Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Hvala na savjetu.Ne gledaj, okreni glavu i zaobiđi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na savjetu.Ne gledaj, okreni glavu i zaobiđi.
Da, jadni su Nijemci, Španjolci, Talijani, Francuzi i ostali što više nemaju svoje nacionalne valute već su dio zajedničkog velikog tržišta od preko 445 milijuna stanovnika. Baš ih žalim.Da bar sacuvase onu kunu,makar novac svoj da imaju nego i ona prde u čabar od 1.januara i to sto su imali svoje ode.A kao imali su puno i prije toga u pm...ali sengen eejjj eto sanse da i ono 1000 ljudi iz Slavonije ode![]()

Sa kim se ti poredis,koji si ti pacijent.........Da, jadni su Nijemci, Španjolci, Talijani, Francuzi i ostali što više nemaju svoje nacionalne valute već su dio zajedničkog velikog tržišta od preko 445 milijuna stanovnika. Baš ih žalim.![]()
![]()

I dalje si na temi koja tePa da ono sto je otislo kad sam vodu povuko![]()
ne zanima. Kompleksi? 
Ti na forumu na kome te niko ne podnosi zato sto si odvratni ustasa.....kompleksi.....I dalje si na temi koja tene zanima. Kompleksi?
![]()

I dalje si na temi koja tene zanima. Kompleksi?
![]()

Ne gledaj, okreni glavu i zaobiđi.

To je mozda vise i mazohizam,kakaju ga a on bi grublje....I dalje si na srpskom forumu. Kompleksi?![]()

Ma najbolje da smo u vašem otpadničkom društvu s Rusijom, Sjevernom Korejom i ostalim jadnicima.Veruj mi,vi ste kanta za djubre EU ,nista vise,sluzite im za odlaganje otpada,za prljave poslove,da im budete verni kerovi po potrebi a ne cene vas ni gram.Mozete vi to gurati pod tepih ali ce vam se obiti o glavu vrlo brzo.....kako je jadno i bedno biti Hrvat,razumem ja tebe.

Pa sta trazis ovde,na srpskom forumu.......Ma najbolje da smo u vašem otpadničkom društvu s Rusijom, Sjevernom Korejom i ostalim jadnicima.![]()

To je mozda vise i mazohizam,kakaju ga a on bi grublje....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma najbolje da smo u vašem otpadničkom društvu s Rusijom, Sjevernom Korejom i ostalim jadnicima.![]()

Slabo ti poznaješ Hrvatsku.Zavisi sve od dela Hrvatske. Jedini civilizovani deo Hrvatske je sever.
Vasi krkani iz Metkovica i slicnih prcija su Turska za moju Vojvodinu.![]()
I taj ćuran će sad otić iz tamo neke ŠpičkovineHrvati u sengen ko curan na svadbu......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prosirili bulju za srpski kalibar.....Navikli kržljavci da ih trpaju Srbi, ne mogu da pobegnu od te rutine ni na internetu![]()

Slabo ti poznaješ Hrvatsku.

dovoljno je znati Mira Bulja i PrkacinaSlabo ti poznaješ Hrvatsku.
Jos si tu,idi i slavi sa svojim ustasama...sta trazis ovde gde te karaju svi.....Kakva zavist.
![]()

Kakva zavist.
![]()

Ne, nego ću se uspoređivati sa Srbijom, Albanijom, Moldavijom i Kosovom.Sa kim se ti poredis,koji si ti pacijent.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ti si gost na mojoj temi, molim lijepo.Jos si tu,idi i slavi sa svojim ustasama...sta trazis ovde gde te karaju svi.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karaš ti sam sebe, ali nisi dovoljno bi... pozoran da to primjetiš.Prosirili bulju za srpski kalibar.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jos si ovde....volis srpski u pozadini,prija ti.....Ne, nego ću se uspoređivati sa Srbijom, Albanijom, Moldavijom i Kosovom.![]()

Ne, nego ću se uspoređivati sa Srbijom, Albanijom, Moldavijom i Kosovom.![]()