Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
a niste ni primetili da se uvek javljaju u paru pa se posle prikluci josh jedan...![]()
Momak i njegov dechko,pa pozovu josh jednog svog drugara duginih boja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a niste ni primetili da se uvek javljaju u paru pa se posle prikluci josh jedan...![]()
a shta ima dobro u tome?:?
поента је да Баја не заузима толики медијски простор у Републици Српској и у Србији овде колико Томсон у Хрватској и постоји велика разлика.
Томсон је најпродаванији "глазбеник" на том поднебљу (како сам и написао пре пар дана...а синоћ је то и потврдио онај историчар из Хрватске) а овде зна се ко има концерте "широких народних маса"
shto samo govori o njihovojm mentalnom sklopu i stepenu civilizovanosti..to je njihova kultura,njihova bolest..nego oni su ovde da iznerviraju shto vishe ljudi ne bi li neko bio banovan..znaju oni dobro shta su i ko su..8)
Aj što nestaviš onu stante paše i ustaše ili onu nevolim te Alija zato što si Balija![]()
какве везе има Баја са Томсоном
не разумем поенту![]()
o cemu pricas?na toj strani nema ni jedne izbrisane poruke,niti od strane moderatora niti od strane samog korisnikaтема је била до синоћ лок
http://forum.krstarica.com/threads/209814
а поруке о њеној "баки " су сада избрисане на овој страни
http://forum.krstarica.com/threads/209814&page=17
свака част овом двојцу модератора
али зна се ко је од бивших модова хрвољуб![]()
Slav, opušteno...Sada je SVE gotovo8)mislim da je to srz problema...to su u biti dva svijeta....Tito je to pokusao, ali kako kazes, nazalost povrsno, rijesiti odnosno "ujednaciti" (pri cemu mu je kom. ideologija dobro dosla) dva u biti totalno razlicita naroda...jedino sto ih je( oba naroda) povezivalo je ideja romanticara o jugoslavenstvu (koji je Srbima i Hrvatima nametnut od te politicke elite)
ta dva naroda nemaju u svojoj povijesti, uticajima, stranim vladarima, razvitku , civilizaciji itd. nista zajednickoga( osim slicnosti jezika), do romanticarskog , nametnutog "bratstva jedinstva"
i slijedeci veliki problem je, da su Srbi u svim zajednickim drzavama,(kao brojcano veci) samo silim pokusali nametnuti svoj mentalitet (sto im je i djelomicno uspijelo) i cinjenica da Srbi sebe nevide realno kao i njihova zelja za dominacijom dovela je do toga do cega je...mi Hrvati smo mali narod (brojcano), jedini autohtoni narod na ovim nasim prostorima, zilav i vrijedan i uspijesan, mi ucimo od drugih, razvijamo se i polako ali sigurno,(nakon svih Jugo-drzava) vracamo se kuci, na zapad, gdje nam je i mjesto i povijesna odrednica i gdje smo vjekovima bili...
p.s. mislim da Srbi, kako je rekao Mesic, trebaju proci "katarzu", rijesiti se mitomanije i guslarske povijesti i vjere nebeskog naroda, a Hrvati ( za sve neuspijehe) prestati sa izrazitom svaljivanjem krivice na Srbe
mislim da, jednoga dana, kad obe nacije shvate i postuju razliku( i uzajamno si priznaju tu razlicitost) medusobom, poceti ce da cijene i potenciraju slicnosti
p.s. ja u biti sazaljevam Srbe; sa pozicije balkanskog Piemonta kome se cio svijet divio, patrijotskom , mitomanskom pricom o "vecnim ognjistima" i "vecitom" zrtvom, guslarskoj povijesti, danas su tu gdje jesu