Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
.......da li imate neki stadion,sa tribinam i krovom.....volim tamo da spavam kao i u prirodi...MOJA zelja je da okoncham zivot na stadionu....na stolicom,samo zmirknem...i PTICHICCAAAAAAAAA
---Sta ste najj,naj loshe uradili za sebe...ili niste smeli onda a sad bi.....(da preformulishem
pa lepo... bas nesto razmisljam kako je mozda dobro da si moderator a mozda i nije... jer te posle svi citaju... a niko ne moze da te stavi na ignore... ja sam hteo jednom da stavim jednu na ignore ali nisam znao...
a sta mislite... da li su vise zaradili na da vincijevm kodu ili ekodiranom da vincijevom kodu? ma zaboravite na novac... koja je po vama knjiga bolja? meni se ni jedna ni druga ne svidja...
nijedna imam neonku iznad glave kad nesto hocu da prochitam....exxexe ii kod kompa obichu svetiljku...
------je l ti upaljena neonska ili obicna sijalica ili nijedna.........SAME question????
pochinje na MA.......S je ime moje majke Snezana ili Snjezana,kako su pogreshili....ccc...vojvodjani,loshi drumashi......cccc
--------Javite mi se preko lp-a pa mi kazite,HA?!???
Ne bih da ......ja pricham u tydje ime,bilo bi nepristojno...PSE,ali ima jedan beli machak(zivi k'o Tzar....)a nista ne radiii.....
---Zasto nema On-line,ovde na forumu?!?