Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Хоће ли Вучић ићи у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом 9. маја?
Koja politicka zrelost? Na blokadama sunostali samo opozicioni aktivisti. Studenti su na veceri sa potomcima ustasa. O cemu ti pricas ? Da li si lud....
Nisam mutav. Na jasan nacin ti kazem da si ti jedan od odgovornih za nadstresnjicu. Na isti nacin na koji si mene oznacio kao krivca za to. Uzeo sam u razmatranje tvoje misljenje i dosao do zakljucka da si ti direktni krivac za to i da pokusavas da opetes ruke. Koji deo ovoga nije jasan? Nemoj te mutave fore
Ne , nego sam bio ispred RTS-a , iako smatram da je to bilo cisto gubljenje vremena. Ti nisi. Tako da znam vrlo dobro o cemu pricam. Jedno vreme sam i DVERI podrzavao dok su imali jasan kurs, kada se on promenio ja sam prestao da pruzam podrsku. Ti nisi bio na protestima. Sedis ovde i piskaras. Ali ja kesam k znam sta pricam, ali ja mislim svojom glavom i necu dozvoliti da mi neki primitivac namece svoje misljenje koje je blago receno idiotsko.
Onaj video ulaska sa sahovnicama u pozadini i ustaskim simbolima po zgradama u gradu gde je najveca koncentracija ustaskih potomaka i sadasnjih ustasa veterana ratova u bivsoj Jugi je blago receno najvece ponizenje Srbije jos od oslobadjanja od Turaka. Studenti su bukvalno izvrsili malu i veliku nizdu po poklanoj srbskoj deci u logorima i klanju srpske dece u ratu u Jugi.
Nemamo sta dalje da pricamo. Jer meni te stvari nimalo nisu smesne.