odnos kceri sa ocevima.

kceri su privrzenije ocevima ?

• da .

• ne .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
navodno su kceri privrzenije ocevima nego majkama . koliko je tu istine utvrdit ce anketa !

Da, ankete na forumu su jedini pravi pokazatelj i merilo svih odnosa na svetu pa tako i onog kcerki prema ocevima. :)

Bez sale, tema je lepa, interesantna ali mislim da je na drugi nacin trebalo pokusati razviti diskusiju.

Tema:
Ocevi su nezniji prema kcerkama u vecini slucajeva ali vole ih podjednako kao i sinove,naravno isto tako u vecini slucajeva ne u svim.
Kcerke imaju veci uticaj na oceve ali vecina ih podjednako voli kao i majke.
Mislim da je tvrdnja mit.

Poslednja izmena:
Nema tu pravilo, zavisi kako su izgradili poverenje i odnos.Na mene ima više očev uticaj nego majka pa donekle razumem da kada se budem udala neke stvari treba prepustiti njemu da vodi glavnu reč a ostalo ja. :D Muškarci i žene podjednako nisu svesni da mali dečak kasnije formira veliku odluku jer tako zamišlja život i budućnost a buduća žena da mu podredi i prilagodi. Uglavnom je tako.

Poslednja izmena:
pa verovatno je i bolje tako
devojke koje imaju preterano blizak drugarica fazon sa majkom
uglavnom po mom obzervativnom iskustvu
postaju neopevane ćurke koje nabijaju komplekse majke
u takmičenju koja je bolja riba (!!) i koja će bolje proći u životu
a majka ko svaki psihopata želi da pobedi dete na tom konkursu
devojke koje se ugledaju na očeve
mnogo bolje se razvijaju, rezonuju i prolaze
osim ako otac nema preterani pedozaljubljenički odnos

Ne zavaravaj se da je imati ćerku idealno, poznajem nekoliko porodica između oca i ćerke jako problematično. Sve je to stvar vaspitanja i poštovanja.Ako ćerka naučena da poštuje oca i ceni ga biće dobra i u braku sa mužem, ako ne sigurno razvod.

U najvećem broju slučajeva zavisi od oca, kao i od toga koliko je sestara. Ako je otac, u narodu popularno nazvan "kolac", stvarno uzdržan u ponašanju i emocijama, onda je nevažno da li je sin ili kćerka. Takođe, dešava se kada je u porodici više kćeri da jedna obavezno bude tatina mezimica. Isto tako očevi koji imaju samo kćeri mogu imati i kompleks od toga što nemaju sinova, pa se odbacivanje ili neprijateljstvo reflektuje na odnos sa ćerkama.
Tema otvara mnogo pitanja i podpitanja i mnogo je kompleksnija, naročito na ovim našim prostorima, a tek kod Crnogoraca:zroll:

Ne zavaravaj se da je imati ćerku idealno, poznajem nekoliko porodica između oca i ćerke jako problematično. Sve je to stvar vaspitanja i poštovanja.Ako ćerka naučena da poštuje oca i ceni ga biće dobra i u braku sa mužem, ako ne sigurno razvod.
Ne udaje sa za oca vec za muza.
To neke zene pobrkaju pa ma koliko imale dobar odnos sa ocem i ma koliko u muzu trazile ocinsku figuru na kraju shvate da je to razlicit par cipela.

Ne udaje sa za oca vec za muza.
To neke zene pobrkaju pa ma koliko imale dobar odnos sa ocem i ma koliko u muzu trazile ocinsku figuru na kraju shvate da je to razlicit par cipela.

Muškarci jesu različiti, nego ona da bude mudra i zna da proceni tu razliku između oca i muža i zna kako da ih udovolji. Ako je otac razmazio ćerku i nije je pripremio kako treba, sve uzalud.

pa verovatno je i bolje tako
devojke koje imaju preterano blizak drugarica fazon sa majkom
uglavnom po mom obzervativnom iskustvu
postaju neopevane ćurke koje nabijaju komplekse majke
u takmičenju koja je bolja riba (!!) i koja će bolje proći u životu
a majka ko svaki psihopata želi da pobedi dete na tom konkursu
devojke koje se ugledaju na očeve
mnogo bolje se razvijaju, rezonuju i prolaze
osim ako otac nema preterani pedozaljubljenički odnos

Kako dubokoumni zakljucak.

Ko je tebe pobedio? :zroll:

To je teško odrastanje, ako majka ne da da mudar savet i vaspitanje, teško.
Osećam malo negacije u tebi. Zašto?
Sve zavisi od mog, tvog, nečijeg oca i njegovog karaktera tako da ne mogu ovde da preciziram savete.
Mislila si na negativnost, ne na negaciju, to nije isto, ali nebitno.

Negiras ti samu sebe: prvo iskljucis majku u vaspitanju cerke kao nesposobnu, a onda se setis da "sve zavisi..."

Zbog toga sam te i pitala - evo ja sam i cerka i majka cerke, pa mi mozda nesto promaklo oko vaspitavanja, ili mozda mojim roditeljima...

Prosipanje iskljucivih kvalifikacija i zakljucaka, a pri tom nemati nikakvog iskustva u tome je uvek banalizovanje teme.

Mislila si na negativnost, ne na negaciju, to nije isto, ali nebitno.

Negiras ti samu sebe: prvo iskljucis majku u vaspitanju cerke kao nesposobnu, a onda se setis da "sve zavisi..."

Zbog toga sam te i pitala - evo ja sam i cerka i majka cerke, pa mi mozda nesto promaklo oko vaspitavanja, ili mozda mojim roditeljima...

Prosipanje iskljucivih kvalifikacija i zakljucaka, a pri tom nemati nikakvog iskustva u tome je uvek banalizovanje teme.

Tebe nisam dirala a ti kao živiš sa mnom pa sve znaš pa si stručnjak. :zroll:

Evo zašto tobožnje ozbiljna diskusija rađa nesporazume i nerazumevanje.Mrzi me da pišem.

:aha:

Tebe nisam dirala a ti kao živiš sa mnom pa sve znaš pa si stručnjak. :zroll:
Evo zašto tobožnje ozbiljna diskusija rađa nesporazume i nerazumevanje.Mrzi me da pišem.
:aha:

Jesi, a da nisi ni svesna: vec sam ti napisala da sam i cerka i majka cerke...
Ti si se upravo postavila svojim pisanjem kao da si cerka svim ocevima i majka svim cerkama. :lol:
I ne pokusavam "da zivim sa tobom", zbog toga sam zatrazila tvoj primer.

Zaboravi... :)

A zašto se to odnosi na tebe kad to nema veze s tobom i zašto se osećaš prozvanom?

Misliš da sam ja ovde napisala to je sve o meni? Da izlajem celu privatnost na forum ti bi ćutala?

I jesi majka,sama bi razumela da je svaka porodica različit model, zavisi od slučaja do slučaja i šta to
ima veze s tobom?

Misliš da preko slova i reči na forumu možeš da zaključiš o osobi kad nije sve rekla a šta je to jedan primer ovolicki jedan prst?

Da li si svesna da iza monitora ljudi nisu onakvi kakvi se predstavljaju a ti si odma poverovala da su oni 's dela na reči' (ovako namerno napisano).

Ja sam napisala ono iz moje realnosti i okruženja kako stvari stoje a ne onako kako mi u glavi da bi tako trebalo da bude.

Tebe bih pozvala u moj dom i dobrodošla si, ali tii bi zatvorila usta sebi.

Back