lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Sami se deklarisu se kao vernici spc, kakvo ucenje takvo je i stado, vecinom
Politički stav je jedno, učenje Crkve nešto sasvim drugo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sami se deklarisu se kao vernici spc, kakvo ucenje takvo je i stado, vecinom
Сајенс брате, како ти подносиш што плебс гладује. гризе ли те савест? ја рецимо не могу да спавам![]()
Šljivovicu ?
Sirotinjo![]()
Molim vas, drzite se teme, tj uvodnog posta a bez provokacija i prepucavanja
hvala
Odricanjem od buducnosti mi sebi swcemo noge a ovo ceprkanje po proslosti samo je zamajavanje naroda ,
ебига.. савест ми не да да пијем виски, јер одмах ми падне на памет шта се хлеба за народ добри могло да направи од толиког жита. онда наточим Glenfiddich да ме прође туга![]()
ебига.. савест ми не да да пијем виски, јер одмах ми падне на памет шта се хлеба за народ добри могло да направи од толиког жита. онда наточим Glenfiddich да ме прође туга![]()
Овим чепркањем по прошлости покушавају да себи обезбеде будућност, коју би нама одрекли.Odricanjem od buducnosti mi sebi swcemo noge a ovo ceprkanje po proslosti samo je zamajavanje naroda ,
Овим чепркањем по прошлости покушавају да себи обезбеде будућност, коју би нама одрекли.
Заслуге за рестаурацију монархије су лепо плаћене, нико то не ради без разлога.
но, ја нисам против тога- сваки рад треба да буде и награђен. Проблем је у томе што ја нисам добио довољно доказа да би то донело било какав бољитак за народ и државу...
проблем са левичарима је у томе што они све гледају кроз призму материјализма. а у ствари, тиме не говори ништа о другима, него о себи. јер левичарима је непојмљиво да раде било шта што им не доноси неку материјалну корист. јер сва философија изражена им је у једној простој синтагми - прерсподела материјалних добара. или у преводу на српски:
Само једна реч фали, између "синтагми" и "прерасподела".јер сва философија изражена им је у једној простој синтагми - прерсподела материјалних добара.
А чак се заправо ни не ради о томе да ли је неко левичар или десничар, већ да ли је честит, добронамеран човек, и да ли шири љубав према ближњем свом или је злонамеран, и пакостан...проблем са левичарима је у томе што они све гледају кроз призму материјализма. а у ствари, тиме не говори ништа о другима, него о себи. јер левичарима је непојмљиво да раде било шта што им не доноси неку материјалну корист. јер сва философија изражена им је у једној простој синтагми - прерсподела материјалних добара. или у преводу на српски:
А чак се заправо ни не ради о томе да ли је неко левичар или десничар, већ да ли је честит, добронамеран човек, и да ли шири љубав према ближњем свом или је злонамеран, и пакостан...
И на овој теми су се, дакле, сви поново показали какви су заправо...
А сви честити људи су и Богу угодни...
Хвала им још једном.
Тачно тако. Видиш колико предности има прецизан израз и смиреност?А чак се заправо ни не ради о томе да ли је неко левичар или десничар, већ да ли је честит, добронамеран човек, и да ли шири љубав према ближњем свом или је злонамеран, и пакостан...
И на овој теми су се, дакле, сви поново показали какви су заправо...
А сви честити људи су и Богу угодни...
Хвала им још једном.
a kako neko moze boti cestit i dobronameran i da siri ljubav prema bliznjem svom ako nije monarhista !??
pa mora biti zlonameran i pakostan ako nemisli kao vi !!!
@Роло Томази, како би гласио придев који једном речју описује све побројано?![]()
Прилично сам сигуран да њега ни најгорљивији монархисти не би волели да виде на тој позицији.bilo bi zanimljivo videti ga ga na vlasti kakav bi bio ( i koliko bi uspeo da se tamo odrzi ) kada se sada sa tolikim nepostovanjem ophodi prema narodu
Сајенс брате, како ти подносиш што плебс гладује. гризе ли те савест? ја рецимо не могу да спавам![]()