ODGOVORITI STIVENU HOKINGU...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ender71:
E sada sam se setio...

pa trebali bi svi da se prijavite na "Ask the planet" i da glasate za nas odgovor kao najbolji.

Prijavite i decu, familiju, komsije, rodjake ko god ima internet adresu, pa bar mi znamo kako se namestaju izbori :-) :-)

Mr Endere, iznenadjujes me....

Pa zar da popishamo sve ono sto smo napisali ?
Da zaista budemo oni koji jesmo...mislio sam da ce nas pokusaj, vodjen tvojom idejom, biti primer rase koja jedva ceka da se otisne putem zvezda u brodovima pogonjenim kako smo ih mi opisali u onoj temi, susrecuci usput naprednije i resavajuci se naseg sljama????

Nego, koliki je kesh u pitanju, imam bazu od oko 100 email adresa...:):):)

dan555:
A da otvorimo stvarni SF caffe i tu popijemo i pojedemo nagradu zajedno?
Imalo bi to da potraje ohoho...

Jagnjetina ( par paralelno da se vrte, rostilj koji se ne gasi za "entr'ee", jelenka popishamo, jer krepavi Hoking ima da donese Edelweisa u buradima...Za striperke i ostala srodna zanimanja cemo interno da se dogovorimo, jerbo ja tu imam drugara iz obezbedjenja lokalnog striptiz bara...Onda zakupi matori Hoking bazen na NS Spensu, da imamo gde povracati....Kruna derneka ce biti da nas olesene raznim sredsvima, alkoholnim i bezalkoholnim, utrpaju u sleper sa termo-king hladnjacom, sve sa lezajevima i mini barom, prevezu do Sv.Stefana, da zavrsimo dvomesevno uzivanje, etoxikaciju i odmor napacenim kukovima i "alatima"

Jel valja plan???

Obavezno i Mr Psiho da ucestvuje...:):).

Sal:
Ako je i iko napisao, lapsusi se desavaju i ovde barem oprastaju.
A ti, kad vec pises bem, onda apostrofiraj, da znamo da se radi o skracenoj reci i pocinji recenice velikim slovom...:)

Inace, svi veliki umovi su ponekad rasejani, tako da to uopste nije iznenadjujuce..:)

ja sam oprostio al hoce li on:)
ma zezam se reko samo da vam ukazem na gresku dobronamjerno naravno:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back