- Poruka
- 4.865
navodno su kceri privrzenije ocevima nego majkama . koliko je tu istine utvrdit ce anketa !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
navodno su kceri privrzenije ocevima nego majkama . koliko je tu istine utvrdit ce anketa !
Ne udaje sa za oca vec za muza.Ne zavaravaj se da je imati ćerku idealno, poznajem nekoliko porodica između oca i ćerke jako problematično. Sve je to stvar vaspitanja i poštovanja.Ako ćerka naučena da poštuje oca i ceni ga biće dobra i u braku sa mužem, ako ne sigurno razvod.
Ne udaje sa za oca vec za muza.
To neke zene pobrkaju pa ma koliko imale dobar odnos sa ocem i ma koliko u muzu trazile ocinsku figuru na kraju shvate da je to razlicit par cipela.
pa verovatno je i bolje tako
devojke koje imaju preterano blizak drugarica fazon sa majkom
uglavnom po mom obzervativnom iskustvu
postaju neopevane ćurke koje nabijaju komplekse majke
u takmičenju koja je bolja riba (!!) i koja će bolje proći u životu
a majka ko svaki psihopata želi da pobedi dete na tom konkursu
devojke koje se ugledaju na očeve
mnogo bolje se razvijaju, rezonuju i prolaze
osim ako otac nema preterani pedozaljubljenički odnos
A sta ako bez oca odrasta?
To je teško odrastanje, ako majka ne da da mudar savet i vaspitanje, teško.
Ajde sad da cujemo koji si ti mudar savet dobila?![]()
Da, i sta ako ima loseg oca, recimo alkosa koji maltretira celu familiju?Sudeci po "mudrostima" na temi, ne treba ni da se udaje.![]()
To je teško odrastanje, ako majka ne da da mudar savet i vaspitanje, teško.
Mislila si na negativnost, ne na negaciju, to nije isto, ali nebitno.Osećam malo negacije u tebi. Zašto?
Sve zavisi od mog, tvog, nečijeg oca i njegovog karaktera tako da ne mogu ovde da preciziram savete.
Da, i sta ako ima loseg oca, recimo alkosa koji maltretira celu familiju?
Mislila si na negativnost, ne na negaciju, to nije isto, ali nebitno.
Negiras ti samu sebe: prvo iskljucis majku u vaspitanju cerke kao nesposobnu, a onda se setis da "sve zavisi..."
Zbog toga sam te i pitala - evo ja sam i cerka i majka cerke, pa mi mozda nesto promaklo oko vaspitavanja, ili mozda mojim roditeljima...
Prosipanje iskljucivih kvalifikacija i zakljucaka, a pri tom nemati nikakvog iskustva u tome je uvek banalizovanje teme.
Tebe nisam dirala a ti kao živiš sa mnom pa sve znaš pa si stručnjak.
Evo zašto tobožnje ozbiljna diskusija rađa nesporazume i nerazumevanje.Mrzi me da pišem.
![]()