Хоће ли Вучић ићи у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом 9. маја?

Да ли Вучић иде у Москву на Дан победе?

• Да

glasova: 13 31,7%
  • Не

glasova: 21 51,2%
  • Не знам

glasova: 7 17,1%

• Ukupno glasova
    41
vi, vi...ne pravi se mutav
Nisam mutav. Na jasan nacin ti kazem da si ti jedan od odgovornih za nadstresnjicu. Na isti nacin na koji si mene oznacio kao krivca za to. Uzeo sam u razmatranje tvoje misljenje i dosao do zakljucka da si ti direktni krivac za to i da pokusavas da opetes ruke. Koji deo ovoga nije jasan? Nemoj te mutave fore

ja lud a ti o onim fotosopiranim fotkama :rotf:

ja lud a ti meni iz bg pricas ko je gde i sa kim :rotf:
Ne , nego sam bio ispred RTS-a , iako smatram da je to bilo cisto gubljenje vremena. Ti nisi. Tako da znam vrlo dobro o cemu pricam. Jedno vreme sam i DVERI podrzavao dok su imali jasan kurs, kada se on promenio ja sam prestao da pruzam podrsku. Ti nisi bio na protestima. Sedis ovde i piskaras. Ali ja kesam k znam sta pricam, ali ja mislim svojom glavom i necu dozvoliti da mi neki primitivac namece svoje misljenje koje je blago receno idiotsko.

ja lud a ti o onim fotosopiranim fotkama :rotf:

ja lud a ti meni iz bg pricas ko je gde i sa kim :rotf:
Onaj video ulaska sa sahovnicama u pozadini i ustaskim simbolima po zgradama u gradu gde je najveca koncentracija ustaskih potomaka i sadasnjih ustasa veterana ratova u bivsoj Jugi je blago receno najvece ponizenje Srbije jos od oslobadjanja od Turaka. Studenti su bukvalno izvrsili malu i veliku nizdu po poklanoj srbskoj deci u logorima i klanju srpske dece u ratu u Jugi.
Nemamo sta dalje da pricamo. Jer meni te stvari nimalo nisu smesne.

Back