Odlazak u Australiju-opšta diskusija

Fato mori dusmanke :hahaha:

I rekao sam da ce jedino Thul reci nesto smisleno, svi ostali ste svirnuli potpuno. Treba malo ozbiljnosti, ne moze samo zezanje. Sad mi Zeljko Jonca nikad nece reci svoj plan od advokatice iz melburna i nikad necu saznati kako da pravim te planove za par, a mogao sam zenu i da upoznam da mi pomogne po melburnu...
:eek: Uozbiljite se malo.

jao.gif

Fato mori dusmanke :hahaha:

I rekao sam da ce jedino Thul reci nesto smisleno, svi ostali ste svirnuli potpuno. Treba malo ozbiljnosti, ne moze samo zezanje. Sad mi Zeljko Jonca nikad nece reci svoj plan od advokatice iz melburna i nikad necu saznati kako da pravim te planove za par, a mogao sam zenu i da upoznam da mi pomogne po melburnu...
:eek: Uozbiljite se malo.

Verujem da ti je smesno sve to ali ok. Ja sam papire vec poceo da sakupljam.

Ne, smešno je ono pored čega je smajli koji se smeje.
Ovo što sam tebi rekao je sasvim ozbiljno. Inače od svih koji su te zaebavali ovde uspeo si mene da pogrešno shvatiš, što ti nije dobro. Jer ako neko može da ti nešto pomogne... ma štagod

Izvini, tako mi se ucinilo.Dobio sam avaj forum kao nesto ozbiljno a u stvari...Dobio sam savet da apliciram za studentsku vizi i na tome vec uveliko radim.Treba puno para da se pokaze kao dokaz da mozes da zivis godinu dana i upravo cekam kalkulaciju koja je to cifra.
18000aud za studenta
6300 za partnera
prva rata skolarine
i karte
izvini jos jednom...

Back