Odluka suda i Katastar

i tako jedno tri kruga, a sud odbije jer je već presudio....postupak je da se posle 60 dana, ako nema odgovora pokrene upravni postupak, možda je sada 30 dana.
Dakle, ako odbiju pisano, onda se pokreće upravni postupak protiv tog dokumenta, ako se ne oglase, posle 30 ili 60 dana onda se pokreće upravni spor kao da je odbijeno sprovodjenje.
Meni nisu hteli da sprovedu presudu vrhovnog suda Srbije, tada se to vodilo na oca, pa je advokat obećao da će nekako završiti, ali je prvo umro... kasnije su prethodni vlasnici prodali kao svoje i ušli u posed na osnovu privremene mere, koju sam oborio posle dve godine, ali je već bilo useljeno i data dozvola za renoviranje, privremena...i ništa nije značila presuda da je plac i kuće već prodat...

Poslednja izmena:
i tako jedno tri kruga, a sud odbije jer je već presudio....postupak je da se posle 60 dana, ako nema odgovora pokrene upravni postupak, možda je sada 30 dana.
Dakle, ako odbiju pisano, onda se pokreće upravni postupak protiv tog dokumenta, ako se ne oglase, posle 30 ili 60 dana onda se pokreće upravni spor kao da je odbijeno sprovodjenje.
Meni nisu hteli da sprovedu presudu vrhovnog suda Srbije, tada se to vodilo na oca, pa je advokat obećao da će nekako završiti, ali je prvo umro...
Ovo stvarno prvi put čujem.

Meni nisu hteli da sprovedu presudu vrhovnog suda Srbije, tada se to vodilo na oca, pa je advokat obećao da će nekako završiti, ali je prvo umro... kasnije su prethodni vlasnici prodali kao svoje i ušli u posed na osnovu privremene mere, koju sam oborio posle dve godine, ali je već bilo useljeno i data dozvola za renoviranje, privremena...i ništa nije značila presuda da je plac i kuće već prodat...
KOd mene je jednostavnija stvar,mislim da cu to srediti brzo

Lokalne samouprave zavise od lokalnih moćnika, kao i sud i urbanizam i katastar...tri puta su ih smenjivali i opet postave krimose...

Pa kako mislite da su raselili kosovo? pomoću srpskih sudija...i šiptarskih administracija...

Tako je...mene **bu jer sam nemacki drzavljanin i nemam JMBG
To rešiš u kafani :mrgreen:

Ja sam prošle godine obijala pragove opština i sudova i ostalih, više se i ne sećam kojih sve ne vrata, dok nisam ukapirala da “duguješ mi kafu” znači baš to.
I u kafiću komplet mi doneta dokumentacija. Sve uredno složeno, potpisano, overeno, po fasciklama.

To je Srbija.

Back