Odgovornost oca u vaspitavanju zenskog deteta

Ja imam u stanu iznad mene bracni par sa cerkicom od 4g i derle je toliko razmazeno svake noci vristi, urla mala totalno nije normalna.
Jer nece u 11 nocu da je puste da se igra napolju ili da je vode. Onda istrci u hodnik i krene da vristi hc razmazena.
Normalno i roditelji teske stoke i debilcine van toga sto joj popustaju.
Sve se mislim u kakvu ce dileju ta mala da izraste tek kad krene da izlazi sa momcima.
I onda posle "svaka treca od dve zene zlostavljana".

Kad vidim sve vise ove lude razjarene Feminazi prvo sto mi padne na pamet je "Kakva jadna submisivna picketina od muskarca je tu bio roditelj?"

Da li je u pravilnom odgoju zenskog deteta problem nedostatak autoritativne muske figure, poguban uticaj majke ili jednostavno zenska priroda i tu nema leka?

Ili je presudan uticaj sredine i nametnutih bolesnih "vrednosti" koje se mnogo lakse prime na slabasnu zensku psihu nesposobnu na kriticko nezavisno misljenje i gradjenje jakog karaktera van copora i mentaliteta krda?
Baš pojma nemaš. Dominantna muška figura vodi u borbenu žensku ličnost, te vrlo proaktivne feministkinje.

A kad ce tebe da koriguje i banuje jer banujes ljude bez ikakvog razloga jer ti se ne dopada sta kazu?

Ti si bre hodajuci stereotip o zenskoj neuracunljivosti na poziciji moci jer ne moze da bude nepristrasna kad joj hormoni drmaju mozak lol

To cak i mnoge zene znaju da prepoznaju pa tako psihopata ko Hilari Klinton na srecu nije izabrana ali na forumu na zalost nema demokratije, avaj.

Poslednja izmena:
Ja imam u stanu iznad mene bracni par sa cerkicom od 4g i derle je toliko razmazeno svake noci vristi, urla mala totalno nije normalna.
Jer nece u 11 nocu da je puste da se igra napolju ili da je vode. Onda istrci u hodnik i krene da vristi hc razmazena.
Sve se mislim u kakvu ce dileju ta mala da izraste tek kad krene da izlazi sa momcima.
nahuskace ih jedne na druge za njenu stvar

Kad vidim sve vise ove lude razjarene Feminazi prvo sto mi padne na pamet je "Kakva jadna submisivna picketina od muskarca je tu bio roditelj?"

Da li je u pravilnom odgoju zenskog deteta problem nedostatak autoritativne muske figure, poguban uticaj majke ili jednostavno zenska priroda i tu nema leka?

Ili je presudan uticaj sredine i nametnutih bolesnih "vrednosti" koje se mnogo lakse prime na slabasnu zensku psihu nesposobnu na kriticko nezavisno misljenje i gradjenje jakog karaktera van copora i mentaliteta krda?
Tata im nije kupovao bonbone dok su bile male...
Odrasle na zapadnjačkim filmovima, izgubile identitet...
Ima mnogo faktora, smara me dalje..

i tebe jedva cekam da se ostvaris kao roditelj da ti onda cujem pricu ... "nadzak dete" prerano si poceo da gunjdas na decicu ... operi mozak malo prosiri vidike

Tesko da feminizam moze ocu da oduzme pravo da bude otac....verujem da je problem nastao, jer vecina muskaraca je uljuljkana u svoje uloge i obavezu zene da ga prati po pitanju dece.
Skok koji su zene napravile, vecina promasenih zena bez mozga im je stvorio pritisak sa kojim se nisu snasli.
Medjutim, svako vreme ima svoje breme i na muskarcu je da odrzi svoj odnos sa decom. Znaci nema prava da se odrekne uloge oca, pa je vadjenje na feminizam, samo ugadjanje sebi. Lakse je naci krivca nego ga pobediti.

i tebe jedva cekam da se ostvaris kao roditelj da ti onda cujem pricu ... "nadzak dete" prerano si poceo da gunjdas na decicu ... operi mozak malo prosiri vidike

