Одлука о кандидатури у марту!

Bogu hvala, ne mislimo svi isto.U zivotu ti je sve kompromis NIKO nas ne tera u E.U. ali ako se vec prijavis da npr. igras fudbal imas da postujes propise a sudija ti ponekad pokaze zuti karton iako ti mislis da je pogresio aj da sacekamo neko vreme pa da vidimo ko je u pravu ...Ja spadam u one koji zele u E.U. necu da budem najbolji ali ni najgori od sve dece
Лично не желим формално у ЕУ! Био бих тешка будала да не желим да имамо сви стандард европски! Али суштина је следећа, ко год да је гласао за Европу, или жели у ЕУ није гласао ово и овакво понижавање! Ниједна утакмица није равноправна, увек има слабијих и јачих, ми смо тражили утакмицу, али нисмо тражили да нам одређују поред играча и која ће бити кафе куварица нашег тима! Нико није блесав, када се заврши са КиМ, мислиш да неће бити нових услова (ван општих), типа мађарска мањина, санџак итд! Не заговарам изолацију, само заговарам самопоштовање!

Лично не желим формално у ЕУ! Био бих тешка будала да не желим да имамо сви стандард европски! Али суштина је следећа, ко год да је гласао за Европу, или жели у ЕУ није гласао ово и овакво понижавање! Ниједна утакмица није равноправна, увек има слабијих и јачих, ми смо тражили утакмицу, али нисмо тражили да нам одређују поред играча и која ће бити кафе куварица нашег тима! Нико није блесав, када се заврши са КиМ, мислиш да неће бити нових услова (ван општих), типа мађарска мањина, санџак итд! Не заговарам изолацију, само заговарам самопоштовање!
Vise se oni plase nas nego mi njih .Pricaju zemunci da kad su dzeparili po Kopenhagenu ceo autobus gleda i niko ne progovara jer prvi put to vide u zivotu.U Italiji vidjas Rumune sve pored kanti za djubre , Bugari oko parkova a Srbi Pink Panteri razmisljajte o tome i nemoj da ste mi isfrustirani kad udjemo he..cemo im nanu naninu

Izbore nakon novogodišnjih i Božićnih praznika niko ne raspisuje, zato jer su tada ljudi najdepresivniji zbog zime kao godišnjeg doba i zbog toga jer su se istrošili, pa nemaju para.

A i nema razloga za rizik prije vremena.

U proljeće raste optimizam u ljudima i to je najbolje doba za izbore.

Imali smo mi već januarskih izbora. Ovima sada i odgovara mala izlaznost, jer znaju da im se smanjio broj glasača, i prešao u druge stranke.

Mislim da gresis. U pogresnom pravcu gledas na situaciju. Ocekujes da ce neko drugi da resava probleme u Srbiji?
Kome trebaju saveznici koji su apsolutno nestabilni, drzavu u kojoj se nezna sta ce se desti, gde se vrsi pljackanje na svim nivoima nad Narodom....... Da ne nabrajam.....

Očigledno da to nije ono što je najvažnije, jer BG i RO ne bi bili članovi.

Амин!

Imali smo mi već januarskih izbora. Ovima sada i odgovara mala izlaznost, jer znaju da im se smanjio broj glasača, i prešao u druge stranke.

Љубиша не прати на часу, оне силне изборе за Никољдан...
Ево, нек распишу изборе и у фебруару, негде дачух предлог за фебруарским изборима, па ништа се не мења.
Има Унија еУрУпска пуне руке проблема статуси нових кандидата су им последња рупа на свирали.

Љубиша не прати на часу, оне силне изборе за Никољдан...
Ево, нек распишу изборе и у фебруару, негде дачух предлог за фебруарским изборима, па ништа се не мења.
Има Унија еУрУпска пуне руке проблема статуси нових кандидата су им последња рупа на свирали.
Сад ће бити на Ђурђевдан , као што је и одлучено још пре две и по године , таман недеља пада , а моћи ће да лепо деле циганима прасетину , пиће и колаче за славу , ако буду гласали за режим .
Није то мало бирачко тело , а има свима експресно и личне карте да направе за тај велики дан .

Back