vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Песма ожалошћеног симпатизера ПРЕОКРЕТа упућена Борису Тадићу
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.Извинио сам се што смо геноцидни.
2.Испоручио сам све које сте тражили
3.Организовао сам вам "параде поноса".
4.Одрекао сам се дела територије.
5.Забрањујем све што има везе са националним поносом.
6.Забављам вас са Дином Мерлином
7.Шта још да урадим да бих постао кандидат?
Искрени,европски безалтернативичар.
Mislim da sada mere kako ovo da pretvore u plus za njih .Verovatno ce da ukazu na to da ih Srbi sa Kosova nisu poslusali i rezultat je nedobijanje kandidature.Iskreno sve mi se manje dopada teranje inata nase brace sa severa Kosova .Treba da znaju da ako mi budemo u izolaciji nece biti para ni za njih
Европска унија планира да одложи за март 2012. године одлуку о давању статуса кандидата Србији, сазнаје РТС у Бриселу.
...
Treba im vratiti bumerang,masovna gradjanska neposlusnost,bas kao sto su tada savetovali gradjanima...
Претпостављам да твој минималистички мозак који је изрекао или помислио овакву најблаже речено површну мисао није укапирао да МИ мислећи ту на ЦГ и Србију никада нећемо бити чланице ЕУ!
СРАМОТА је да седиш у фотељи безлично пиљећи у монитор, или радиш као чувар у некој банци или си цењени комерцијалиста страног тоалет папира помислиш да су Срби са КиМ у једном једином тренутку криви за наводно недавање кандидатуре.
Сети се Хрватске и колико је тамо Срба протераних пре 15 година, где су тамо људска права за Србе и нехрвате! Каква је то Еуропа? Зар није речено да нема промене АВНОЈ граница где је Србија и тада ужасно оштећена? Чињеница је једна због наше владе у којој седи крмак Цветковић, која не цени ни себе ни овај народ, ми никада нећемо ићи напред, нећемо бити чак ни слуге наших "пријатеља"!![]()
Upravo u ovom boldovanom i leži razlog zašto Srbija danas neće dobiti kandidaturu.
Još je prerano i ljudi bi to do izbora zaboravili.
Ovako, kandidatura pred same izbore bit će ogroman poticaj predizbornoj kampanji Borisa Tadića.
Mislim da je ovo dogovorno riješeno.![]()
...и 200.000 нових радних места!
Људи, ову прилику не смемо пропустити!
Борис Тадић 2008.