Odnos Hrvata prema Ustašama na RTS 1

a shta ima dobro u tome?:?

поента је да Баја не заузима толики медијски простор у Републици Српској и у Србији овде колико Томсон у Хрватској и постоји велика разлика.
Томсон је најпродаванији "глазбеник" на том поднебљу (како сам и написао пре пар дана...а синоћ је то и потврдио онај историчар из Хрватске) а овде зна се ко има концерте "широких народних маса"

поента је да Баја не заузима толики медијски простор у Републици Српској и у Србији овде колико Томсон у Хрватској и постоји велика разлика.
Томсон је најпродаванији "глазбеник" на том поднебљу (како сам и написао пре пар дана...а синоћ је то и потврдио онај историчар из Хрватске) а овде зна се ко има концерте "широких народних маса"

shto samo govori o njihovojm mentalnom sklopu i stepenu civilizovanosti..to je njihova kultura,njihova bolest..nego oni su ovde da iznerviraju shto vishe ljudi ne bi li neko bio banovan..znaju oni dobro shta su i ko su..8)

и ја знам ко су они боље него што они мисле

ајмо мало песмице да се развеселимо

ој Павелићу кукала ти мајка
усрашки син постао је снајка
све геј до геја
све рват до рвата
све мој до мога
све брат до брата

shto samo govori o njihovojm mentalnom sklopu i stepenu civilizovanosti..to je njihova kultura,njihova bolest..nego oni su ovde da iznerviraju shto vishe ljudi ne bi li neko bio banovan..znaju oni dobro shta su i ko su..8)

тема је била до синоћ лок
http://forum.krstarica.com/threads/209814
а поруке о њеној "баки " су сада избрисане на овој страни
http://forum.krstarica.com/threads/209814&page=17

свака част овом двојцу модератора:ok:
али зна се ко је од бивших модова хрвољуб:evil:

какве везе има Баја са Томсоном

не разумем поенту:confused:

Pa vi nas prozivate zbog Thompsona, kao on je ustaša, a ima samo jednu ustašku pjesmu, ostalu su Ok.Napisao sam gore da stavi link za Youtube gdjem taj BMK pjeva slične pjesme...sqamo što je on nešto u stilu Nervoznog poštara,Rokera s Moravu ili kodnas vatrogasaca....pa ga nitko neuzima za ozbiljno kao Thompsona.

ја опет питам

какве везе има Баја који није ни популаран у Републици Српској а ни овде у Србији као Томсон у Хрватској ....а синоћ на РТСу онај ваш лепо рекао што сам ја написао пре неку ноћ Томсон је најпопуларнији код вас....67% пучанства ..то су његове речи не моје

како можеш да упоређујеш неког ко има 10тоструко већи тираж од неког анонимуса

Томсон одржава концерте на Максимиру и шире ..све под капом владе Хрватске

а када је Баја одржао концерт на Маракани ?

тема је била до синоћ лок
http://forum.krstarica.com/threads/209814
а поруке о њеној "баки " су сада избрисане на овој страни
http://forum.krstarica.com/threads/209814&page=17

свака част овом двојцу модератора:ok:
али зна се ко је од бивших модова хрвољуб:evil:
o cemu pricas?na toj strani nema ni jedne izbrisane poruke,niti od strane moderatora niti od strane samog korisnika :neutral:

i o kom je to radikalnom moderatoru rec? :confused:

три поруке недостају као и она о "капо баки" а тему си ти закључала а сада је отворена
али нема везе

можда је она избрисала
ти и лаци сте ми окет модови ..мада ни она двојица нису били лоши како се узме
а који је мод радикал то не знам питај овог

по мени модови треба да су неутрални и не страначке личности као и судије у суду

mislim da je to srz problema...to su u biti dva svijeta....Tito je to pokusao, ali kako kazes, nazalost povrsno, rijesiti odnosno "ujednaciti" (pri cemu mu je kom. ideologija dobro dosla) dva u biti totalno razlicita naroda...jedino sto ih je( oba naroda) povezivalo je ideja romanticara o jugoslavenstvu (koji je Srbima i Hrvatima nametnut od te politicke elite)
ta dva naroda nemaju u svojoj povijesti, uticajima, stranim vladarima, razvitku , civilizaciji itd. nista zajednickoga( osim slicnosti jezika), do romanticarskog , nametnutog "bratstva jedinstva"
i slijedeci veliki problem je, da su Srbi u svim zajednickim drzavama,(kao brojcano veci) samo silim pokusali nametnuti svoj mentalitet (sto im je i djelomicno uspijelo) i cinjenica da Srbi sebe nevide realno kao i njihova zelja za dominacijom dovela je do toga do cega je...mi Hrvati smo mali narod (brojcano), jedini autohtoni narod na ovim nasim prostorima, zilav i vrijedan i uspijesan, mi ucimo od drugih, razvijamo se i polako ali sigurno,(nakon svih Jugo-drzava) vracamo se kuci, na zapad, gdje nam je i mjesto i povijesna odrednica i gdje smo vjekovima bili...
p.s. mislim da Srbi, kako je rekao Mesic, trebaju proci "katarzu", rijesiti se mitomanije i guslarske povijesti i vjere nebeskog naroda, a Hrvati ( za sve neuspijehe) prestati sa izrazitom svaljivanjem krivice na Srbe
mislim da, jednoga dana, kad obe nacije shvate i postuju razliku( i uzajamno si priznaju tu razlicitost) medusobom, poceti ce da cijene i potenciraju slicnosti
p.s. ja u biti sazaljevam Srbe; sa pozicije balkanskog Piemonta kome se cio svijet divio, patrijotskom , mitomanskom pricom o "vecnim ognjistima" i "vecitom" zrtvom, guslarskoj povijesti, danas su tu gdje jesu
Slav, opušteno...Sada je SVE gotovo8)

Back