Odgovornost drzave za masakr u osnovnoj skoli na Vracaru?

A uz pesme Dragana Lakovića odrastali su između ostalih i likovi iz dokumentarca Vidimo se u čitulji ali i Dušan Spasojević,Sretko Kalinić i dr
Да су могли да слушају овај модерни турбо-фолк-реп са текстовима о дроги и курвама, можда не би постали криминалци.

Ја сам негде чито да је Ал Капоне одрастао уз класичну музику.

Americki ambasador Hil zapalio svijece za stradale, Srbija vam se zahvaljuje! 🇺🇸🇷🇸🙏
Screen Shot 2023-05-07 at 11.59.49 PM.png

Није то проблем модерних времена, већ американизације нашег друштва.Дозволили смо страном капиталу да нам контролише медије, и они су нам сервирали балканску верзију црначке гето-субкултуре.Тзв."репера" уопште није било до 2009/2010 године када је једна америчка компаније ушла на наше тржиште.Они су на постојећи турбо фолк накачили те гето форе из Америке, и направили врло токсичан микс који слави америчке вредности-дрогирање, криминал, проституцију.
Bilo je repera do 2010 u SRB i okolnim zemljama. Srbija i CG : 187,GRU,Shaila,Cya,Sanšajn,Bad Copy,Straight Jackin,Montenigersi ovo je ekipa koja je vedrila do kraja 90ih.
Hrvatska : Stoka,Tram 11,Elemental,Bolesna Braća...
BiH : Edo Majka,Gluvo Doba.

Да ли је могуће
Bilo je repera do 2010 u SRB i okolnim zemljama. Srbija i CG : 187,GRU,Shaila,Cya,Sanšajn,Bad Copy,Straight Jackin,Montenigersi ovo je ekipa koja je vedrila do kraja 90ih.
Нису то били ови данашњи турбо-фолк репери(треп фолк), они су више били нека врста алтернативе у то доба, нису били мејнстрим и нису били популарни међу децом од 10-12 година, већ код старије публике.

Овај турбо-фолк-реп почиње од 2009/2010 године, када је амерички капитал почео да гура ту музику у Србији и тзв."региону".

Poslednja izmena:
...

Inace...sto se tice roditelja ovog klinca...
Oni su pogresili u sledecem....

Ne moze brate:
- Majka ga salje na violinu - ćale u streljanu...
- Majka na solfeđo - ćale na karate...
- Majka na istoriju - ćale na košarku...
- Majka na jezike - ćale na airsoft vojne veštine...

A on jos kao hoce astrofizicar da bude kad poraste...

Pa pregoreo bi i pentium...
Preterano...jos samo da su ga u padopbrance i na veceri poezije slali...

I plus malog jos onda naravno tako raspolucenog i labilnog programira neka online sublimativna sekta....

...

Sedam mrtvih.
NEMA STA VISE!

Ostavke Vucic, Brnabic, cela Vlada, Ruzic prvi!
Hapsenje Zeljka Mitrovica i Olivere Zekic, gasenje TV PINK I TV HAPPY, ukidanje REM-a!
Pedagog i psiholog u svakoj skoli
Слажем се са тобом само бих једну ствар у твојој изјави изменио: и педагоге и психологе на проверу ако треба и разматрање целог тог система педагози-психолози-школе јер никада више ни педагога ни психолога, никада више "бриге" о породици и младима и деци а они све разјаренији и спремнији на све веће ужасе. Насиља никада више, мислим да то треба испитати да ли уопште те службе раде како треба или је ту нешто друго проблем.

Слажем се са тобом само бих једну ствар у твојој изјави изменио: и педагоге и психологе на проверу ако треба и разматрање целог тог система педагози-психолози-школе јер никада више ни педагога ни психолога, никада више "бриге" о породици и младима и деци а они све разјаренији и спремнији на све веће ужасе. Насиља никада више, мислим да то треба испитати да ли уопште те службе раде како треба или је ту нешто друго проблем.

Тај систем психолози-педагози-школе-центри за социјални рад је и довео до овога далеко више неголи све остало.

А тај систем је држава. Држава стоји иза њега, и тај систематски рад се сада види у свом пуном капацитету.

Тај систем је довео до потпуног самоукидања ауторитета, који је и деци, а поготово њиховим још горим родитељима дозволио да се размашу.

Овде неки причају о "западним" вредностима...мене увек одушеви то како од тих вредности нисмо прихватили оно што су прихватили Финци, или Словенци, него се код нас увек прими најгора варијанта.

Back