palma 67
Primećen član
- Poruka
- 900
zdravo drustvo
Nedje sam stigla a to nije Au ali jeste podjednako dobro ( ako ne i bolje). nesto ne mogu da ostavim ovaj forum na miru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdravo drustvoNedje sam stigla a to nije Au ali jeste podjednako dobro ( ako ne i bolje). nesto ne mogu da ostavim ovaj forum na miru
Poštovani,
GEA i sličnih na forumu...
Mislim da se gledaju osnovne studije koje moraju da budu najmanje 4 godine.Poštovani,
86 sam godište,diplomirani sam inženjer mašinstva ( strukovne studije ) i imam završenu specijaizaciju strukovni menadžer specijalista sve ukupno 240 ESPB,imam 3 godine radnog iskustva...
Treba mi mala pomoć, po bašim preporukama išao sam na sajtove i pratio izlaganja GEA i sličnih na forumu...
Dal da se prijavim sa prvom ili drugom školom....
Pa naravno da imas problem kad ne znas englishPozdrav ljudi.
Imam problem da nadjem info na immi...pa sam prinudjen da vas pitam...
Ukratko, ja sam drustveni parazit sa osnovnom skolom, imam 7-8 godina radnog iskustva kao bravar ali samo 2 u knjizici...engleski znam kao bik koji sedi...
ali...devojka zna engleski vrlo dobro, (4-5 u gimnaziji), tu i diplomu ima, ima 8 godina radnog iskustva u administraciji na klinickom(to me najvise zanima, dali je na toj listi trazenih poslova)...ukratko...dali ima osnova nesto raditi?
(ako odem obecavam da cu je javiti otuda)![]()
Pa naravno da imas problem kad ne znas english..Javi mi se na pp,ja radim kao imigracioni agent za Australiju od nedavno,specijalac za slucajeve kao sto si ti..
![]()
Pozdrav ljudi.
Imam problem da nadjem info na immi...pa sam prinudjen da vas pitam...
Ukratko, ja sam drustveni parazit sa osnovnom skolom, imam 7-8 godina radnog iskustva kao bravar ali samo 2 u knjizici...engleski znam kao bik koji sedi...
ali...devojka zna engleski vrlo dobro, (4-5 u gimnaziji), tu i diplomu ima, ima 8 godina radnog iskustva u administraciji na klinickom(to me najvise zanima, dali je na toj listi trazenih poslova)...ukratko...dali ima osnova nesto raditi?
(ako odem obecavam da cu je javiti otuda)![]()
Ajde da ipak dobije covek neki odgovor.
Dakle ne znas engelski, mozes da budes i doktor nauka, ne mozes u Au. Tako da je nebitno sto nemas nikakvu skolu.
Sto se tice tvoje devojke, ona moze da ode, mozda, ali kakve to veze ima sa tobom? Kada ti bude zena, onda ce moci da aplicira, a ti da se provuces uz nju.Ali pre toga, najo... A sta je ona zavrsila posle gimnazije? Ako nije nista, onda mrka kapa. A i mislim da rad u administraciji nije nesto sto je bas trazeno u Au, sve i da je imala sve 5 u gimnaziji...
Ali svakako neka se tvoja zena javi meni na PP, ja radim kao imigracioni agentza Australiju od nedavno,specijalac za slucajeve kao sto je ona.
PS. Salim se za ovo poslednje.Nego dacu ti besplatan savet, mozda i najbolji do sada. KUPI diplomu srednje masinske skole za bravara, onda mozes da iskoristis to sto imas iskustvo, (to sto nije upisano u knjizicu, ne mora da bude veliki problem) i NAUCI ENGLESKI. Tako ces moci da apliciras jednog dana. (Ako odes javi nam se otuda)
![]()
Mozda cu pogresiti ali dobro...
Prvo devojka za 24h moze postati supruga...
Negde sam citao u upustvima da zajedno mozemo da apliciramo ona bude nosioc a ja pored, kazes da se ne trazi administracija a na novoj SOL listi pise da je potrebna medicinska administracija, mozes pogledati samo ja ne znam dali ona spada u to kao neko ko radi fakture...Noslilac mora da ima trazene ocene engleskog a onaj pored moze ali ne mora samo nece biti bodova i bice skuplje...videcemo...
pa ako bude negativnan odgovor od onda cu to i da uradim...pa za 2 godine cu aplicirati...
salu cu ignorisati
pozz
Preporucujem da se prvo izbodujete kako treba, pa da nastavimo komunikaciju![]()
Sacekacu nocas da vidim sta kaze advokatica. Ona mi je rekla da postoji sansa pa..vec sam uplatio da mi ona uradi plan sta treba da radim...
Tesko mi je da prihvatim da nemam sanse...Razumem i to da vi kao visoko obrazovani imate daleko vele sanse pa opet brinete ali sta cu...ja sam ludi optimista...
Zelim vam da sto pre dobijete tu vizu.
pozz