Odgovornost pisanja na internetu...

Ako je neko glup da toliko pusti virtuelne ljude u svoj zivot i da mu uticu na emocije i samopostovanje....onda neka skoci kroz taj prozor.
Nemoguce je da ti neko u toj meri unisti licnost, na internetu, ako nije bilo predispozicije za tako nesto. Da nije taj i taj na forumu, bio bi neko drugi.

cinjenice:
pet od dvadeset ljudi sa ove teme za deset godina nece vise biti medju zivima

pa se vi zamislite ko ima moc da ubija..
otvarac teme
ili vlasnik sajta snosi odgovornost.
ili vlansik domena i servera.

Da li si ti placenice necija, cula za Efekat leptira? ne samo na internetu, vec u reali, sta god da neko uradi, najtisi zvuk da proizvede, najsitniji pkret da ucini, to se prenosi i duplira i utice na mnogo vece dogadjaje, cak izaziva zemjotrese vulkanske erupcije, jer smo svi povezani korz nevidljive niti.

Oni koji se bave magijom i manipulisu dogadjajima sigurno znaju i veruju, u taj delikatni nacin uticaja i kontrole uma i dogadjaja.

Sad sigurno mi je lakse kad vidim da vecina ne pridaje znacaj.. odgovornost pretnjama preko interneta. ali me buni sto onda moderatori brisu takve poruke svuda....
npr. zasto mi je izmenjen post u pdf beograd gde sam u temi 'prajd..' napisao. pobiti govnare. jasno je dakle da nije izmenjen jer se boje uzrokovanja necije smrti , vec sto oni svi rade za nametanje svoje nepostene volje u sluzbi stolice.

Svaki forum je nit, forum odnosno tema je stonoga, a ljudi mnogo seru...
samo onaj ko drzi zarobljene korisnike uziva u svom eksperimentu.. ljudske stonoge
http://southparkstudios.mtvnimages....ages/season-15/1501/humanCentiPad01_press.jpg

Dilema je da li ces biti prvi srednji ili zadnji...
i pitanje zasto neko nastoji da mene uvuce u taj novi svetskii orgijisticko govnojedacki virtuelni poredak.
i ko ce biti na kraju lanca, a ko na pocetku..vredi li biti prvi, i uopste u tom lancu..

Sav internet danas je sustinski Sranje, a trenutno u sluzbi onom vodji sa vatikanske svete 'stolice'..

u realnosti postoji slican poredak, opet pokrenut od svete stolice, ali ljudi tu ne lizu guze i ne jedu govna , koliko to cine na internetu...
jer tu postoji poredak svete krvi, svete sperme, svetog urina , svetog mesa..
Ljudi emituju razne vrste energija iz sebe. Oni koji mnogo jedu, sigurno seru puno. Oni koji piju bave se pisanjem po internetu , oni koji jebu, vlaze po monitoru, oni koji poste, oni su najblizi krvnoj zivotnoj energiji i idealnom telesnom ljudskom, ali zbog internet servera (ser-vera), ljudi veruju u sranje. Najvise se cene oni koji energijom krvi pisu, jer im vampiri krv sisu. U sustini to je energija duha, ta vampirska priroda coveka je najbolja i put koji vas vodi izvan dogme sranja. Mnoge reke, vode su zagadjene danas... i nezdrave, kao i gmo hrana, pitanje je da li hrana i voda ikad i biila nasusna potreba coveka, moze li covek ziveti od sunca, ljubavi krvi.

Internet, racunar, monitor u drugom nivou manipulacije tajnih vladara je ogledalo, kristalna kugla , kao u hiromantiji kojim neki psihijatri tipa nacisticki policijski eksperimentalni mengele programi mogu da deluju, da citaju tumace mikro makro kosmicka desavanja u globalnim politickim i drugim drustvenim segmentima, cak i da sprecavaju 'zlocine' unapred kroz vanvremensku manipulaciju. I to nije dobro. Tj bilo bi dobro mozda kada bi ja ili mi bili na vlasti.
To sto gugl fejsbuk bukvalno citaju vase poruke je neka druga prica. Moc posedovanja informacija je ocigledno glavni pokretac osnivanja interneta, oni koji su na vrhu piramide sajtova foruma kao nekadasnja visa drustvena klasa postaju gazde i tajni vladari, zato da bi drugi dosli do vlasti ili informacja, potrebna je upotreba sile, izlazak van pravila. bunotvnistvo.. cak i kriminal. a i ratovi , samo da se ovi 'hakeri' osecali bezbedno i mislili da ce njihova pirmaida i san ostvariti tek tako. A moj san da nece.

Stoga niko ne sme da glumi policiju i slepo cuva poredak, tj vlasti koje rade protiv volje vecine i za manjine, koje misle da su vecina,. jer time izazivaju samo ratove nasilje i prolivaju krv uzalud.
i sluze programu onih koji drze drzave i te servere tamo gde ne treba, treba dakle dici ustanak.... protiv tajnih vladara, jer su oni samo lopovi i manipulatori u sustini.
Znam da ce ova poruka izazvati mozda i velike promene u svetu, treci sv rat, mozda neki atentat, a mozda jezuitska masonka policija poslati nekog da me smiri. ali, neka mi jedu govna, nepravde i manipulacije suprotne mojoj volji se nece tolerisati vise zarad postovanja tudjih prava. Kad su meni moja prava preca.

Back