Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Da li može Katastar da ne izvrši pravosnažnu odluku suda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

može i to redovno radi, jer lokalne administracije ne priznaju sud, ako im ne odgovara....to su dve zasebne mafije...Da li može Katastar da ne izvrši pravosnažnu odluku suda
Isti klinacNije pravosnažnu, već pravnosnažnu.

Ne koliko ja znam. Sud ti moze stavit zabiljezbu u gruntovnici ako si duzan primjerice.Da li može Katastar da ne izvrši pravosnažnu odluku suda
TRebao sam crvenu,podebljanuNije pravosnažnu, već pravnosnažnu.

Da li oni u katastru odbijaju da izvreše odluku suda ili odugovlače?Da li može Katastar da ne izvrši pravosnažnu odluku suda
PRvo su odugivlačili,a zatim odbili bez obrazloženjaDa li oni u katastru odbijaju da izvreše odluku suda ili odugovlače?
Moraš nazad u sud onda.PRvo su odugivlačili,a zatim odbili bez obrazloženja
Advokat ce zakazati termin i videti o cemu se radiMoraš nazad u sud onda.
Ovo stvarno prvi put čujem.i tako jedno tri kruga, a sud odbije jer je već presudio....postupak je da se posle 60 dana, ako nema odgovora pokrene upravni postupak, možda je sada 30 dana.
Dakle, ako odbiju pisano, onda se pokreće upravni postupak protiv tog dokumenta, ako se ne oglase, posle 30 ili 60 dana onda se pokreće upravni spor kao da je odbijeno sprovodjenje.
Meni nisu hteli da sprovedu presudu vrhovnog suda Srbije, tada se to vodilo na oca, pa je advokat obećao da će nekako završiti, ali je prvo umro...
KOd mene je jednostavnija stvar,mislim da cu to srediti brzoi tako jedno tri kruga, a sud odbije jer je već presudio....postupak je da se posle 60 dana, ako nema odgovora pokrene upravni postupak, možda je sada 30 dana.
Dakle, ako odbiju pisano, onda se pokreće upravni postupak protiv tog dokumenta, ako se ne oglase, posle 30 ili 60 dana onda se pokreće upravni spor kao da je odbijeno sprovodjenje.
Meni nisu hteli da sprovedu presudu vrhovnog suda Srbije, tada se to vodilo na oca, pa je advokat obećao da će nekako završiti, ali je prvo umro... kasnije su prethodni vlasnici prodali kao svoje i ušli u posed na osnovu privremene mere, koju sam oborio posle dve godine, ali je već bilo useljeno i data dozvola za renoviranje, privremena...i ništa nije značila presuda da je plac i kuće već prodat...
Tako je...mene **bu jer sam nemacki drzavljanin i nemam JMBGLokalne samouprave zavise od lokalnih moćnika, kao i sud i urbanizam i katastar...tri puta su ih smenjivali i opet postave krimose...
Pa kako mislite da su raselili kosovo? pomoću srpskih sudija...i šiptarskih administracija...
Može naravno, da stalno odbijaju da upišu zbog gramatičkih grešaka i nedostatka detalja koje imaju dok ne izvadiš koverat sa 1000 evra.Da li može Katastar da ne izvrši pravosnažnu odluku suda
Mislim da moze i jedno i drugoNije pravosnažnu, već pravnosnažnu.

To rešiš u kafaniTako je...mene **bu jer sam nemacki drzavljanin i nemam JMBG
Da li može Katastar da ne izvrši pravosnažnu odluku suda
to je tek užas, svi čekaju mito...ili da ti advokat sve papire sam sredi na ovlašćenje, znači najbolje mito advokatu...Tako je...mene **bu jer sam nemacki drzavljanin i nemam JMBG
Ja sam onda super prošlaMože naravno, da stalno odbijaju da upišu zbog gramatičkih grešaka i nedostatka detalja koje imaju dok ne izvadiš koverat sa 1000 evra.
Možeš da biraš da advokat piše žalbe sudu i čekaš po 6 meseci da te ponovo odbiju ili da platiš.