Precenjuješ decu i roditeljstvo. Iskreno malo mi se sere kad čujem tu rečenicu "ostvario se kao roditelj". Tj. malo više. U čemu si se bre ostvario, yebo si ili si se yebala (često i neplanirano) pa se rodi neko dete ili deca i to je kao uspeh, ima nas sedam milijardi na planeti i svi treba da ti cmačemo papke zbog toga. Ljudi precenjuju sebe i svoje poduhvate, od yebanja i razmnožavanja prave doprinos za čovečanstvo. 'Ostvario se kao roditelj', lol. Ostvari se ti prijatelju u ozbiljnijim stvarima gde je pravo takmičenje i borba za resurse, a za yebanje i oplodnju čemo lako, pogotovu ako si plodan/plodna i sperma i reproduktivni organi ti nisu u kurrcu.

Svi smo mi bili deca, mnogi ljudi nisu ništa posebno niti će ikad biti. I najgori ološi, klošari i narkomani su bili deca. I rulja koja čini prosek u svakoj državi i slepo prihvata sistem, školstvo, plate, penzije i ostale sisteme prinudnog robovanja su nečija deca i prave decu i porodice. Danas svaka riba sa detetom misli da ima pravo da ti uleti ispred dok čekaš red jer vuče derle sa sobom. Kao da je to uspeh samo po sebi, pa umišljene urbane ribetine traže specijalan status od okoline čim se 'ostvare kao roditelj'.

Precenjuješ decu i roditeljstvo. Iskreno malo mi se sere kad čujem tu rečenicu "ostvario se kao roditelj". Tj. malo više. U čemu si se bre ostvario, yebo si ili si se yebala (često i neplanirano) pa se rodi neko dete ili deca i to je kao uspeh, ima nas sedam milijardi na planeti i svi treba da ti cmačemo papke zbog toga. Ljudi precenjuju sebe i svoje poduhvate, od yebanja i razmnožavanja prave doprinos za čovečanstvo. 'Ostvario se kao roditelj', lol. Ostvari se ti prijatelju u ozbiljnijim stvarima gde je pravo takmičenje i borba za resurse, a za yebanje i oplodnju čemo lako, pogotovu ako si plodan/plodna i sperma i reproduktivni organi ti nisu u kurrcu.

Svi smo mi bili deca, mnogi ljudi nisu ništa posebno niti će ikad biti. I najgori ološi, klošari i narkomani su bili deca. I rulja koja čini prosek u svakoj državi i slepo prihvata sistem, školstvo, plate, penzije i ostale sisteme prinudnog robovanja su nečija deca i prave decu i porodice. Danas svaka riba sa detetom misli da ima pravo da ti uleti ispred dok čekaš red jer vuče derle sa sobom. Kao da je to uspeh samo po sebi, pa umišljene urbane ribetine traže specijalan status od okoline čim se 'ostvare kao roditelj'.

hoces toalet papir? jel te muce hemoroidi od puno sranjnja? sta te bre zabole povodom cega i sta ja u zivotu "precenjujem" takodje
nisam znao da tebi treba nesto da se dokazujem u cemu sam u svom malom zivotu jos ostvaren. hoces spisak?
svako ima pravo na svoje misljenje jer je kao dupe svi ga imamo.
pocastvovan sam sto kod tebe reakcija na moju prozivku tamo nekom clanu ti odgovaras uz elaborat. BRAVO TI GA BATEeeee...

a tek sad vidim tvoju recenicu "svaka riba koja vuce derle ulece u red"... pa i tebi je ostecen mozak od previse drkkanja pise kad ti je lep dzentlmenski manir da propustis u redu majke sa DECOM, starije ... najveci zivotni problem.

izmedju redova kada se procita KADA BUDES OSTVAREN KAO RODITELJ mozemo da pricamo na tu temu do tada hvataj se za pisu peri ruke i ljubr me u doope...egocentricno dete a vec zlobno i zavidno na sve ... cmok...lep vikend ti zelim

Back