Zerathul
Zainteresovan član
- Poruka
- 437
Tako je, Zeljo. Samo gazi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro,dobro si primetio..a sto se tice ovog ostalog..volim ja svoju zemlju al ona ne voli mene..nece ni druga zemlja da me voli al bar je necu voleti ni ja vec za buducnost dece koju imam cu otici..njima ovde po mojoj proceni nema ni leba ni s lebom..i ne zelim da rastu mnogo dugo ovde i dacu sve od sebe da makar pokusam a ko nije imao zelju i volju taj nije ni uspeo..moje misljenje..opet..ja se budim sa tim i lezem nocu da odemo odavde..
A samo mi nije jasno zasto prvi put nisi trazio remark?!
Ljudi ja sam u Australiji vec 10 mesecA,sta da vam kazem,ovde je EKSTRA!!!![]()
Drži se State sponsorhip-a ,bolje ti je. Ja sam na tu family i ne mrdam. To više nema nikakav prioritet. Samo strpljenja![]()
A sto radite Academic ako idete na 176? Kako ste poslali aplikaciju bez engleskog?
Aplikaciju sam poslala zajedno sa rezultatima IELTS-a i ostalom pratećom dokumentacijom i svi papiri su stigli u Adelaide Skilled Processing Centre pretprošlog ponedeljka - 27.06.2011. Tako da upadam u stari bodovni sistem. Nego sad evo tek prolazim kroz forum i čitam iskustva ljudi.
Za koje zanimanje si radila assessment?
Svaka Vam cast! I na ocenama i na ekspeditivnosti. Mislim da se aplikacije u tvrdoj kopiji ne prate kao on-line, sto je potpuno nebitno. Imate i onaj blank e-mail i forume i vrlo lako cete biti informisani o svemu. Sto je najlepse, uleteli ste im u 175, gde ce za sledecu fiskalnu godinu biti duplo vise mesta nego ikad + duplo vise mesta nego u 176 (State Sponsored).
Alal vera !!!
I nemojte da brinete za glupave processing timeline-ove koji nemaju veze sa mozgom.
Vec ste verovatno i sami ukapirali da je to samo fasada a realna prica je potpuno drugacija... Nigde zive duse, rade juce za danas. Samo sipaju, ko Milka rakiju...
![]()
![]()
![]()
Ufffff... Pa nije dobro. Pogledaj prvo da li je naplacena application fee. Pitas banku, ne znam kako si platila... Ako su od tamo placali rodjaci, onda oni pitaju.
Prvo to. Kad saznas, najbolje da zoves telefonom... Ali prvo saznaj, to ce te pitati kad ih dobijes na telefon.
Verovatno im je ludnica od aplikacija, pa zato nisi dobila file number...
Sad ce ping-pong... Ti njima-oni tebi. Lepo sam te krstio da zoves telefonom.
Ja krstim-ti prdis...Sta da ti kazem? A ako nisi bila pristojna, lepo vaspitana devojcica nece ti ni odgovoriti... Velike si probleme napravila i sebi i njima uplatom odavde.
Pise only ali mislim da se odnosi na Euros. Upala si u ruke nasima, odnosno, finansijskoj sluzbi a tu je uvek krkljanac a i ovi odande ne mogu da ti posalju file number bez da su uzeli lovu i onda u krug.
Zovi ASPC, trazi Rolanda, pa mu lepo objasni sve. Zato sam mislio da ne saljes e-mail nego u real-time-u da resavas sta si zakuvala. Ti cvrkuces, on ukucava i resite problem.
Naravno, paranoju, bezobrazluk, nadmenost, nevaspitanje i sve ostale lepe odlike naseg karaktera daj muzu da ti cuva. Budi fina, lepa i pametna devojcica...