazu i muskarci da je sve vizuelno. Naravno da nije. Osecaj povezanosti, ali je stvar toga kakav osecaj povezanosti. Vidi, stvar posesije je u tome sto to nije dobro a nije dobro zato sto ta druga strana Ima Sigurno Nekoga Ko Ga/Ju Voli. I treba je voleti zbog toga. Ako je samo moje samo moje, te stvari se gube i zato se gubi i upravo i taj osecaj povezanosti. Mehanizam, psiholoski. Jer se gubi tlo individualnosti. A individua tezi da ima vise ljudi koje je vole, jer je to stvar izbora u ljubavi a izbor je bitan jer, jel te, znas da si sa nekim zbog izbora a ne zbog nemastine.

Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine ;), ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?

Pogledajte prilog 1394716
Људи ја сам велики противник овога.

Секс није само секс. И то што 99% људи секс схвата здраво за готово уништава добар део његове чари и његове посебности.

Секс треба да је последњи ниво поверења и љубави између двоје људи.

Када знаш да девојка даје само теби, да само ти, тојест, само вас двоје можете да радите то што не можеш и нећеш ни са ким другим, то је квака.

Комбинације ми немају смисла, немају ми значаја. Одбијао сам их увек. Биле су ми занимљиве једино у седмом, кад сам д*ко седам пута на дан.

У данашње време је лакше имат секс и поватат се него наћи сродну душу, што је жалосно. Испада да је лакше подићи 120 кила него 60.

Back