sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.224
И ЕУ И КОСОВО - И КИНА И РУСИЈА ...![]()
..ВИДЕЛО СЕ ДА ГА НИ ЈЕДАН ОЗБИЉНИ ДРЖАВНИК У СВЕТУ НИЈЕ ПРИМИО У ПОСЛЕДЊИХ ГОДИНУ ДАНА.![]()
I kjurac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ЕУ И КОСОВО - И КИНА И РУСИЈА ...![]()
..ВИДЕЛО СЕ ДА ГА НИ ЈЕДАН ОЗБИЉНИ ДРЖАВНИК У СВЕТУ НИЈЕ ПРИМИО У ПОСЛЕДЊИХ ГОДИНУ ДАНА.![]()
Ово раде да би смо побољшали односе са КосовомTreba oterati EU u pi*ku mat*rinu. Kad neko dobije kandidaturu posle toga sledi dobijanje datuma, kad dobijes datum onda mozes i 50 godina da pregovaras o uslovima ulaska u EU. Znaci EU nista nije kostalo da nam daju tu je*enu kandidaturu kad mozemo posle jos mnogo godina da pregovaramo o ulasku u tu EU. Znaci ovo rade samo da bi zaje*avali i da bi ponizavali. Zasto da nas neko ponizava? Treba im se lepo zahvaliti i reci mi nezelimo vise tu vasu EU, necemo se truditi da ispunjavamo vise vase uslove, a vi ako hecete primite nas bez tih uslova ako necete ko vas j*be.
Nismo ni zaslužili,ako i kad se popravimo ... Evropa je strog ali pravičan sudija.
А ти што на свом "светионику" имаш педерске заставе - мислим стварно ограничи своје глупирање о озбиљним стварима, имаш педерске сајтове па се иживљавај.......on je dao svoj maksimum, nazalost i to je premalko nasem primitivnom narodu
vidite kako je pametan ovdee
kakvo glupiranje? kakav je sad to napad na mene?ovo je super avatar i radio ga je jedan veoma kul lik...А ти што на свом "светионику" имаш педерске заставе - мислим стварно ограничи своје глупирање о озбиљним стварима, имаш педерске сајтове па се иживљавај.......
Рећи ће грађанима када ћемо стварно да добијемо статус кандидатаСа'ће просрпски преЦедник ДА СЕ ОБРАТИ НАЦИЈИ ИЗ КАБИНЕТА....... какве ли ћемо сада бљувотине и лажи чути...![]()
kakvo glupiranje? kakav je sad to napad na mene?ovo je super avatar i radio ga je jedan veoma kul lik...
***** predpostavljam![]()
tako je drugarJu, sram te bilo, ne piše se "*****" već gej ili homoseksualac. Baš si sirov, ju, ju.
tako je drugar
naravno drugarNjegov nadimak sve govori, on je samo pogrešan, ne brini drugar, mi volimo tvoj avatar.