Komandant bele tehnike
Aktivan član
- Poruka
- 1.965
ruski slobodarski vazduhNe deluje mi uopste bolesno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ruski slobodarski vazduhNe deluje mi uopste bolesno.
Pozdravio te nedić i ostali nacisti
Nisam mislio na tebe, toliko te znam...Odakle ti ideja da podržavam? To su njegovi kenjatorski studenti batinaši koji podržavaju korupciju, kriminal i vučića.
Kako vama blokaderima ide ta europska promocija obojene revolucije na srpski način, hoće li se europsko pučanstvo primiti ?Ma sve on razvaljuje
Eno kurtiju uvalio kosovo
Francuzima preplacuje svasta
Nemcima ugurava litijum
Kinezima daje pola srbije
Rusima se uvlaci na sve moguce nacine
Razvaljuje samo Srbiju
Mene bi bilo sramota da ne podrzavam one koji se bore za pravdu i zakone moje drzave.Kako vama blokaderima ide ta europska promocija obojene revolucije na srpski način, hoće li se europsko pučanstvo primiti ?![]()
zelenski to nije izgovorio zvanicno
Викали сте данима да не сме да оде. Сад урликање друге врсте? Биће избора....за 40 година.Nije on otisao u Moskvu drage volje. Vec je dobio ultimatum da se pojavi tamo.
E sad mu tamo sledi ribanje i lupanje packi.
Mozda ga tamo ceka potpisivanje ugovora o kupovini Ruskog dela NIS-a po “ bratskoj “ ceni od par milijardi dolara.
Kako vama blokaderima ide ta europska promocija obojene revolucije na srpski način, hoće li se europsko pučanstvo primiti ?![]()
Jbg, zajebano...ajd ne lupaj...
Ne treba ni da ih ima, dovoljni su šatori pred skupštinom. Samo to pogledaš i znaš za koga ćeš da glasaš.Ide im odlično.
Sa 300k ljudi na ulici 15.marta pali su na 18K 1.maja, a trenutno ih nema ni toliko..![]()
A za koji program se glasa, koji kandidati će da ga ostvaruju?Ne treba ni da ih ima, dovoljni su šatori pred skupštinom. Samo to pogledaš i znaš za koga ćeš da glasaš.
Izneli su predlog, da svaki plenum predloži po dva kandidata, da se opozicija ne upliće i po meni je to sasvim u redu.A za koji program se glasa, koji kandidati će da ga ostvaruju?
Ima li negde neki program: ekonomski, politički, socijalni, reforme, ovo, ono...Izneli su predlog, da svaki plenum predloži po dva kandidata, da se opozicija ne upliće i po meni je to sasvim u redu.
Ne treba ni da ih ima, dovoljni su šatori pred skupštinom. Samo to pogledaš i znaš za koga ćeš da glasaš.
Pa što ne uče? Što su u parku, a ne nad knjigom?Zavisi ko gleda.
Bake i deke vide studente koji žele da uče.
Pa što ne uče? Što su u parku, a ne nad knjigom?
Да пруже подршку преЦеднику и да га бране од разних "револуционара".Pa što ne uče? Što su u parku, a ne nad knjigom?